Scudo Sports

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

Benim lastikler race king 2.2 :)
hız yapmak zor ama işime yarıyor :)

Scudo
@HASAN TONBUL

Açıkcası banada pek inandırıcı gelmedi.Hutchinson bulldog 2.1 lastiklerimle yokuş aşağı 68 görebildim.Şuanda race king 2.0 kullanıyorum düz yolda 50 den yukarısı zor geliyor.

salcano astro 212 2.2 race king düz max 45 km/h (5-10sn) yokuş aşağı max 54 km/h.

@Hasan Kılınç

Son durumum, düz yolda ortalama 30 Km/s ile gidebiliyorum. performans halinde düz yolda ort 48 km/s hızı gördüm o da en fazla 3 dakika sabit şekilde :). maksimum hızda değişiklik yok 62.1 Km/s :)

Ben 25 km ile gide biliyorum yormuyo ama arada bir atraksıyon olsundiye 55.62 filan görüyom tabi rampa aşaga ben 93 km gördüm dahada giderdi ama korktum xD yavaşladım saten gözlerim yaşardı gözlük yoktu gözüm filan yaşarınca bende asıldım firene xD

Bugün fazla kasmadan + 43 ü gördüm hedefim yüksek tutuyorum ama yokuş yer bulsam bir :)

@tayyip karali

düz yolda stabil 25 gidip bir anda güç uygulayıp 56 km hıza çıkabiliyorsanız helal olsun.

bu arada 93 Km hızı gördüğün yolun eğim %60'a yakın bir şey ve mtb'de kullandığınız lastikler 26x1 kalınlığındadır :) gözlerinizin de 90'ın üstüne yaşlanmaya başlıyorsa normal üstü bir insansınız çünkü benim gözlerim 60'ın üstünde yaşlanıyor :)

mtb ile max 30 ortalama 30 km de şu an için

56 km haketen cıkıyom salamadı saten ben size 56 ile uzun bir süre gidiyorum demedim atraksyon dedim yane arabalar gecmek için yane anlık gibi bişeyi .en fazla 1 dk ama sonra gine stabil hızımla dinlenice tekradan çıka biliyorum

mtb ile bu gün 62 km yol yaptım ortalama hızım 30 km'ydi bana oldukça iyi geldi 60 km mesafe için üstelikte normal pedallarla... lastik maxsis 1,75'ti gerçekten yorucuydu. o tempoyla ancak 10 km daha giderdim sonra pilim piterdi. ilerde spd ye geçmek istiyorum o zaman satte 40 km hız kondisyonunu tuttururum.

Aynı Yolu 31 km Git 31 km Gel Yaptım Gidiş Hızlı Dönüş biraz daha yavaştı onuda unutmadan yazayım. çok önemli detay.

@CandanC

yukardaki mesajı ağustos'ta yazmışım...

bugün 30 km pedalladım, ortalama 18 olmuş...
düz yolda 22-23 falan yapabildim, ara ara 28 i falan gördüm

tekrar başa sarmış olmak çok oturdu içime :(

Arkadaşın biri diğer sayfada 90 demiş . Benim bu işi 5 yıldır yapan arkadaşım (Atilla Bisiklet'e gidiyor) yol bisikleti ile en fazla 70 yaptı bana çok uçuk geldi 90 ..

Ben Ordu'nun saahil yolunda bilmeyenler için uzun ve hafif rampa aşşağı yolda 85 km yi gördüm.Lastikler maxis medusa 1.80 oldukça dişli lastikler arazide performansı süper.

@Harun Salcı

Stabil'den kastı bu değildir değil mi ?

Ne okuduğunuzu anlarsanız cevabın mantıklı olması daha mantıklıdır..

Stabilin anlamı verdiğiniz cevaplar değil bence! Okuduğuzunu anlamadan sadece yorum yazıldığını görmek saçmalanmış demek!

Geri