Scudo Sports

Dağ bisikleti kadrosu ?

yunuspasa

Üye
Tepki
8
Arkadaşlar 2.el boyası eskıde olsa ozellıkle genıs caplı kadrolardan bakıyorum.100tlye kadar fiyat olabilir .

Scudo
Benim resimdeki uyar mı?

@emreuzun

sedona tarzı yada cannandolenın dag tipiklasik modellerındn bkıyom dostum.tek on amatsorlu olck

bende tüm kadro şeklinde sedona 711 var ama o dediğin fiyata hiçbiryerde bulamazsın. Bende kadro+maşa+sele+sele borusu+gidon+gidon boynu+furş takımı = 400 tl

dostum 100724781 numaralı ilana bak sahibinden de. tam aradığın gibi:)

@ahmet can baydar

İyimiş..Lakın az daha ust model kalın boru seklınde olanlar ıyı olur anlatamıyorumda nasıl bişey aradıgımı:D

@İskender Şerit

sedonaya benzer işte :) ılla o olcak dıye deıl ..sagolun ya nakıt sıkıntım var suan bısıkletım var zaten harıcıyen bir kadro bakıyodum uygun vakıtte toplarım dıye cıkarsa artık şansımıza bakalım

istersen whistle miwork 1053 kadro 16' 18o Tl

burdan bakabilirsiniz
iyi günler
KARGO ALICININ
PAZARLIK PAYI WARDIR

(link)

180 tl ona çok fazla geliyormuş. Eski tip bisan tarzı çelik kadro arıyormuş öyle dedi bana...

@cilgin_erdinc_

pahalı gelıyor acıkcası ..ama kadronuz güzel ;) sagolun onerıler ıcın..fiyat 100 tl aralıgında olursa olur olmazsada acelem yok..Elımde beldeyama marka kız tipi bisikleti beyaz kadrolu bisikletım var takas yapmak isteyen olursada uste verebilirim..

Geri