Scudo Sports

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

cemturgood

Daimi Üye
Tepki
636
İsim
Cem
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Tour of Türkiye 2024 için etap tarihleri ve katılacak takımlar belli olmuş.
  1. Antalya - Antalya (21 Nisan)
  2. Kemer - Kaş (22 Nisan)
  3. Fethiye - Marmaris (23 Nisan)
  4. Marmaris - Bodrum (24 Nisan)
  5. Bodrum - Kuşadası (25 Nisan)
  6. Kuşadası - Manisa (Spil Dağı) (26 Nisan)
  7. İzmir - İzmir (27 Nisan)
  8. İstanbul - İstanbul (28 Nisan)
(link)

Scudo
Oh bee Spil yeniden çok iyi olmuş. Bu sefer zirveye doğru koşarak bir karşılama organizasyonu yapmalı :)

Güzel bir çekim ekibi olur ve keyif ile izleriz umarım,

Haydi bakalım, ne güzel, altı ay arayla izlemiş olacağız takımları.

Yarışı ekrandan izlemek güzel tabii ama tanıdığın güzergahta çıplak gözle izlemek apayrı bir şey. (Muğla'ya girdiklerinde hem iş yerimin hem de evimin önünden geçiyorlar.)

Marmaris-Bodrum etabında, deniz seviyesindeki Marmaris'ten 700 metre rakımda Muğla'ya 55km tırmanıp geldiklerini biliyorsun ve hala müthiş bir tempoyla akıp geçiyorlar. Her defasında hayranlıkla izliyorum.

Düzenleme:

Erken sevinmişim. 2024 turunda Muğla Merkez'i pas geçmişler. Gökova Körfezine paralel gidiyor etap. Yine maşallah dediğimiz üçüncü günü görmedi.

Dosyalar

• 4-Marmaris.jpeg
    4-Marmaris.jpeg
    76,7 KB · Okunma: 30
Etap haritaları henüz temsili...

4. ve 5. etap rotaları mümkün değil ;) Bazılarında yol yok geçecek

Türkiye bisiklet turu demek yanlış olmamış mı?
Akdeniz-Ege bisiklet turu demek daha doğru.

bisiklet takımları çok kalabalık oluyor. o kadar kişiyi konaklatacak servisini sağlayacak otel hizmetlerini alabileceğiniz bölge sadece ege ve akdenizde var.

bisiklet takımları çok kalabalık oluyor. o kadar kişiyi konaklatacak servisini sağlayacak otel hizmetlerini alabileceğiniz bölge sadece ege ve akdenizde var.

Aynen öyle, lojistik imkanlar o bölgede. Hatta güneyde bile 2-3 farklı tesise dağıtılıyor ekipler.

Bir de mevsim-iklim durumu var. 2021 yılında Nevşehir startı olacaktı, Nisan ayında deli gibi kar yağdı yollar kapandı, Konya'ya çekildi start, yağış daha az ve oraya yakın diye. Bildiğin kara kış havası, yollarda ters dönen tırlar, kara saplanan arabalar, kabus gibiydi. Bahar havası sürpriz oluyor, uçaklar Nevşehir'e inemedi, Kayseri üzerinden transfer olduk.

Bakın çektiğim bir fotomu paylaşayım 2021 Nevşehir Nisan ayından, Konya'ya transfer olurken :)

1711438272837.jpeg

Aynen öyle, lojistik imkanlar o bölgede. Hatta güneyde bile 2-3 farklı tesise dağıtılıyor ekipler.

Bir de mevsim-iklim durumu var. 2021 yılında Nevşehir startı olacaktı, Nisan ayında deli gibi kar yağdı yollar kapandı, Konya'ya çekildi start, yağış daha az ve oraya yakın diye. Bildiğin kara kış havası, yollarda ters dönen tırlar, kara saplanan arabalar, kabus gibiydi. Bahar havası sürpriz oluyor, uçaklar Nevşehir'e inemedi, Kayseri üzerinden transfer olduk.

Bakın çektiğim bir fotomu paylaşayım 2021 Nevşehir Nisan ayından, Konya'ya transfer olurken :)

315819 dosyayı görüntüle

Hocam hakikaten inanılmaz zor bir transferdi.
Taş tahta hakemiydim 2021 yılında. İlk etap o kadar soğuktu ki motor üzerinde şakır şakır titriyordum ve neredeyse hipotermiye girecektim. Eurosport kameramanları ile şakalaşmıştık. Bizim oralar hep böyle diyorlardı...
Fotoğraf 2. etaptan Fatih Topçu kadrajından :)
175603166_1183510078759702_8160739084755767777_n.jpg

Hocam hakikaten inanılmaz zor bir transferdi.
Taş tahta hakemiydim 2021 yılında. İlk etap o kadar soğuktu ki motor üzerinde şakır şakır titriyordum ve neredeyse hipotermiye girecektim. Eurosport kameramanları ile şakalaşmıştık. Bizim oralar hep böyle diyorlardı...

3. etapta ısınmıştık anca :hhhhhh: Alacabel'i geçtikten sonra

• Hahaha
Tepkiler: İsmail Selçuk
  • Beğen
Tepkiler: lrfan
2021 idi sahi.. Yahu dun gibi ne cabuk gecmis :/

bakalım bu sefer nerede yuhalanacaklar :D

Yeni etap haritaları siteye yüklenmiş. Kemer-Kalkan etabında Mavikent tarafından geçilecek olması güzel olmuş. Şahane manzaralar izleyeceğiz yine

(link)

Türkiye Turu 4. etap Akyaka Akbük Ören Mumcular yolundan geçecek. Bahane ile asfalt yapılırsa harika olur

1 haftayla Antalyayı kaçırıyorum, tam da bizim evin önünden geçiyor, ne güzel izlerdim, neyse 28inde Istanbulda izleriz, başlangıç noktası da tam fotoğraf çektiğim yermiş
IMG_4675.jpeg769EBF73-4CDA-4FEE-860F-AA1FD656A808.jpeg

Babadag tirmanisi var mi? Yoksa izlemem :)

Geri