Tolga Çelebi Forum Bağımlısı Kayıt 3 Haziran 2013 Mesaj 2.705 Tepki 3.382 Şehir Üsküdar / İstanbul İsim Tolga Çelebi Bisiklet Focus 24 Şubat 2016 #21 Gayet sürükleyici olmuş,VLOG'lar güzeldir. Değişikliklik katar. Tek eleştireceğim nokta şu olacak ; Kamerayı bence biraz daha yukarıda tutmalısınız yani dizlerinizin gözükmesine bence gerek yok. Gidon boğazına kadar gözükse yeterli diye düşünüyorum. Tepkiler: İki Teker Bir Adam
Gayet sürükleyici olmuş,VLOG'lar güzeldir. Değişikliklik katar. Tek eleştireceğim nokta şu olacak ; Kamerayı bence biraz daha yukarıda tutmalısınız yani dizlerinizin gözükmesine bence gerek yok. Gidon boğazına kadar gözükse yeterli diye düşünüyorum.
M Mustafa MISTIK Üye Kayıt 6 Ağustos 2011 Mesaj 55 Tepki 39 Şehir İzmir İsim Mustafa 24 Şubat 2016 #22 Güzel bir kanal, abone oldum TA3OM, beğendim
Togursamsun Daimi Üye Kayıt 20 Ekim 2015 Mesaj 253 Tepki 290 Yaş 48 Şehir Samsun İsim Emin Bisiklet Corratec 24 Şubat 2016 #23 Çok güzel olmuş.Nacizane kamera açısı biraz daha yukarda olabilir gibi.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum özellikle şehir içi trafikte
Çok güzel olmuş.Nacizane kamera açısı biraz daha yukarda olabilir gibi.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum özellikle şehir içi trafikte