Scudo Sports

D&R e-Kitap Hakkında

Hami Tabi

Üye
Tepki
49
Bisiklet
Carraro
Değerli forum üyeleri;
Son bir haftadır Soner abi ve eşinin yazmış olduğu ^Pedalımda Beş Ülke^ adlı kitabı almak için araştırma yapmaktaydım.En son D&R den e-Kitap alır iPad' de okurum dedim.Neyse hocam ödemeyi yaptım, kitabı indirebilirsiniz dedi.Arkadaş indire basıyorum hata veriyor, ipadde zaman aşımına uğradı diyor.Kafayı yemek üzereydim ki en sonunda bir forumdan öncelikle ipade bluefire uygulamasını, PC ye Adobe Digital Editions programını kurmam gerekiyormuş.Ben bunu ne zaman ve nereden öğrendim?Bilgisayar başında geçirilen boş 2 saat sonunda.Ve bu bilgiyi kitabı satın alırken verilmiyor!Neyse tamam dedim yapacaz artık...Programları indirdik, hesapları açtık oh tamam hadi kitap okuma zamanı derken!Vay anam aynı uyarı!!??!Müşteri hizmetleri şu bu derken biri ona yönlendiriyor, diğeri kayıt aldım arkadaşlar dönücek diyor...Velhasılkelam son 3 gündür bi kıtabı okuyamadık.
Yani ben bir deneyim dedim e-Kitap işi nasılmış diye pişman oldum.Okuduğunuz için teşekkürler.

Scudo
bir pazar akşamı N11 sitesi aracılığıyla bir satıcıdan bir ürün aldım. pzt günü satıcı ürünü aras kargo'ya verdi, mesafe biraz uzak olduğu için 2 günde teslim yazıyordu. kargo salı akşamı izmirdeki aktarma merkezine ulaştı. ancak çrş günü dağıtıma çıkmadı. prş günü de gelen giden birşey olmayınca önce şubeye sonra da aktarma merkezine kadar gittim. benim paketi bulamadıkları gibi nerede olduğunu da bilmediklerini söylediler. prş akşamı N11 müşteri temsilcisiyle görüştüm. cuma günü ücret iadesi talebinde bulundum. "3 işgünü + 24 saat" beklemek zorundasınız dediler. tabi cmt-pazar adamdan sayılmadı. sonrasında 4 gün daha beklettiler ve ücreti iade ettiler. toplamda 10günlük tuhaf bi macera yaşadım.

sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi :)

@Türka¥
Sizin durum da bir hayli enteresanmış :ssrtcbya:

Geri