Scudo Sports

Çünkü benim en sevdiğim araç bisiklettir.

07yusuf

Daimi Üye
Tepki
549
İsim
Yusuf
Bisiklet
b'Twin
"Devlet ve devlet büyüklerinden istediğim şey. Fakirlere yardım etsinler. Paraları olmayan ailelere iş versinler. Paraları olmayanlara yemek de versinler. Bize desinler sokakta çalışmayın, biz de çalışmayalım. Bize okul ihtiyaçlarımızı versinler, hepimize elbise alsınlar. Resim yapmayı öğretsinler. Sokakta çöpte poşet toplayan çocuklara yardım etsinler. Yardımlarında da onlara bisiklet alsınlar. Ve top alsınlar. Bana da bisiklet alsınlar. Çünkü benim en sevdiğim araç bisiklettir. Ama zenginlere bisiklet almasınlar. Onların parası vardır."

A.T. 12 yaşında, ayakkabı boyacısı

DHQoJ5GWsAAjQ8K.jpg

Scudo
@cengizcengiz
Twitter'da denk geldiğim bir paylaşım, kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.

Türkiye'de yeni bir bisiklete ihtiyacı olan o kadar çok çocuk var ki..

ne gerkiyo bilen varsa imza dilekçe ne gerekiyosa yapalılabilir aslında. Bisiklet yoluna gerçekten ihtiyaç var. İnsnalar 3 5 km için arabaya biniyor. Bisiklet yolları olsa hem trafigi hem havayı rahatlatır

@hayriünal
Benim amacim laf sokmak degildi, insan gibi bir öneride bulunmakti. Baskasinada alip almadiginizi ben bilemem, aldiysanizda allah razi olsun. Belliki bu forumda degil sorun, asil sorun size yorum yapmakta. iyi yazilanida kötü yazilanida siz istediginiz gibi anliyorsunuz galiba.

Size hayirli günler dilerim.

Gran fondo ile her sene 2000 çocuğa Bisiklet hediye ediliyor. Katilmasaniz da Marmara gran fondoya katılım ücreti yatırabilirsiniz. Benim durumum belli değil ama mutlaka kayit olacağım. Gidemesem de katkım olmuş olur.

• Beğen
Tepkiler: Vihra
@Ozan k.
O çocuklar nerden ve nasıl seçiliyor acaba, bilginiz var mı?

Fakir fakir yine fakir zengin 2-3 kat zengin oldu be çocuk geçen zamanda

Farkında olalım ya da olmayalım çeşmelerin başına oturmuş bir grubun musluğu akıtması için emeğin adeta sömürüldüğü bir düzenin içinde musluktan kap kacağımızı doldurmanın hevesiyle zamanımızı geçiriyoruz. Elimizde ki kapların büyüklükleri farklı olmuş hiç önemli değil aslında. Sadece bir kişiyi suyla kavuşturmakla dinecek mi bütün acılar?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kasimpasabisiklet
valla hocam aynen öyle. işe gidip gelmeye korkuyorum ben yakın olduğu halde. yollar 2 serit tek şerit otopark gıbı tek şerit te yol akıyor. suremıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
@Ozan k.

@Ozan k. Marmara fondosu bir Veloturk organizasyonu değil bildiğim kadarıyla. Oradaki gelir tamamen organizatörün cebine girecek. Veloturk bu yıl Kayseri ve Çeşme'de fondo yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Özcan. Evet haklısınız. Marmara'yi ayrı bir firma düzenliyormuş.

Geri