mrb lar kocaelinde (gölcük) yaşıyorum ben de bir eskişehir planım var buradan uzun yol için mtb 29 jant bisikletim var tecrübelerinizi bana da aktarır mısınız ?@suat06
geçen yaz 450km lik kamplı tur yaptım mtb ile. Lastiklerimi 2.1den 1.50 yol lastiğine geçirdim. Gönül rahatlığı ile yapabilirsin. Ve temmuzun 22sinde kocaeliden muğla fethiyeye gidiyorum. Yaklaşık 707km gidiş 707km dönüş olucak, bir 300kmde orda kullanacağım...
Fat bike kullanan birini görmek mutlu oldum 😅Evet ben de fat bike ile yapdığım sürüşleri çok seviyorum.
Sürekli asfalt yada sert toprak yolda gidecekseniz tekerleriniz havası en yükseğe yakın olsun diye tavsiyede bulunabilirim.mrb lar kocaelinde (gölcük) yaşıyorum ben de bir eskişehir planım var buradan uzun yol için mtb 29 jant bisikletim var tecrübelerinizi bana da aktarır mısınız ?
Zaten tekerler havasi genelde limite yakin ama kafamdaki sikinti gidon degistirmeli miyim yoksa orjinali kalmali mi ?Sürekli asfalt yada sert toprak yolda gidecekseniz tekerleriniz havası en yükseğe yakın olsun diye tavsiyede bulunabilirim.
Aksi durumda sizi bir hayli yorar.
İnceden kasit mtb mi yoksa yol lastigi mi ben 2.15 yada 2.10 yol dusundum ama dissiz nasil olur bilemedimEğer imkanınız varsa ince lastikle çıkın yola. Kalın lastik ve ince lastik arasında da büyük fark var gidiş konusunda.
Dümen değiştirmeden kastınız ne anlamadım, üzgünüm.Zaten tekerler havasi genelde limite yakin ama kafamdaki sikinti gidon degistirmeli miyim yoksa orjinali kalmali mi ?
İnceden kasit mtb mi yoksa yol lastigi mi ben 2.15 yada 2.10 yol dusundum ama dissiz nasil olur bilemedim
Yani gidon flat mi olmali yoksa s miDümen değiştirmeden kastınız ne anlamadım, üzgünüm.
Şahsen düz dümenle 150 km kadar gittim. Uzun yolda ellerinizin sürekli frenlerde durması gerekmiyor. Dümeni ister dar tutun, ister kenarlarına yaslanın, o sizin bileceğiniz iş.Yani gidon flat mi olmali yoksa s mi
İnce olarak 1.5" genişliği kastediyorum. 27.5x1.5 kullanıyordum.Zaten tekerler havasi genelde limite yakin ama kafamdaki sikinti gidon degistirmeli miyim yoksa orjinali kalmali mi ?
İnceden kasit mtb mi yoksa yol lastigi mi ben 2.15 yada 2.10 yol dusundum ama dissiz nasil olur bilemedim
Merhaba lastiği dişsiz ve ince yaparsanız 1,5-2 gibi yeterli olur gidon değişimine hiç gerek yok orjinal gidondan devam.mrb lar kocaelinde (gölcük) yaşıyorum ben de bir eskişehir planım var buradan uzun yol için mtb 29 jant bisikletim var tecrübelerinizi bana da aktarır mısınız ?
1,5 çok ince kalmaz mı ? bu seferde görüntü çok acayip oluyorMerhaba lastiği dişsiz ve ince yaparsanız 1,5-2 gibi yeterli olur gidon değişimine hiç gerek yok orjinal gidondan devam.
evet haklısınız ben 2.0 dişsiz lastikle bile mtb min görüntüsünü beğenmiyorum1,5 çok ince kalmaz mı ? bu seferde görüntü çok acayip oluyor![]()
Dişsiz olsun yeterliye geliyor sonuç hangi lastiği beğeniyorsanız alın, boyut seçeneklerini bilmiyorum pek, artık yol bisikletim var. Mtb bisikletimde 26" di zaten.bozüyüke geleceğim zaten kocaeliden kesin haber veririmbu arada2,10 sanki biraz daha mı iyi sanki bunların 2,20 si yok heralde