Scudo Sports

Dağ bisikleti için lastik tercihi

Tepki
55
İsim
İsmail
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar merhaba. MTB bisiklet için iyi bir marka dış lastik istiyorum. Fazla taşlı yerlerde geziyorum.
Önerebileceğiniz tüm lastik markalarını ve tedarik edebileceğim yerleri yazarsanız sevinirm.

Teşekkürler.

Scudo
MTB'de Schwalbe ya da Maxxis.Schwalbenin sanırsam en ucuz mtb lastiğini kullanıyorum black jack.1 senedir kullanmama rağmen aşınma yok.Fakat yağmurda yol tutuşunun çok iyi olduğunu söyleyemem :D

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Michelin bi lastigini tanıdıgım kullanıyor bi arastır istersen decatlon mağazalarından almıstı
Wild Grip 26x2.10

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Ucuz yollu bir lastik düşünüyorsan cst 2.10 alabilirsin. Hızlı bir Aşınma problemi yaşamayacagını düşünüyorum ayrıca çok sert dişleri olan bir lastik kolay kolay patlama sorunu yaşamayacagını düşünüyorum ben 3 ay kullandım. asfaltta yol Tutuşu ve Performansı çok kötü olmasından dolayı dişsiz lastiklere geçtim. Ama taşlı toprak zeminde toplamda 15-20 kullanmama rağmen memnun kalmıştım.son olarak amatör bir Kullanıcı oldugumu belirteyim :)

Valla benim görüşüm patlamayan lastik yoktur benim binmediğim lastik vardir patlattigim kalitleli lastikler 2 kere rapid rob 1kere maxxis overdrive kaliteli olmadigi icinde sayamadigim kadar racing xcm patlattim :)

Bugün sipariş verdim. Alabiliyorsanız yurtdışından sipariş verin.

(link)

(link)

Bi de sele alayım dedim. Hem 75€ tamamlansın hem de zaten seleyi patlatıp yamulttum kazada diye. :)

(link)

Michlen Xrc mud 26x2.00 dış lastik alacağım sizce nasıldır ?
(link)

Michlen XL S modeli var birde ?

(link)

Fazladan konu açmamak için 4 yıl sonra konu hortlattım.

@Mustafa Zeybek hocam vardır bilgin.

@MAERKEK Hocam ben de 1 sene sonra hortlatayım xcr mud aldınız mı aldıysanız yorumlarınız nedir ?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Alperen Kartal bu model arkadaşımda vardı ve bende deneyimledim çok verimli lastik degil lastik dişlerinde kopmalar oluyor, hızlı aşınmadan dolayı, bisikletin sürüş karekteristini bozuyor. bu lastiği açıkcası tavsiye etmem. continental modellerini tavsiye ederim

Continental race King 2.2
efsane bir lastiktir.
- Her türlü hava koşulunda güvendiğim lastik
- yumuşak, konforlu, tutunma kabiliyeti yüksek, seri..

images (16).jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evet hocam aldım. İnceleme - Michlen XRC Mud 26x2.00 Dış Lastik

Oraya ek olarak yağmurda kaymaya meyilli olduğunu söyleyebilirim . Asfaltta gider gibi v-fren kolunu sıkınca kızaklıyor hemen . Daha hassas basmak gerekiyor o yüzden. Michlen ' ın en ucuz lastiği olduğunu unutmayın.
İnternette doğru düzgün bi inceleme bulamamışken böyle güzel bi inceleme yaptığınız için teşekkür ederim yardımcı oldu :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
bende chaoyangın victory modelini kullanıyorum yaklașık 3 4 yıldır 29 2.10 orjinal lastik oldukça memnunum ancak așınmaya bașladı sizce ne lastiği almalıyım yağmurda çamurda çok gitmiyorum hızlı sürüyorum ve ani manevralarda yolu tutması gerekiyor (bazen dönüșlerde istemsizce pedala basıyorum ön teker havaya kalkıyor düșünce lastik sağolsun tekrar tutuyor düșürmüyor böyle birșey lazım bana)

Cst Jack Rabbit'in yol tutuşu mükemmel. Islak kuru fark etmiyor. Yola yapışıyor adeta.

Lastiğin yol tutuşu gerçekten mükemmel, o kadar yatıyorum pistteki motorcular gibi banamısın demiyor. Ben sert kullanıyorum biraz, 1300 km sonunda baya eriyor lastik, uzun ömürlü değil. Diğer modelleri kullanmadım, Continental race king, cross king, smart sam gibi lastikler kullandım, tutuş olarak en iyisi Jack Rabbit di. Ömür olarak smart sam

Lastiğin yol tutuşu gerçekten mükemmel, o kadar yatıyorum pistteki motorcular gibi banamısın demiyor. Ben sert kullanıyorum biraz, 1300 km sonunda baya eriyor lastik, uzun ömürlü değil. Diğer modelleri kullanmadım, Continental race king, cross king, smart sam gibi lastikler kullandım, tutuş olarak en iyisi Jack Rabbit di. Ömür olarak smart sam
Peki akıcılıkta hangisi daha iyidi?

Bugün sipariş verdim. Alabiliyorsanız yurtdışından sipariş verin.

(link)

(link)

Bi de sele alayım dedim. Hem 75€ tamamlansın hem de zaten seleyi patlatıp yamulttum kazada diye. :)

(link)
Gumruk vergisi mevzusu nasil oluyor

Maxxis crossmark 2 bütçeniz yetiyorsa

Geri