İsmail Özcan
Üye
- Tepki
- 55
- İsim
- İsmail
- Bisiklet
- Kron
Evet hocam aldım. İnceleme - Michlen XRC Mud 26x2.00 Dış Lastik@MAERKEK Hocam ben de 1 sene sonra hortlatayım xcr mud aldınız mı aldıysanız yorumlarınız nedir ?
İnternette doğru düzgün bi inceleme bulamamışken böyle güzel bi inceleme yaptığınız için teşekkür ederim yardımcı olduEvet hocam aldım. İnceleme - Michlen XRC Mud 26x2.00 Dış Lastik
Oraya ek olarak yağmurda kaymaya meyilli olduğunu söyleyebilirim . Asfaltta gider gibi v-fren kolunu sıkınca kızaklıyor hemen . Daha hassas basmak gerekiyor o yüzden. Michlen ' ın en ucuz lastiği olduğunu unutmayın.
Erime suresi hakında ne dusunuyorsun onun yerine black jack veya bily bonkers almak dahami mantikliCst Jack Rabbit'in yol tutuşu mükemmel. Islak kuru fark etmiyor. Yola yapışıyor adeta.
Peki akıcılıkta hangisi daha iyidi?Lastiğin yol tutuşu gerçekten mükemmel, o kadar yatıyorum pistteki motorcular gibi banamısın demiyor. Ben sert kullanıyorum biraz, 1300 km sonunda baya eriyor lastik, uzun ömürlü değil. Diğer modelleri kullanmadım, Continental race king, cross king, smart sam gibi lastikler kullandım, tutuş olarak en iyisi Jack Rabbit di. Ömür olarak smart sam
Gumruk vergisi mevzusu nasil oluyorBugün sipariş verdim. Alabiliyorsanız yurtdışından sipariş verin.
(link)
(link)
Bi de sele alayım dedim. Hem 75€ tamamlansın hem de zaten seleyi patlatıp yamulttum kazada diye.
(link)