Scudo Sports

Dağ bisikleti önerisi istiyorum.

@caesar hayır en kısa zamanda sedona 650b ve carraro crp 710 modellerini yakindan inceleyip kararımı ikisi arasında vericem ancak sedona 650b 27.5 inç bunun bana zararı olur mu kullanırken falan. bir de çok değil ama az da olsa atlayıp zıplanabilir mi 27.5 inc ile. mesela en fazla 1 metrelik yerlerden falan.

Scudo
Tüm yazıları okumadım ama bir aralar önern var mı bilmiyorum. :) Ghost e1175 e bakıyordum hoş bisikletti kullananlarla konuşmuştum 1 kişide arka attırıcıda sorun çıkmış sanırım o da patika yolda taşa fena halde vurduğu için.

@Ensar.. Ben 26 kullanıyorum. Ama zaten belli bir seviye üzerindeki bisikletler 27.5 oluyor. Biraz kontrol zorluğu olur 26 ya göre o kadar. Bir de senin boyun 1.80 di yanlış hatırlamıyorsam. Yani sorun yaşamazsın. Lastik boyundan ziyade bisikletin kadro inç ine bak kardeşim.

Bu arada senin yazdığın 27.5 lastik boyu demi :) öyle bir kadro düşünemiyorum çünkü :)

@caesar evet lastik boyu 27.5 :) benim icin kadro boyu 18-19 olur sanırım. evet boyum 1.80 de kontrol zorluğu olacağını biliyorum, pek sorun olmaz gibi yani alışılacak bi durum. bir de kapalı kask mı yarım kask mı tavsiye edersiniz.?

• Beğen
Tepkiler: caesar
Ensar.. ben normal kask kullanıyorum. Kapalı kasklar çok ağır oluyor. Fakat her şeye rağmen kask konusu tamamen senin tercihine kalmış. Titiz bir mesele çünkü;)

@caesar Anladım, gerçi kapalı kaskı gerektiren birşy yapmıycam nasılsa hem daha sıcak olur onunla. normal kaskta bell marka iyi mi.? kask önerebilirmisiniz.? önce sağlık tabi ilk koruma ekipmanlarımı sonra bisikleti almayı düşünüyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Ensar.. kask markası konusunda bir bilgim yok. Benim kask ortalama bir kask. Sedona nın ortalama bir modeli

genel kullanım alanı sahil ve dağ taş. 1500-2000 arası düşünüyorum mtbleri.
Öncelik olarakda sıfır kron xc1000 düşündüm bu fiyat aralağında tavsiyeni ne olur acaba ?

@zago_16
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/20/c1094a1a826d05a173cf0646ddc25ac8.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/07/20/4db5dc903c4e67d65ff661a55bc22a8f.jpg

Bu modeli tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: zago_16
3000 - 4000 tl arası hardtail önerebilecek olan var mı marka takıntım yok ne olursa ?

Bu arada tavsiye ettiğim bisiklete 200 lira zam gelmiş

@maviox Yalnız hocam benim boy 1.88 ve bu modelin 26'' yok başka hangi model tavsiuye edebilirsin ?

2049 liraya Rock Shock havalı amartisör ve Slx 30 vites özelliğine sahip Rockrider 560 veya başka markadan alsan 4-5 bin lira tutacak Rockrider 8.3 modeli tavsiye ederim. Rockrider 8.3 2999 tl. Decathlon.com

merhabalar carraro big 929 ya da bianchi adx 2700 ayarında bi bisiklet almak istiyorum bursa içi 2.el de olur daha makul fiyatlı önerisi olan var mı

deore ile altus arasındaki farkı ilk bisikletinse anlayabilmen pek mümkün değil zaten hafif yumuşaklık falan oluyor + ileride değiştirebilirsin eğer çok istersen kadroya yatırım yapıp whistle almanı tavsiye ederim

Benim de almayı düşündüğüm Sedona 940'ı öneririm, araştırmalarıma göre sram x5'in shimano deore ile, sram x7'in ise shimano slx ile performans olarak aynı kulvarda olduğu söyleniyor. Böyle bakıldığında 1500-2000 fiyat aralığında Sedona 940'ın f/p oranına rakip çıkabilecek bir bisiklet bulmak zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan0101
Rr 520 hidrolik fren , kilitlenebilir maşa, 27 vites bu kategoriye göre de ağırlığı iyi 13,2 idi sanırım. 1300 e satılıyor decathlon'da

@Faun
bende aynı düşüncedeyim 950 alacağım bende

@oguzhan0101

Fiyat olarak Sedona 950 seviyesine çıkabilecek olsaydım sanırım erdoganlarbisiklet.com'dan Cube Attention 2014/2015 veya kaçkarbisiklet.com'dan Giant Talon 3 2014 almayı düşünürdüm.

Geri