Scudo Sports

Çukurova Üniversitesi

@gültekin

Tabiki ..Mutlaka tanıştırırım.Ben de yeni tanıştım sayılır.Bu hafta sonu bir proje kapsamında günübirlik uzun bir tura çıkıyoruz.... Seni de uzun süredir göremedim zaten :D En yakın zamanda görüşmek ve diğer arkadaşlarla tanışman dileğiyle ;)

Scudo
kampüs dışından pedalcı almıyormusunuz arkadaşlar... eee ben ağlarım o zaman anlarım valla ğlarım haaaaaaa... siz beni ağlatın bir tenhada yakalarım nasıl olsa...:10:

selam arkadaşlar bende çü deyim şu anda 2.sınıf elektrik elektronik mühendisilği öğrencisiyim okulda bisikletle igili bir konu yada bir yarışma falan olursa banada ulaşırsanız sevinirim şimdiden çok sağolun kendinizi ve bisikletinize iyi bakın:)

merhabalar ben Orhan Tozun ing. öğrt. 3. sınıfım
okulumuzda bisiklet kolu kurma çalışmalarımız başlamıştır.
Yüzdük yüzdük neredeyse kuyruğuna geldik şimdi imzanıza ihtiyacımız var
tozun_orhan@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz pazartesi günü imzaları bitirmiş olmam gerekli ki kolumuzu kuralım

şimdi bu kol ne işe yarıyacak ondan bahsedeyim biraz;
- tüm etkinliklerimiz daha sağlam anılacak ve olacak
- bazı etkinliklerimizde masraflarımız karşılanacak(izmir festival gibi)
-bisiklete verilen önemi artırmaya yönelik çalışmalarımız var
-üniversiteye bi bisiklet yolu bile yaptırabiliriz çok ve birlik olursak neden olmasın?
-daha sayamadığım herşey kendimiz bi festival bile düzenleyebiliriz
yardımınıza daha doğrusu imzanıza ihtiyacımız var bana cep numaranızı e-posta yoluyla iletirseniz ben size
mutlaka ulaşırım

saygılar ve sevgiler Orhan Tozun...

bisiklet kulubu kurma isteğinin olması ve bununla birlikte kulüplerimizin sayısının giderek artacak olması çok mutlu edici... bu aynı zamanda ülkemizde bireysel olarak bisiklet kullanımının giderek artacağı anlamına da geliyor... çabalarınızın en yakın zamanda sonuç vermesi dileğiyle hoşçakalın

Toplamda kaç imza gerekli, kaç imza toplandı ?

Orhan kutlarım sizi. Gerçekten çok emek harcadınız bu iş için. Eminim en kısa zamanda meyvelerini toplamaya başlayacaksınız.

Emeği geçen herkese sevgiler, saygılar.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
slm ben hüseyin adana ceyhandan enesle aynı okuldan gerçi enes bitirdi sanırım ama okulu benim daha bir senem var benide aranıza alırsanız sevinirim :D

@marenostrum

Selam Hüseyin,

Buradayız da derslerle boğuştuğumuzdan fazla uğrayamıyoruz buralara:D Üniversitede bisiklet yolu ve bisiklet park yerleri ile ilgili projeler var. Rektörlük ile toplantılar yapıldı ve prensipte anlaşma sağlandı. Proje dosyasını da rektörlüğe teslim ettik ayrıca. Gerisi rektörlüğün inşşatı başlatmasına kaldı. İş bizden çıktı yani.. Umarız yakın bir zamanda gelişme sağlarız.

• Beğen
Tepkiler: huseyin kılıc
@marenostrum

demekkı 8 ayda bır falan gırılıyor buraya.:D

ben de geldım. onumuzdekı donem baslıcam inş. donem ne zaman baslıyor.

unıv.nın sıtesıne bakmadan buraya bı ugrayayım dedım ama pek hareket yok sanırım

herkese selamlar
umarım bi tesaduf olur ve göruşme imklanımız olur
tuninger_haa ve abdullah peker ile tanışma firsatım olacak
bende bişeeyler yapmayı duşunmekteyim
desteginize kişi sayısı olarak ihtiyacım var
merkez kutuphane 2 kat teknik sorumluyum
burada umarım bir araya geliriz

• Beğen
Tepkiler: altınsoy izzet
Geri