ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.853
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
Güncellemeyi yapalı çok olmuştu. Marttan beri de kullanıyorum. Hazirandan itibaren bu sorun başladı.m1 cihazın kayıt sırasında fit dosyasına işlediği zaman damgası ile alakalı bir sorun demek istiyorsunuz dimi. Eğer öyleyse M1 cihaza yapılacak bir güncelleme ile sorun ancak çözülür diye düşünüyorum
Peki bu sorun güncelleme yapıldıktan sonra mı ortaya çıktı.
senin için sorun teşkil etmezse bence bi resetleyip dene.Güncellemeyi yapalı çok olmuştu. Marttan beri de kullanıyorum. Hazirandan itibaren bu sorun başladı.
Cihazı resetlemek işe yarar mı bilemedim.
Şimdi kontrol ettim. Fit file da bozukluk oluşuyor.
291711 dosyayı görüntüle
Cycplus ile iletişim kursam yardımcı olurlar mı acaba?
Acaba tuşta fiziki olarak bir sıkıntı mi var, yoksa yazilimsal olarak mı bir problem var?Merhaba,
Fikrinizi almak istedim.
Bugün farkettim ki dün çalışan start pause tuşu şu anda çalışmıyor. Cihazı aliexpress üzerinden almıştım. Cycplus ile iletişime geçtim. Bana Aliexpress üzerinden yazın yardımcı olalım dediier. Aliexpress üzerinden yazdığım zaman garanti süresinin 1 yıl olduğunu ve bu sürenin dolduğunu, bu sebeple yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Tekrar Cycplus a yazdım. Özür dileyerek kendi sitelerinden yeni ürün almak istemem durumunda %50 indirim öneriyorlar. Cihaz 490TL + Vergi ye denk geliyor. Eskisi yapılabilir mi hiç bilmiyorum.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fiziksel sıkıntı hocam. Diğer tuşlara basında "tık "sesi gelirken bu tus ses çıkartmıyor. Son versiyon yüklü.Acaba tuşta fiziki olarak bir sıkıntı mi var, yoksa yazilimsal olarak mı bir problem var?
Güncelleme versiyonu nedir?
Fiziksel sıkıntı hocam. Diğer tuşlara basında "tık "sesi gelirken bu tus ses çıkartmıyor. Son versiyon yüklü.
Evet bende bayadır açmamıştım eskiden direk saat görünüyordu şimdi bir müddet sonra saat doğru gösteriyor , ben güncellemeyi çok önce yaptım o şekilde kullandım tarih konusunda bir sıkıntı olmadı telefona atarken.selam arkadaşlar yeni güncelleme yaptım 1,27 saat her açtığımda 03:00 olarak açılıyor biraz karıştırınca düzeliyor ama eskiden birkere ayar yaptıkmı kalıyordu her açılışta saçmalıyor , birde antrmanı telefona attığımızda tarih olarak 1990 ı gösteriyor araştırdım biraz ama bilgi bulamadım çözüm varmı bu tarih ve saat ayarıyla ilgili
Ben sadece tek seferde kullandığım için sürüş öncesi açıp sürüş bitince kapatıp senkronize ediyorum, eğer tahmin ettiğim gibiyse orta tuşa bir defa basınca önceki sürüşü ayrı yeni başlayacağınız sürüşü ayrı kaydedecek gibi birşey sanırım. Umarım en yakın zamanda deneme şansım olur hatta sırf denemek için bir sürüş yapayım bende hiç bakmamıştım onaBu cihazda laps sayısını arttıran bir tuş var ama 1 sene oldu hiç kullanmadım. Nasıl kullanılıyor nedir ne değildir bilgilendirirseniz sevinirim.
ben eskiden test etmiştim ama tuşa bastığımda hiç bir değişiklik olmuyordu. Tek sürüş kaydı çıkıyordu ve incelerken de buna dair bir şey yoktu. Belki güncellemeyle değişmiştir, ben de en kısa sürede deneyeceğimEvet bende bayadır açmamıştım eskiden direk saat görünüyordu şimdi bir müddet sonra saat doğru gösteriyor , ben güncellemeyi çok önce yaptım o şekilde kullandım tarih konusunda bir sıkıntı olmadı telefona atarken.
Ben sadece tek seferde kullandığım için sürüş öncesi açıp sürüş bitince kapatıp senkronize ediyorum, eğer tahmin ettiğim gibiyse orta tuşa bir defa basınca önceki sürüşü ayrı yeni başlayacağınız sürüşü ayrı kaydedecek gibi birşey sanırım. Umarım en yakın zamanda deneme şansım olur hatta sırf denemek için bir sürüş yapayım bende hiç bakmamıştım ona![]()
Evet bende bayadır açmamıştım eskiden direk saat görünüyordu şimdi bir müddet sonra saat doğru gösteriyor , ben güncellemeyi çok önce yaptım o şekilde kullandım tarih konusunda bir sıkıntı olmadı telefona atarken.
Aynı sorun benim başıma da gelmişti. Üretim hatası diye düşünüyorum. Fakat marka pek arkasında durmuyor. Çözüm olarak tablet tamircisine götürdüm. Uygun bir tabletin tuşu ile değiştirdiler. Eskisinden daha güzel oldu 😊Acaba tuşta fiziki olarak bir sıkıntı mi var, yoksa yazilimsal olarak mı bir problem var?
Güncelleme versiyonu nedir?