Scudo Sports

Cumartesi Günü Okul !

Tepki
127
İnternette okul tatillerinin 1 gün olup cumartesi günüde okul olacağı yazıyor,
ama bazı siteler bunu yalanlıyor .

Hangisi Doğru !

Scudo
Ne anahaber bültenlerinde gördüm ne de Google aramasında çıkan kaynakların güvenilirliği var. Eğitimin haftalık süreci 6 güne çıkacak da medya bunu anahaberde yayınlamayacak... Görülmüş şey değil. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ali Yarıcı
facebook'ta yapılan bir çeşit sahtecilik desem yeridir.açılan bu tarz grupların başlığı " okullar artık 6 gün olacak" şeklinde yapıyorlar.herkes gruba üye oluyor merakla :) 1000 üye,3000 üye,6000 üye derken grubun ismi " vs sanatçısını sevenler" olarak değiştiriliyor :) hiç duymadığınız vokalistin bir anda hayranı olmuş oluyorsunuz olay budur :in: yada profilinize bakan kişileri görün gibi saçma uygulamalarda bu tarz çalışma işlevine sahip :) okullar 6 gün olsa resmi açıklama yapılır.

Facebook'ta saçma sapan grup açıyorlar millette hemen yayınlıyor.Ben Facebook'ta bir hafta 8 gün olacak diye grup açsam ona bile hayran olan olur yani. :D

Ben isyan ederim bir kere çok afedersiniz ama it gibi çalışıyoruz zaten.Altı gün olursa ölürüz.Artı birde dershane var.Biz e zaman kendimize zaman ayıracağız.

Ama şu bir gerçek ki ders süreleri 40 dk'ya düştü. Ve geçen sene çıkan şeçmeli ders saçmalığı da kalktı. :D Ohh Dünya varmış :D

@Hasan Kuru

Bizim okulda neden 45 dk :boese157: Seçmeli ders kalktı yerine sosyal etkinlik,bilgi kuramı gıbı saçma dersler koydular bunların yerine mat 1,fizik 1 gibi dersler koysalar daha mantıklı olur.Bu 6 gün işinide yapmazlar kolay kolay yaparlarsada dershanelerin inadına yaparlar.

Sahtecilik falan değil arkadaşlar ! Ntv de nimet çubukcu bu konuşmayı yaptı " Gerçekleştirmek istediğimiz bazı eğitim de işler var bunlardan birisi çocukların cumartesi de okula gelip günlerini sınavlarla vb. olaylarla geçirmelerini planlıyoruz ! " dedi

Haberlerde de baya bir yer almıştı fakat bütçe var mı yok mu bilemiyoruz ! Birde bu kadar kargaşanın içinde cemaatın çaldıgı sorularla ugrasırken =) durduk yere düşünüp cumartesi de şunlara okul yapalım demezler, sanmıyorum.

okulların günü değilde okulların eğitim sistemi berbat...

@Onur Kahraman

Açıkçası Facebook'ta grup ismi değiştirildiğinide ilk senden duyuyorum Onur :eek: Senin dediğin tarz gruplar sanatçı fanı için değil çeşitli reklamlar için yapılır.

6 gün konusuna gelince Eğitim Bakanımızın bu yönde bir açıklaması var.Gerçekleşmesi ne kadar zaman alır bilemiyorum tabi.

@Mesut Dursun

Bildiğim ve duyduğum kadarıyla avrupada bir çok ülkede yaz tatili 3 ay bile değil.Bu cumartesi günü okula gitme projeside Avrupa birliği uyum yasaları içinde olabilir diye düşünüyorum tabi kesin bilgi değil.Yoksa durduk yere 6 gün okul uygulamasını ne gerekçeyle yapmak isterler oda ayrı mesele.

Ya var bir kaç tane haber sitesi, dikkat çekebilmek ve reyting için böyle saçma işlere başvuruyorlar. 5 güne zor dayanıyoruz. 6. gün beynimiz iyicene durur herhalde.

5gün bile götüremezken cocukları 6 gn götürmeye calişmak mantıklı bişe mi :) fos haber belli ama bizim mebden de beklerim böyle bir şey yani :)

Geri