Scudo Sports

Cyclİng Manager Oyunu

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Tepki
596
merhaba arkadaşlar aranızda cycling manager oyununu bilen yada oynuyan var mı harika bi oyun görüntü süper olmasada çok güzel başından kalkamıyorum varsa oynayan görüşelim paylaşalım

Scudo
Yaa aslında FM oynarken hep aklıma geliyordu böyle bir bisiklet oyunu yapsak diye, benden önce düşünmüşler. Ampulü de önce ben düşünmüştüm zati :D

bir ara bakmıştım sadece. çözemedim oyunu bıraktım :D onun yerine kendi oyunlarımı yapıyorum...

@Battalcan

oyun cd si arkadaşımda var istersen çekip yollayabiliriz hatta bugün 2006 sını indiricez bakalım sana link veririm

linkleri aldık arkadaşlar ama oyunun demosuymuş harika bişi koştuğunuz yarışta aldığınız puana göre kadro ve malzeme seçebiliosunuz oyunun tamamı için uğraşıyoruz bakalım

bende istiyorum :) inşallah tam verisyonunun linkini bulursunuz .

arkadaşlar burak arkadaşım linkleri farklı bi konu altında açmış oradan teker teker indirebilirsiniz konu kilitlenebilir

@Bur@k

@cyclist_43

Freeware olmayan program ve oyunların paylaşımına yönelik mesajların yayınlanması forumumuzda yasaktır. LÜTFEN KONUYA ÖZEN GÖSTERİNİZ.

arkadaşlar forum kuralları gereği linki buradan veremiyoruz isteyen msn eklesin grslm

Geri