burak koksal
Üye
- Tepki
- 12
- Bisiklet
- Carraro
Merhaba arkadaşlar;
Havaların ısınması ile birlikte bu sezon istanbul anadolu yakası sahilinde binmek için mtb bisikletime bir yol lastiği almayı düşünüyorum fakat bunun ile ilgili bisikletin performansı için;
öncelikle bisikletim bianch aspid xc sf : standart ağırlığı 17-18 olan bisikletin öncelikle;
ağırlık kaynağı olan amortisör yerine normal sade bir çatal (amortisörsüz), sele ve sele demiri ve asfalt lastiği almayı düşünüyorum.
ve en önemlisi yol lastiği konusunda jant setini değiştirmeden hangi model lastik almayı önerebilirsiniz.
aklımda şuan için;
Schwalbe Kojak 26x1.35
Maxxis Xenith 26x1.50 City Slick
rubena FLASH SPORT 26X1.50
bu üç lastik arasında çok büyük performans farkı olur mu acaba ?
cevap veren herkese simdiden teşşekürler,
iyi pedallar.
Havaların ısınması ile birlikte bu sezon istanbul anadolu yakası sahilinde binmek için mtb bisikletime bir yol lastiği almayı düşünüyorum fakat bunun ile ilgili bisikletin performansı için;
öncelikle bisikletim bianch aspid xc sf : standart ağırlığı 17-18 olan bisikletin öncelikle;
ağırlık kaynağı olan amortisör yerine normal sade bir çatal (amortisörsüz), sele ve sele demiri ve asfalt lastiği almayı düşünüyorum.
ve en önemlisi yol lastiği konusunda jant setini değiştirmeden hangi model lastik almayı önerebilirsiniz.
aklımda şuan için;
Schwalbe Kojak 26x1.35
Maxxis Xenith 26x1.50 City Slick
rubena FLASH SPORT 26X1.50
bu üç lastik arasında çok büyük performans farkı olur mu acaba ?
cevap veren herkese simdiden teşşekürler,
iyi pedallar.