Scudo Sports

Cycplus M1

Scudo
Ben de vergi odemeden aldim, PTT'ye daha düşük bir vergi vereceğiz geldiğinde.

Birde Z1 denen bağlantı aparatı yerine uzun olan Z2 gönderilse cok daha iyi olurdu. Z1 sanki biraz kısa kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Z1 ile alttaki düğmelere basmak zorluk çıkartıyor mu peki?

Ben de vergi odemeden aldim, PTT'ye daha düşük bir vergi vereceğiz geldiğinde.

Birde Z1 denen bağlantı aparatı yerine uzun olan Z2 gönderilse cok daha iyi olurdu. Z1 sanki biraz kısa kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Z1 ile alttaki düğmelere basmak zorluk çıkartıyor mu peki?
Çıkartmıyor, rahat ol.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Günaydın ,
CYCPLUS H1 nabız monitörü
kullanan varmı?

Ben de M1 ve C406 arasında kaldım, fiyat avantajından dolayı c406 sipariş verdim
Kuponlarla birlikte full seti 700tl ye aldım almak isteyen olursa linki buraya bırakıyorum. Daha önceden bryton 310T kullanmıştım, ondan memnun kalmıştım, umarım bundan da memnun kalırım. Kullandıktan sonra tecrübelerimi yazarım.
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bugün ilk kez cihazı kullandım ancak harita ve hızda saçmaladı...bir ara hızı 100km gösterdi ve etap sonunda da harita yanlıştı bu tarz sorun yaşayan varmı eğer hızımı ve diğer verileri gerçek ölçemeyecekse hayal kırıklığı yaşadım

Bugün ilk kez cihazı kullandım ancak harita ve hızda saçmaladı...bir ara hızı 100km gösterdi ve etap sonunda da harita yanlıştı bu tarz sorun yaşayan varmı eğer hızımı ve diğer verileri gerçek ölçemeyecekse hayal kırıklığı yaşadım
Ankara da son 1 haftadır özellikle Armada - Kızılay arasında gps bile bağlanmıyor. Aynı güzergah mı acaba?

Atakule köroğlu arası hız saçmaladı o bölgelerdeyim genelde
Strava ile arasında 1.6km etap farkıda oldu haritanın yarısıda yanlış oldu bazen stravadada harita sapıtıyor bir kaç sefer daha denemeler yapayım belki tutarlı hale gelir..sinyal bozucuların fazla olduğu bir semt birşeyler etki etmiş olabilir....genelde kullananlar strava ile eşdeğer veriler elde ediyormu.

Atakule köroğlu arası hız saçmaladı o bölgelerdeyim genelde
Strava ile arasında 1.6km etap farkıda oldu haritanın yarısıda yanlış oldu bazen stravadada harita sapıtıyor bir kaç sefer daha denemeler yapayım belki tutarlı hale gelir..sinyal bozucuların fazla olduğu bir semt birşeyler etki etmiş olabilir....genelde kullananlar strava ile eşdeğer veriler elde ediyormu.
İstanbul'da hiç sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: gravel06
Yeni oyuncak 22 gunde ulasti 💥 Pakete 5 usd yazmis satici 17 TL vergi odedim. Guzel gorunuyor malzeme kalitesi, tavsiye ve yorum paylasanlara tesekkur ederim 👍

Dosyalar

• 20210602_131010.jpg
    20210602_131010.jpg
    78 KB · Okunma: 88
Yeni oyuncak 22 gunde ulasti 💥 Pakete 5 usd yazmis satici 17 TL vergi odedim. Guzel gorunuyor malzeme kalitesi, tavsiye ve yorum paylasanlara tesekkur ederim 👍

Hayırlı olsun .. güzel günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Cihazı 2 kere daha kullandım ilk seferdeki saçmalığı yapmadı düzgün çalışıyor sadece cadance arada gidip geliyor...eğim cadance felan bu verileri sizce sağlıklı ölçüyormu ben emin olamıyorum aynı rotada garmin gibi cihazlarla karşılaştırma yapmadan öğrenmek zor sanırım

Güzel günlerde kullanın. Benimki de kargoda. Günde 7.348 kere kargodan takip ediyorum ama teslimat şubesine daha gelmedi, yarın teslim edilecekmis. 17 TL gibi bir vergi görünüyor.

@Hititenduro çok fazla inceleme videosu izledim. Diğer bilindik cihazlara karşılaştırıldığinda cok ufak sapma payı olabidiği ama büyük oranda benzeşik olduğu kanaatine vardım.

Eğim, yükselti gibi verileri direkt uydu sisteminden aldığı için sinyal kalitesine bağlı olarak değişkenlik gosterebilir.

benim üründe büyük ihtimalle yarın gelir , 17 tl gibi vergi çıkmış

kadans olan hangisi acaba 51 olanı mı aldınız siz
kadans m1 yazan hem kadans hemde hız olarak kulanılabiliniyor , pil yuvasında bir speed ve kadans için bir çentik bulunuyor , 51 dolarlık ile kadansı alabilirsin , ben hem speed hem kadans sensörlüsünü aldım 58,65 olanı

Cihazı 2 kere daha kullandım ilk seferdeki saçmalığı yapmadı düzgün çalışıyor sadece cadance arada gidip geliyor...eğim cadance felan bu verileri sizce sağlıklı ölçüyormu ben emin olamıyorum aynı rotada garmin gibi cihazlarla karşılaştırma yapmadan öğrenmek zor sanırım
kadans sensörü olmadığı için bende onun hakkında yorum yapamıyorum fakat eğimi gayet sağlıklı ölçüyor

• Beğen
Tepkiler: gravel06
Geri