Scudo Sports

Cycle Vlog #2 - Gölbaşı'nda Bisiklet Sürmek

Scudo
@İki Teker Bir Adam
Hadi ya [emoji17] Üzüldüm doğrusu, keyif vericiydi izlemesi.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ailece değil bireysel ancak severek izliyoruz. Videolarda erken bitme sorunu var. Neyse ki tedavi edilebilir bir durum. Erken bitme kader değildir.

@Onur YCL Evet kısa sürüyor ama Yusuf'un format biraz yoğun, hem metin bazında hem montaj bazında ciddi emek ve zaman veriyor çocuk, o sebeple anlayışla karşılıyorum şahsen. Sinema sektöründe çalışıyorum, ciddi prodüksiyon ve kurgu dokunuşlarıyla dengi yok diyebilirim, en azından bisiklet camiasında. Uzarsa içeriğini dolduramama gibi sorunlar çıkabilir kısa zamanda, o zaman da fuzuli konuşmalar görmemiz mümkün. Ama bu videonun da eksik göründüğü konusunda hemfikirim, sonuç kısmı yok.

Bir de bisiklet vlog biraz tabiata meydan okumak gibi geliyor bana, motorda yapılıyor da bisiklette binerken arkamızdan soluyoruz neticede, üzerine konuşmak akıl işi değil. Eh Bir Adam'ın da aklı başında değil zaten.

@Zfr Bu Vlog çok erken bitti :) farkındayım ve ben de rahatsızdım kurgularken bundan. Çünkü akılsızlığıma doymayayım gopro'nu şarj kablosunu ikinci defa kaybetmiştim. Ancak tur videolarındaki vlogları çok daha uzatabilirdim, çok fazla şey çıkarttım. Ancak izlenebilirlik kaygım var uzun tuttuğumda. Eğer ben kurguda sıkılıyorsam izleyen haydi haydi sıkılır diye çok uzatmamaya, dolu içerikle sunmaya çalışıyorum.

Ayrıca iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. :)

@İki Teker Bir Adam Geçmiş olsun, bence kaygılanma, bisikletle ilgili içerik üretiyorsun sonuçta kitle kısıtlı, ilgilenenler süreye bakmıyor. Arada bir (link) gibi ipin ucunu kaçırıp deneme yapabilirsin nasıl izlendiğini görmek için. Hata yapmaktan çekinme, spielberg bile bu kadar titiz başlamamıştır herhalde :) Mesela illa yekpare formatta olması şart değil, turda kalan günlerin görüntüleri üzerine narrative biçimde sunabilirsin, hem israf olmaz hem de bizim içimizde kalmaz, hala merak ediyoruz böyle bir sahne oldu mu olmadı mı diye.

https://i.ytimg.com/vi/Zjg9nqpYjlI/hqdefault.jpg

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri