Scudo Sports

Cycplus M1

arkadaşlar selam. gps yol bilgisayarları için 700x25 yol bisikleti için girilmesi gereken lastik çapı nedir? 2146 olarak girdim ama farklı yabancı kaynaklarda 2015 olarak yazanlar da var. hatta bazı yerlerde 2096 bile gördüm. doğru ölçüm için olması gereken doğru ölçüyü bilen varsa yardımcı olabilir mi? tşk.
Hiz sensoru kullanmiyor iseniz gerek yok zaten gpsden olcuyor diger turlu yaninda gelen kitapcikta yaziyordu xoss uygulama icinde kullanim kilavuzu var orda da yazar.

Scudo
arkadaşlar selam. gps yol bilgisayarları için 700x25 yol bisikleti için girilmesi gereken lastik çapı nedir? 2146 olarak girdim ama farklı yabancı kaynaklarda 2015 olarak yazanlar da var. hatta bazı yerlerde 2096 bile gördüm. doğru ölçüm için olması gereken doğru ölçüyü bilen varsa yardımcı olabilir mi? tşk.
2105 i,lk sayfada lastik ebatları için bir paylaşım olmuştu

Hiz sensoru kullanmiyor iseniz gerek yok zaten gpsden olcuyor diger turlu yaninda gelen kitapcikta yaziyordu xoss uygulama icinde kullanim kilavuzu var orda da yazar.
hız sensörü kullanıyorum çünkü trainer üzerinde de kullanıyorum. yanında gelen kitapçıkta da yazmıyor zaten uygulama içindeki user manual gelen kitapçıkla aynı. orada sadece wheel diameter girilmesi gerektiği yazmış lastik ölçüleriyle ilgili detay göremedim

Guvenlik bağlantı ipini (security loop tether) bizim cihaza bu şekilde taktım arkadaşlar.

Konu başlığını zenginlestirmek için fotoğraf bırakayım, hem belki işinize de yarayabilir.

Bu şekilde takıp Z1 aparatına güvenli bağlantı yaptım. Yuvadan çıksa bile düşmeyecek.IMG_20210603_215633.jpg

bende ki tek sıkıntı şu bu uzatma zımbırtısıyla kullanıyorum titeşimden dolayı çok zırıltı yapıyor nasıl çözeriz acaba

bende ki tek sıkıntı şu bu uzatma zımbırtısıyla kullanıyorum titeşimden dolayı çok zırıltı yapıyor nasıl çözeriz acaba
Alüminyum mounth olsa bu kadar olmaz. Bizdeki aparatın hem plastik olmasindan hem de cycplus'un biraz ağır olmasindan kaynaklı.

benim alimunyum orta göbekten bağlantılı aparat vardı direk uydu ona, kendi aparatını yedeğe ayırdım, alm. daha zor giriyor sağlam yapışıyor , alttada fener veya action kamera aparatıda var , zamanında almıştım iyi oldu.

İç lastik kesin ve tutucunun içine yerleştirin hem daha sıkı oturmasını sağlar hem de sesi keser.

Bugün bir deneme sürüsüne çıktım.

Genel olarak tutarlı veriler aldım, büyük bir ekranda gerekli olan tüm bilgileri görmek güzel.

Ancak pili yeni şarj etmeme rağmen 3-3,5 saat sonra 3 çizgiden 2 çizgiye düştü. 30+ kullanim süresi vaad ediyor ama sanki o kadar dayanamayacak gibi geldi. Pili test eden arkadaş var mi ne kadar gidiyor ortalama?

Birde ben sürüş verilerini Syrava'ya aktaramadim. Nasıl yapacağız?

Teknolojik aletlerle aram iyidir ama bu cihaz biraz karışık geldi ama öğreneceğiz zamanla.

Bir tanede foto ekleyelim:

IMG_20210605_112804.jpg

Screenshot_2021-06-05-17-02-13-071_com.strava.jpg
Bugun bir surus yapayim dedim cycplus m1 ile
ben darusafaka metrosunun ordan baslattim ama suruş Belgrad Ormanindan itibaren baslatmis neden olabilir acaba
bu arada hiz sensoru ve kadas sensorunu yol bisikletinde birakmistim

266164 dosyayı görüntüle
Bugun bir surus yapayim dedim cycplus m1 ile
ben darusafaka metrosunun ordan baslattim ama suruş Belgrad Ormanindan itibaren baslatmis neden olabilir acaba
bu arada hiz sensoru ve kadas sensorunu yol bisikletinde birakmistim
Sürüş verilerinizi Strava'ya nasıl atıyorsunuz, tarif edebilir misiniz?

Sürüş verilerinizi Strava'ya nasıl atıyorsunuz, tarif edebilir misiniz?

Gelen urunde karakot var onu okutup indirin strava gorunuyor
ben oyle yapmistim deneyin

• Beğen
Tepkiler: amasseia
İç lastik kesin ve tutucunun içine yerleştirin hem daha sıkı oturmasını sağlar hem de sesi keser.
çok mantıklı

Genel olarak tutarlı veriler aldım, büyük bir ekranda gerekli olan tüm bilgileri görmek güzel.

