Scudo Sports

Cycle Vlog! Deneme Yapıyorum

Scudo
Hocam ormanda iki ayaklı hayvanlarla karşılaşmışsın hovvv movvv tepkiye bak:) yalnız yollar güzelmiş istanbulda da böyle yollar olsa.Bu arada yeni bisikletin hayırlı olsun.

@İki Teker Bir Adam Şuan izliyorum, daha 2.41 saniye oldu hocam sen bunu devam ettir. vlog tarzı videoları sıkılmadan izliyorum, izleyeceğim :)

Vallahi aklıma gelmişti. :D Şahitlerim var.

Bisikletle Vlog yapmanın iki handikapı var (motorla yapmaya göre)

1. Nefes nefese kalıp konuşamama riski var o yüzden rota çok iyi belirlenmeli.

2. Harici mikrofon şart yoksa konuşma sesi tıkırtı ve diğer dış seslerden etkilenip bozuluyor.

Benim yaz planlarım arasında. Bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
@Mert E. Nefes nefese kalma olayına ben de takıldım. Gerçekten hem bi tarafından soluyup hem konuyu toplayıp bi şeyler anlatmak çok güç :D Ben harici bir mikrofon ve harici bir ses kayıt cihazı kullanıyorum. Mikrofonun üzerinde de rüzgar engelleyici tüylü bir aparat var. Onun sayesinde temiz ses alabiliyorum. Ses üstüne çok titizim. Daha önce bir TV dizisinde sesçilik yaptım :D

@İki Teker Bir Adam çok keyifli bir çekim olmuş. Bu çekimlerin bir diğer faydasıda konuşurken nefes alman gerektiğinden kondisyonu düzenliyor ve yanılmıyorsam nabız eşiğini yükseltmene de yardımcı oluyor. Devamını bekliyorum. :)

160 duyunca bende dedım hayda bız 80 90 gıtmeye calısıyoruz nasıl 160 felan derken ılerleyen surelerde nabızla alakalı oldugunu anladım patladım felan denen yerlerde :D Super vıdeo yenı bısıkletın hayırlı olsun :)

Geri