Scudo Sports

D915 - Bayburt - Of - Trabzon turu hazırlıkları başladı?

pedalterapi

Daimi Üye
Tepki
1.136
İsim
erhan erdem
Bisiklet
Carraro
Dünyanın en tehlikeli yolları arasında gösterilen D915 yolu turumuzun hazırlıkları başladı.

İki kafadar 9 Temmuz akşamı Ankara'dan otobüsle Bayburt'a hareket edip 10 temmuz sabahı turumuz başlayacak. Soğanlı geçidi ve Derebaşı virajlarını aşıp Çaykara üzerinden Of'a oradan da Trabzon'a varmayı planlıyoruz.

Daha önceden giden arkadaşlardan tavsiyelerini duymaktan mutlu oluruz?

indir.jpg

Scudo
Mesajınızı okuyunca rotaya biraz baktım ve çok beğendim. Bu rota gelecekte yapmayı hayal ettiğim turlar listesine üst sıralardan giriş yapmış oldu. Bunun için teşekkürler. Umarım kazasız, belasız, keyifli bir tur geçirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu rotayı ben de geçeceğim. Ölmeden yapmam gerekenler arasında listede en başta.

• Beğen
Tepkiler: five ve necmeddin
Güzel bir rota seçmişsiniz tebrikler öncelikle. 2009 yılında o rotanın Bayburt'tan Çaykara'ya kadar olan kısmını bisikletle geçmiştim. Bayburt - Aydıntepe - Soğanlı Geçidi sonrasındaki çok zevkli kısımları görebilmek için, öncesinde hava durumunu gözetmekte yarar var. Siz oradan geçerken hava sisli ve yağışlı olmasın ki, güzel manzaraları görebilesiniz. Bayburt'tan çıkışınızı hava durumuna göre planlayın, gerekirse Soğanlı öncesinde (eğer zamanınız da uygun ise) bir yerlerde kamp yaparak havanın düzelmesini bekleyin. Kıyıya ulaştıktan sonra sahil yolunda bisiklet kullanmak, fazla hoşuma gitmemişti diye hatırlıyorum. Aradan geçen yıllar içinde belki koşullar değişmiş olabilir. Şimdiden iyi yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Mesajınızı okuyunca rotaya biraz baktım ve çok beğendim. Bu rota gelecekte yapmayı hayal ettiğim turlar listesine üst sıralardan giriş yapmış oldu. Bunun için teşekkürler. Umarım kazasız, belasız, keyifli bir tur geçirirsiniz.
Teşekkür ederim umarım hepimiz için keyifli olur 👍🏼
Güzel bir rota seçmişsiniz tebrikler öncelikle. 2009 yılında o rotanın Bayburt'tan Çaykara'ya kadar olan kısmını bisikletle geçmiştim. Bayburt - Aydıntepe - Soğanlı Geçidi sonrasındaki çok zevkli kısımları görebilmek için, öncesinde hava durumunu gözetmekte yarar var. Siz oradan geçerken hava sisli ve yağışlı olmasın ki, güzel manzaraları görebilesiniz. Bayburt'tan çıkışınızı hava durumuna göre planlayın, gerekirse Soğanlı öncesinde (eğer zamanınız da uygun ise) bir yerlerde kamp yaparak havanın düzelmesini bekleyin. Kıyıya ulaştıktan sonra sahil yolunda bisiklet kullanmak, fazla hoşuma gitmemişti diye hatırlıyorum. Aradan geçen yıllar içinde belki koşullar değişmiş olabilir. Şimdiden iyi yolculuklar.
Çok teşekkürler. Bizim planımız da sizin tavsiyelerinize benziyor 😊👍🏼

Of tan geçerken derin bir nefes çekin benim için: )

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
Yapmak istediğim bir rota. Tecrübelerinizi paylaşmanızı merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
Çok keyifli bir sürüş olacak gibi gözüküyor. Ben otomobil ile geçmeyi çok isterken sizin bisiklet ile geçmenizi düşünmek daha fazla keyif verici. Güvenli pedallamalar.

Merhaba,

Benim de Ağustos'ta bir planım var bu rota için. Tersini yaparak Of'tan Bayburt'a gelip Ovit üzerinden döneceğim.

Yağışa ve sise dikkat. Gerisi keyif...

Size şimdiden kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

five

• Muhteşem
Tepkiler: sccetin
Yapmak istediğim bir rota. Tecrübelerinizi paylaşmanızı merakla bekliyorum.
turdan döndüğümde ayrıntılı bir yazı yazacağım diğer turlarım da olduğu gibi
Çok keyifli bir sürüş olacak gibi gözüküyor. Ben otomobil ile geçmeyi çok isterken sizin bisiklet ile geçmenizi düşünmek daha fazla keyif verici. Güvenli pedallamalar.
çok teşekkürler :)
Merhaba,

Benim de Ağustos'ta bir planım var bu rota için. Tersini yaparak Of'tan Bayburt'a gelip Ovit üzerinden döneceğim.

Yağışa ve sise dikkat. Gerisi keyif...

Size şimdiden kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

five
Soğanlıdan ve Derebaşı virajlarından sonra yağış olacak gibi görünüyor bakalım nasıl olacak ?

• Beğen
Tepkiler: five
Geri