Scudo Sports

Cumartesi yolculuk afyondan denizliye

S.Çal

Daimi Üye
Tepki
677
İsim
Soner ÇAL
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Cumartesi sabah erken saatlerde Afyon merkezden çıkıp aynı gün içinde denizliye gitmeyi planlıyorum. yaklaşık 220-230km cıvarı bir rota olacak. Forumdaki Denizli'li arkadaşlarla tanışmak isterim gelen karşılayan olursa :) Saygılar iyi forumlar.

Scudo
Kimler Denizli'li görelim bakalım:)

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@Antecurs
Bekliyoruz ama henüz bir Denizli'li çıkmadı :)

Valla ben Denizliliyim hocam da, Cumartesi Ankara'da olmam gerekiyor. Tanışmak isterdim :) Denizli'de ne kadar kalacaksınız

@Nail Acun
malesef ertesi gün uşak tarafına fotoğraf gezim var akşam 19.30 otobüsü ile dönmeyi planlıyorum hocam :(

Hatırlı yolculuklar, kazası belasız. Denizli'de olup seninle tanışmak vardı ama [emoji20] Neyse belki yolun İzmir'e düşer

@beci
Hocam teşekkürler iyi dileklerin için. ilerleyen zamanlardaki hedefler arasında orası da var :) inşlh bir gün afyondan izmire pedallayacağım :)

Beklerim[emoji106]

• Beğen
forumda hiç mi Denizli'li arkadaş yok? :)

Kazasız belasız git gel kardeşim :)

• Beğen
@soner Cal Allah kaze bela vermeden gelin. Ben Denizlideyim, özelden irtibat kuralım cumartesi işim olmazsa görüşüp tanışırız :) Bende Salcano kullanıcısıyım :D

• Beğen
@soner Cal ben denizliliyim ama denizlide değilim :) Yoksa denizlili olarak varız bi 3-5 kişi :)

Suan denizli ili tabelasinin onundeyim

Ben sizi karsilardim aslinda ama hem yol bisikletim yok mtb var, hem de aksam iste olucam :)

@soner Cal Tebrikler. Akşam döneceğim diyordunuz, dönüş otobüs ile olacak sanırım.

Teşekkürler @ismail.yüksel bir dahakine insallah :)

Tesekkurler @Antecurs evet donus aksam 19.30 otobusuyle oldu. Suan bi forograf gezisindeyim yeni donuyorum geziden. Yarin aksam paylasicam nasipse konuyu

Geri