Scudo Sports

Dağ bisikleti önerir misiniz?

Scudo
@tuna99 Bilemem, ancak ben de diğer 30 lu yaşlardaki abileriniz gibi dağda kullanacaksanız dağ bisikleti alın derim.Ne bileyim köyde falan yaşıyorsanız, ya da yolları çok bozuk bir ilçede.Onun dışında normal yollarda ya da uzun yolda yorucu olur dağ bisikleti.Hız anlamında da tatmin edici olmaz.Yoksa benim de çok hoşuma gidiyor dağ bisikleti görüntü olarak.

@unlike Abi ben bisikleti arkadaşlarla beraber uzun yol yapmak için alacağım yalnız uzun yol dediğim yolda yarısı asfalt yarısı kum toprak gibi yerler bu yüzden dağ bisikleti almayı düşünmekteyim asfaltta da fazla sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

@tuna99 Dağ bisikleti ile uzun yol da yapan var.Sen genç adamsın sıkıntı olmaz :)

@unlike81 Abi yorumlar için teşekkürler.Bir sorun daha olucak
sizce Salcano ng 450 27,5 hd mi yoksa Carraro force 540 mı cevaplarsanız çok sevinirim.

@unlike81 kendin öyle düşünüyorsan bırak pedallamayı türkler gibi motor al ölümüne sür.

@sewko123 Ne düşünüyormuşum ben kardeşim?

Bu arada Türkler gibi derken neyi kastettin?

Türkler'in de "T" si büyük harfle yazılır.

• Beğen
Tepkiler: Dedekorkut
Carraro big 827 ye bi bak derim...

@unlike81 sadece önüzüze bakıyorsunuz insaları yargılarken yada eleştirirken 360 drc görmüyorsunuz t ye gelince de haketmiyor Büyük T yi yanlışmıyım ?

Sedona 950 yolda bırakmaz kaya gibi bisiklet f/P olarakda iyi bence alınabilir 1100 dolar şuan...

Geri