Scudo Sports

Cycplus M1

Scudo
Gözden kaçmasın. belki bilen çıkar.

Merhaba,
Değişik bir sorun var. M1 cihazım sorunsuz tüm aktivitelerimi kayıt ediyor. Kendi uygulamasında workouts kısmında hepsi tarih saat km olarak düzgün bir şekilde görünüyor. Amaaaaaa, strava ya upload ettiğim zaman kayıtların bazen yarısı bazen daha fazlası upload olamıyor. Sorunun kaynağını buldum. Çözümünü bulamadım.

Kayıtlar telefonda tarih ve saat olarak düzgün görünsede stravaya upload olunca 31 dec 1989 tarihli bir kayıt oluşturuyor.
strava da bu tarihli bir kayıt olunca diğer aynı tarihli (yanii tarih kısmı bozuk dosyalar) diğer kayıtlar strava tarafından "zaten var" denilerek reddediliyor.
Çözüm olarak fit dosyalarını bilgisayara indirip tarih saat kısmını düzeltip yeniden elle upload ediyorum. Ama bunun kalıcı çözümü olmalı diye düşünüyorum.

yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

m1 cihazın kayıt sırasında fit dosyasına işlediği zaman damgası ile alakalı bir sorun demek istiyorsunuz dimi. Eğer öyleyse M1 cihaza yapılacak bir güncelleme ile sorun ancak çözülür diye düşünüyorum

Peki bu sorun güncelleme yapıldıktan sonra mı ortaya çıktı.

m1 cihazın kayıt sırasında fit dosyasına işlediği zaman damgası ile alakalı bir sorun demek istiyorsunuz dimi. Eğer öyleyse M1 cihaza yapılacak bir güncelleme ile sorun ancak çözülür diye düşünüyorum

Peki bu sorun güncelleme yapıldıktan sonra mı ortaya çıktı.
Güncellemeyi yapalı çok olmuştu. Marttan beri de kullanıyorum. Hazirandan itibaren bu sorun başladı.
Cihazı resetlemek işe yarar mı bilemedim.

Şimdi kontrol ettim. Fit file da bozukluk oluşuyor.
1658387652245.png

Cycplus ile iletişim kursam yardımcı olurlar mı acaba?

Güncellemeyi yapalı çok olmuştu. Marttan beri de kullanıyorum. Hazirandan itibaren bu sorun başladı.
Cihazı resetlemek işe yarar mı bilemedim.

Şimdi kontrol ettim. Fit file da bozukluk oluşuyor.
291711 dosyayı görüntüle

Cycplus ile iletişim kursam yardımcı olurlar mı acaba?
senin için sorun teşkil etmezse bence bi resetleyip dene.

son güncellemeyi (1.2.7) şimdi yaptım diğer güncellemelerde değişmeyen sıcaklık ve mesafe birimi imperial olmuş metriğe çevirdim ve önceden olmayan C8 sekmesi gelmiş odo yu gösteriyor 26427 olarak görünüyor bende ama 1030 km benim toplamım sanırım onu da yeniden girmek gerekecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
ben de güncellemeyi yaptım. yeniden deneyeceğim.

30 Haziran tarihinde yayınlanan "version 1.27" güncellemesini yükleyip de bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Bu güncelleme ile "elle ODO girme" opsiyonu gelmiş herhalde.

Merhaba,
Fikrinizi almak istedim.
Bugün farkettim ki dün çalışan start pause tuşu şu anda çalışmıyor. Cihazı aliexpress üzerinden almıştım. Cycplus ile iletişime geçtim. Bana Aliexpress üzerinden yazın yardımcı olalım dediier. Aliexpress üzerinden yazdığım zaman garanti süresinin 1 yıl olduğunu ve bu sürenin dolduğunu, bu sebeple yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Tekrar Cycplus a yazdım. Özür dileyerek kendi sitelerinden yeni ürün almak istemem durumunda %50 indirim öneriyorlar. Cihaz 490TL + Vergi ye denk geliyor. Eskisi yapılabilir mi hiç bilmiyorum.
Siz olsanız ne yaparsınız?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhaba,
Fikrinizi almak istedim.
Bugün farkettim ki dün çalışan start pause tuşu şu anda çalışmıyor. Cihazı aliexpress üzerinden almıştım. Cycplus ile iletişime geçtim. Bana Aliexpress üzerinden yazın yardımcı olalım dediier. Aliexpress üzerinden yazdığım zaman garanti süresinin 1 yıl olduğunu ve bu sürenin dolduğunu, bu sebeple yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Tekrar Cycplus a yazdım. Özür dileyerek kendi sitelerinden yeni ürün almak istemem durumunda %50 indirim öneriyorlar. Cihaz 490TL + Vergi ye denk geliyor. Eskisi yapılabilir mi hiç bilmiyorum.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Acaba tuşta fiziki olarak bir sıkıntı mi var, yoksa yazilimsal olarak mı bir problem var?

Güncelleme versiyonu nedir?

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Acaba tuşta fiziki olarak bir sıkıntı mi var, yoksa yazilimsal olarak mı bir problem var?

Fiziksel sıkıntı hocam. Diğer tuşlara basında "tık "sesi gelirken bu tus ses çıkartmıyor. Son versiyon yüklü.

Fiziksel sıkıntı hocam. Diğer tuşlara basında "tık "sesi gelirken bu tus ses çıkartmıyor. Son versiyon yüklü.

