Scudo Sports

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2017) 10-15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak

Burak_Cakir

Daimi Üye
Tepki
518
İsim
Burak Çakır
Bisiklet
Ghost
ALANYALI Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) Yönetim Kurulu Üyesi Emin Müftüoğlu'nun Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanlığı döneminde 'World Tour' yani 'Dünya turu' kapsamına alınan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun (TUR 2017) tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkililerinin UCI yetkilileri ile yaptığı toplantı sonucunda TUR 2017'nin, 10-15 ekim tarihleri arasında yapılması kararlaştırıldı. Geçen sene 8 gün süren Alanya-İstanbul etabında da değişiklikler yapıldı. TUR'un bu sene Alanya'dan başlayacağı, İstanbul'da biteceği ve 6 gün süreceği, ayrıca geçen sene tura eklenen Konya ve Kapadokya etaplarının bu yıl olmayacağı öğrenildi.

Dim Medya A.Ş. ve Yeni Alanya Gazetesi internet sitelerinde yayınlanan haber, yazı, resim ve fotoğrafların FSEK ve Basın Kanunu'ndan kaynaklanan her türlü hakları Dim Medya Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş'a aittir.İzin alınmaksızın, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
KAYNAK
(link)

Yeni Alanya Gazetesi. ALANYANIN HABER SİTESİ, DİM MEDYA, ALANYA NEWS.

Scudo
@Burak_Cakir
son siyasi gelişmelerden sonra bu tura pro continental takımların gelme ihtimalini yüzde kaç görüyorsunuz?

@Aytaç DİREK son bir kaç yıldır yarın için plan yapmayı bıraktım günü yaşamaya bakıyorum .sadece siyasi sebepler değil herşey için. biraz duygusal gelebilir ama sabah bisikletle evden çıkarken akşama dönemeyebilirim diye eve kaç kez bakmışlığım var. şimdiye kadar 1 darbe , sayısız bombalı saldırı, silahlı çatışma vs.

bir de Ankara'da bisiklete binmek ölümle dans etmek :) burada hayatta kaldıysak ateş etmeye,saldırmaya ,taciz etmeye devam etsinler ...

Kapadokya etabı nasıl olmaz ya geçen seneden hatırlıyorum da ne kadar güzel bi etabdı tabi o seneki katılan takımların zayıflığından olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam caja rural domine etmişti ama etap sanki tek günlük klasikr tadındaydı

koca tur 6 günmü sürecek?

Demek ki güzelim ilkbaharda Elmalı Göğübeli artık olmayacak. Ekimde ağustos böceklerinin senfonisini dinleyelim o zaman.

Bu tura kimler katılabiliyor? Detaylı bilgisi olan var mı?

Haberin kesinliği hakkında bilgisi olan başka basın yayın organı yok galiba:confused:

Geri