Ancak pili yeni şarj etmeme rağmen 3-3,5 saat sonra 3 çizgiden 2 çizgiye düştü. 30+ kullanim süresi vaad ediyor ama sanki o kadar dayanamayacak gibi geldi. Pili test eden arkadaş var mi ne kadar gidiyor ortalama?

Teknolojik aletlerle aram iyidir ama bu cihaz biraz karışık geldi ama öğreneceğiz zamanla.

266152 dosyayı görüntüle
hocam 20 saat falan gidiyor diye düşünüyorum bende xoss uygulamasında profil oluşturduğunuzu var sayıyorum uygulama açık iken en sağda ki profile yazan yere gelin strava diye bir başlık göreceksiniz oraya basıp stravayı xoss ile eşleştirmeniz gerekiyor eğer başarılı eşleştirme yaptıysanız strava nın yanında adınız yazıyor sürüşü bitirip gps saati telefona bağlayıp senkonize yaptığınız zaman profile yazısının yanında workouts yazıyor oraya düşüyor yaptığınız sürüş yoğunluğa göre 5-10 dk içinde strava dan bildiri geliyor zaten all done bu şekilde stravaya yüklemiş oluyorsunuz

266152 dosyayı görüntüle
birkaç aydır trainer üzerinde kullanıyordum. şarj çubuğu 3ten 2 ye kısa sürede düşüyor ama 2den 1e düşüş oldukça uzun sürüyor. şarj süresi olarak harikalar yaratmıyor ama gelen olarak tatmin edici denilebilir. ortalama bukadar gidiyor diyemesemde en azından sürekli şarj etmeyi gerektirecek bi durum yok.
gps bağlantısını hemen yapamıyor dolayısıyla hemen evinizin önünden sürüş başlamıyor. sanırım kitapçıkta da 35sn gibi bir süre veriyordu GPS bağlantısı için. yani sokağın başına geldiğinizde ancak bağlanıyor denebilir.
strava aktarıımını kendisi otomatik yapıyor sorunsuz şekilde ancak strava ile uygulamayı eşleştirmeniz yani hesapları birbirine bağlamanız gerekli

birkaç aydır trainer üzerinde kullanıyordum. şarj çubuğu 3ten 2 ye kısa sürede düşüyor ama 2den 1e düşüş oldukça uzun sürüyor. şarj süresi olarak harikalar yaratmıyor ama gelen olarak tatmin edici denilebilir. ortalama bukadar gidiyor diyemesemde en azından sürekli şarj etmeyi gerektirecek bi durum yok.
gps bağlantısını hemen yapamıyor dolayısıyla hemen evinizin önünden sürüş başlamıyor. sanırım kitapçıkta da 35sn gibi bir süre veriyordu GPS bağlantısı için. yani sokağın başına geldiğinizde ancak bağlanıyor denebilir.
strava aktarıımını kendisi otomatik yapıyor sorunsuz şekilde ancak strava ile uygulamayı eşleştirmeniz yani hesapları birbirine bağlamanız gerekli

Ayrıntılı cevabınız için teşekkürler.

Evet bunu merak ediyordum aslında. 2'den 1'e düşme hemen olmuyorsa iyi Çünkü 3'ten 2'ye cabuk düşünce eyvah eyvah dedim.

GPS'ten memnunum, çarçabuk bağlanıyor hiç bekletmedi maşallah. Hız verilerini de GPS'ten alıyorum.

Strava işini çözemedim ama. XOSS uygulamasi içinde Strava'ya bağlantı sağladım ama otomatik atmadi. Bende manuel olarak fit dosyasını alarak attım.

Arkadaşlar merhaba, pedal çevirirken sorun yok ancak pedal çevirmeyi bırakınca kadans 200 lere fırlayıp geri düşüyor bu da hatalı veri kaydetmeye neden oluyor
böyle bir sorun ile karşılaşıp çözen oldu mu acaba?

Arkadaşlar merhaba, pedal çevirirken sorun yok ancak pedal çevirmeyi bırakınca kadans 200 lere fırlayıp geri düşüyor bu da hatalı veri kaydetmeye neden oluyor
böyle bir sorun ile karşılaşıp çözen oldu mu acaba?
Çok şükür ki böyle bir durum yaşamadım.

Cihazınızı fabrika ayarlarina döndürmeyi ve sensörleri tekrar tanıtmayı deneyin.

Cycplus M1 ile Coospo Bc200 arasında tercih ne olur. İkisi arasında kaldım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Cycplus M1 ile Coospo Bc200 arasında tercih ne olur. İkisi arasında kaldım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Özellikleri çok benzer. Cycplus ekstra büyük ekranıyla ön planda Coospo bc200 istenilen verileri ekranda isteğe bağlı olarak özelleştirme ile ön planda.

Sensörleri de hesaba katarak bütçenize göre bir seçim yapabilirsiniz.

Geri