Scudo Sports

Cyclecross çizimim dün çizdim

Gölgelendirmelerin güzel olmuş Yakup, bakmadan çizdiysen bir hatanın aranmaması gerekiyor ki 17 yaşında daha cin ali çizemeyen bir çok insan var. Tebrik ederim, teşekkür ederim bakmadan yaptım da bu kadar üstüme geldiniz anlamıyorum olsa nolacak olmasa nolacak . Eleştri olarak biraz sert konuştunuz veya ben öyle algıladım tavrım bu yüzdendir.

Scudo
jantlarda balans sorunu var galiba. :) güzel olmuş bana göre pro olmuş ben daha adama göz cizemem okadar becereksizim. kol dayamayıda bir bisikletçide söktürürsün ozaman problem kalmaz.

çok iyi çizim ellerinize sağlık

teşekkürler :D sökeriz sorun yok

sağolun, teşekkür ederim.

Güzel. Sürücü ayakta değil gibi. Bu durumda bu kadroda ve bu sürüş pozisyonunda selenin neredeyse hiç görünmemesi gerekiyor. Bir sonraki çiziminde bu detayı dikkate alarak çizmeni umarım...

Tavsiyeniz için sağolun . aklımdan çizdim ancak okadar oldu .

@yakup atlı

devamını beliyoruz :alkis:

mtb ve yol bisikleti, tur bisikleti de olur

bence arkada heybe olması, ve kol dayama yerleri olması iyi olmuş.. aksesuarlı saykılkros hiç görmedim ama sonuçta bu bir çizim ve bisikletin üstünde ki sporcunun diz kapağını bile çizemeyeceklerin söylediklerine aldırma.

10 yaşında bunun gibi net resimler yapan arkadaşım doktor oldu şimdi ve senelerdir resim yapmadığından artık resim çizemiyor...

siz de sanırım yeni başlamadınız resim çizmeye bence devam etmelisiniz

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
http://hizliresim.com/xBLW7p
Arka 28 jant. Ön jant 26 gibi duruyor. Sanırım benim gördüğümü diğer arkadaşlar da gördü. Kadro biraz uzun gibi, kadroyu kabul etsek de maşada sıkıntı sıkıntı var. Ön 26 jant bile olsa biraz ilerde çizilmiş. Madem paylaştınız bende gördüklerimi yazıyorum.Bu eleştirilerim (Sizi normal bir çizer olarak değil profesyonel çizer olarak gördüğümden ) sizi kırmak amaçlı değil.
(link)

• Beğen
Tepkiler: SongülB.
Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Paylaşıldığına göre sanırım yorumlar sizi rahatsız etmemeli.
Burası bir bisiklet forumu olduğuna göre, kadro ile ilgili ayrıntıların dile getirilmesi normal :) elbette hemen dikkat çekiyor. Böyle bir amatör çalışmada başka bir forumda söylenmeyebilir ama BF de söylenir :) anlayışla karşılamak lazım. Bence de TT mi, Cyc.....mi karışmış. Hele arkaya heybe, ilginç olmuş :). Tekerlerin konumlanması da pek yerinde olmamış, burada simetri kaymış gibi görünüyor.
Ancak, bisikletçi harika olmuş bence. Vücudu, refleksi vs verebilmişsiniz ayrıntıda. Hele yüzü, ifadesi dört dörtlük olmuş. Sanırım objelerden çok insan çalışmalarınız daha güzeldir. Tebrikler tekrar.

Güzel çizim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yakup atlı
Bir arkadaşımız bir resmini paylaşmış, bunun üzerine olumlu/olumsuz yorumlar yapılmış, gayet doğaldır. Tartışmaya gerek yok. Tartışmaya konu olan (kişisel konularda) mesajlar gizlenmiştir. Umarım yorumlar eskisi gibi devam edecektir.

Anlayışınız için teşekkürler.

herkes herşeyi paylaşıyor, kimileri doğru kimileri yanlış, yakup bey aşağıdaki mesajı yazdıktan sonra hemen değiştirdi, burada efelik yapınca ister istemez forumun dinamikleri ateşleniyor, yetenekli olduğu ortada ama yolun başında

@yakup atlı

Geri