Asfaltta 28-32 km hızla stabil gidebiliyorum, ancak 40km çıkınca fazla dayanamıyorum nefesim yetmiyor. düz yolda 40 yada üstü çıkarak kullanabilen varmı? nefesi nasıl dengeliyorlar merak ediyorum.
Lastikler önemli burda, mtb lastiğiyle 40ta sabit gitmek çok zor bence. Ben dandik cst mtb lastiklerimle 30-35 arası uzun süre gidebiliyorum düz asfaltta. İnce yol lastiği olsa 40ı rahat görürüm gibi geliyor. Yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Bende 2.1 dişli lastik var. Yüksek kadansta 5-10 dk 30-35le gidip sonra biraz yavaşlayıp dinlenip tekrar o hıza çıkıyorum. 2 aydır bisiklet kullanıyorum, nefesime hiç dikkat etmedim açıkçası
Benim lastikler 2.1 dişli. Düz asfaltta 28 - 33 görebiliyorum ancak fazla bir süre değil. Nefes kalmıyor ki! İnce düz teker olsa herhalde durum değişirdi.
mrb, vittoria dişsiz 1,50 lastikle 35-40 arasına spd pedalla rahatlıkla tempo yapılabiliyor.kalın lastik kullananlara ince olanlarla değiştirmelerini kuvvetle tavsiye ederim.performans şaşırtıcı.uzun yol ortalamada 20-25 km/h yormuyor
Continental lastik almayı düşünüyorum. CONTINENTAL MOUNTAIN KING SUPERSONIC modelini yada CONTINENTAL RACE KING SUPERSONIC MTB kullanan varmı acaba? Yanlış bir alım olurmu? Yuvarlanması nasıl? Şimdiden teşekkürler.
anlık olarak 55 ve 62 yi gördüm düz yolda 2.0 cst copperhead lastikler ile..km saatine bakınca bende afalladım ama gerçekten hızlı idim anlık enerji patlaması gibi bir durum oldu sanki...
Rüzgar büyük etken, hafif rüzgarda 35 stabil, rüzgar yoksa 40, 1 dakika boyunca 50 ile gidebiliyorum, sprint attım bir kere 59 a kadar çıktım düz asfalt yolda, ön lastik maxxis overdrive, arka lastik cst mtb dişli lastik Ama arka ve ön hazneyle orta göbek akıcılığı çok büyük etken
Cannondale SL3 üme takılı Schwalbe Black Jack lastikler ile max 67.4km/h gördüm. 30-40 arası stabil düz yolda gidilebiliyor. kilitli pedal ve slick ler ile daha da fazla hız yapılabilir. (Kahrolası MTB lastiklerin asfaltta verdiği baş ağrıtıcı sese katlanamıyorum )
rubena mtb lastiklerle 28-30 civarı rahat gidiyorum düz asfaltta. daha bisiklete baslayalı 1 ay oldu ilerde belki 35 e cıkar (inş). rüzgar yardımıyla yada anlık gazlarla 40 ı görsemde her seferimde dilim dışarda vazgeçiyorum o sevdadan