Anladım. Bu tuş önemli, siz de çok onemsiyorsaniz cihazı açıp o bozuk olan tuşu değiştirmeyi deneyin. Yatkınlığıniz yoksa bir elektrikçi ya da anlayan birinden destek alın.

Cihaz ön kapağından açılıyor, şu sayfada bir arkadaş açmıştı: Cycplus M1

Eğer uğraşıp yapamazsınız ya o şekilde kullanır ya da yenisine bakmayı düşünürsünüz.

selam arkadaşlar yeni güncelleme yaptım 1,27 saat her açtığımda 03:00 olarak açılıyor biraz karıştırınca düzeliyor ama eskiden birkere ayar yaptıkmı kalıyordu her açılışta saçmalıyor , birde antrmanı telefona attığımızda tarih olarak 1990 ı gösteriyor araştırdım biraz ama bilgi bulamadım çözüm varmı bu tarih ve saat ayarıyla ilgili

Bu cihazda laps sayısını arttıran bir tuş var ama 1 sene oldu hiç kullanmadım. Nasıl kullanılıyor nedir ne değildir bilgilendirirseniz sevinirim.

selam arkadaşlar yeni güncelleme yaptım 1,27 saat her açtığımda 03:00 olarak açılıyor biraz karıştırınca düzeliyor ama eskiden birkere ayar yaptıkmı kalıyordu her açılışta saçmalıyor , birde antrmanı telefona attığımızda tarih olarak 1990 ı gösteriyor araştırdım biraz ama bilgi bulamadım çözüm varmı bu tarih ve saat ayarıyla ilgili
Evet bende bayadır açmamıştım eskiden direk saat görünüyordu şimdi bir müddet sonra saat doğru gösteriyor , ben güncellemeyi çok önce yaptım o şekilde kullandım tarih konusunda bir sıkıntı olmadı telefona atarken.
Bu cihazda laps sayısını arttıran bir tuş var ama 1 sene oldu hiç kullanmadım. Nasıl kullanılıyor nedir ne değildir bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben sadece tek seferde kullandığım için sürüş öncesi açıp sürüş bitince kapatıp senkronize ediyorum, eğer tahmin ettiğim gibiyse orta tuşa bir defa basınca önceki sürüşü ayrı yeni başlayacağınız sürüşü ayrı kaydedecek gibi birşey sanırım. Umarım en yakın zamanda deneme şansım olur hatta sırf denemek için bir sürüş yapayım bende hiç bakmamıştım ona :)

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
Evet bende bayadır açmamıştım eskiden direk saat görünüyordu şimdi bir müddet sonra saat doğru gösteriyor , ben güncellemeyi çok önce yaptım o şekilde kullandım tarih konusunda bir sıkıntı olmadı telefona atarken.

Ben sadece tek seferde kullandığım için sürüş öncesi açıp sürüş bitince kapatıp senkronize ediyorum, eğer tahmin ettiğim gibiyse orta tuşa bir defa basınca önceki sürüşü ayrı yeni başlayacağınız sürüşü ayrı kaydedecek gibi birşey sanırım. Umarım en yakın zamanda deneme şansım olur hatta sırf denemek için bir sürüş yapayım bende hiç bakmamıştım ona :)
ben eskiden test etmiştim ama tuşa bastığımda hiç bir değişiklik olmuyordu. Tek sürüş kaydı çıkıyordu ve incelerken de buna dair bir şey yoktu. Belki güncellemeyle değişmiştir, ben de en kısa sürede deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: seljuk11

dediğin gibi bazen bir süre sonra saat normale dönüyor bazen 3:00 te kalıyor antreman sonuna kadar 3 te kalıp telefona atılırsa 1990 olarak geçiyor tarih , saat düzelirse 2022 güncel atıyor , bir sorun daha oluşuyor bazen antremanı kaydetmiyor ve senkron yapmıyor antreman verileri kayboluyor. son güncelleme baya sıkıntılı downgrade araştırıcam ama çok tutulan bir model olmadığı için bulmakta zor bu tarz dosyaları
uygulamada feedback olarak yazdım ama uygulamadaki cycplus bizim ürün olmadığı için cevap veremicem dedi ve cycplustan birisinin mailini verdi bu sorunlarla ilgili bir mail atıcam belki dikkate alırlar

• Beğen
Tepkiler: seljuk11

Aynı sorun benim başıma da gelmişti. Üretim hatası diye düşünüyorum. Fakat marka pek arkasında durmuyor. Çözüm olarak tablet tamircisine götürdüm. Uygun bir tabletin tuşu ile değiştirdiler. Eskisinden daha güzel oldu 😊

• Beğen
Ben yaklaşık iki ay önce cycplus ın kendi sensörleri ve nabız bandı ile Aliexpress'den aldım. İlk geldiğinde saat 30 dakika geriden geliyordu. Son güncellemeyi yükleyince düzeldi. Saat ya da tarih ile ilgili bir sorun olmadı.

Sürüş esnasında bazen sensörlerle bağlantı anlık kopup geri geliyor. Bu kablosuz sensörlerin doğası mı böyle acaba? Normalde dert edilecek bir şey değil ama Strava'da segment kovalayanların canını fena sıkacak bir durum. Dur kalk yapmış gibi oluyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Gönenli
edit: resetledim düzeldi
merhaba yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullandığım cihaza dün güncelleme yaptıktan sonra hız birimi mile döndü km ye çeviremedim bir türlü.

Son düzenleme:
  • Beğen
Geri