Bütçenize göre alabileceğiniz en iyi sıfır bisiklet Salcano Alu' dur. Ben birkaç hafta önce 395TL' ye almıştım. Şu an 370' e falan bulabilirsiniz. Özelliklerine göre fiyatı çok uygun. Tam bir başlangıç bisikleti. 12-13 senedir bisiklete binmiyordum. Bu bisikletle başlangıç yapmış oldum. Hafif Alüminyum kadrolu, vitesler, frenler göbekler, aynakol falan komple shimano. Jantları çift katlı, dayanıklı, görsel olarak da çok hoş, Kendisinden iki kat daha pahalı bisikletlerin görselliğine sahip bir bisiklet. Yalnız selesi biraz rahatsız geldi bana. Velo jelli sele aldım, çok rahat oldu. Elcikleri Ritchey' nin yumuşak kauçuk elcikleriyle değiştirdim. Bir de Amoeba' nın alüminyum ergonomik bar-endlerinden (Boynuz) taktırdım. Yaklaşık 100 TL masraf yaptım, şimdi çok daha güzel ve rahat oldu. Almanızı tavsiye ederim, memnun kalırsınız.
Ayrıca rahat rahat da hırpalayabilirsiniz. Baya yüksek kaldırımlardan hızla indim-çıktım. Arazide falan atladım zıpladım, baya bir hırpalamama rağmen (90 kiloyum) ilk aldığım günkü gibi, her yeri tıkır tıkır çalışıyor, hiçbir problemi yok.