Scudo Sports

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

@Erdal YILMAZ
Deminden beri yol bisikleti yok diyordum hele :) Fiyatını merak ettim ve üstünde full 105 var sanırım. Ağırlığı nedir ?

Scudo
1826 euro, 8.5 kg. ağırlığı var. Yalnız gördüğünüz kadro 2013 yılına ait. 2014 yılına ait olan model ile aralarında farklılıklar var. 2013 olan model de arka aktarıcı ultegra, jantlar ve lastikler mavic. 2014 olan model de ise arka aktarıcı 105, jantlar Fulcrum Racing 77, lastikler Schwalbe One.

Gerçekten çok iyi kalite budur.

• Beğen
Tepkiler: Günay Çetin
@Günay Çetin

10 numara kazasız belasız iyi günlerde kullanın

bende değiştiriyorum lastiklerden memnunmusunuz 33 lukler ile arasında fark varmı acaba

Keşke bir cube bisikletim olsa da fotoğrafını çekip koyabilsem şuraya :) . Herzaman bir cube istemişimdir . Sahibinden de bursadan bir abi cube ltd pro satıyordu onu almayı çok istemiştim ama parasal olarak denk getirememin yanında bir de abi vazgeçmişti (doğru olanı yaparak). O zamandan beri resmi sitesini açarım geceleri bakıp bakıp iç geçiririm :)

• Beğen
Tepkiler: halil61 ve ABC ABC
Tek eksiği yakışıklı bir jant seti. :)
http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/IMG_2327_zps56f7570a.jpg

Arkadaslar merhaba,

Ben Almanyada, Stuttgart yakininda yasiyorum. Eskiden uyduruk bir bisikletim vardi, fakat 3 yil önce CUBE Cross Pro (White`N`Black`N`Red) aldim. Baslarda kisa mesafeler (15-30 km) icin kullaniyordum, fakat 3 aydir birkac türk arkadas düzenli bulusarak bölgede uzun turlar yapiyoruz (80-100 km). Tabi kullandikca bilincleniyor ve birbirimizden ögreniyoruz, gercekten cok zevkli turlar oluyor.
Yaptigimiz turlari telefonlarimiz üzerinden Runtastic ile kaydediyoruz. Zaman icerisinde bisikletlerimize ek yatirimlar yaptik (lastik, SPD pedal, ayakkabi, canta, kiyafet vs).

Ilk firsatta turlarimizdan foto ve tecrübelerimi paylasmak isterim.
Ahanda benim Cube:

(link)

(link)

Görüsmek üzere
Bozkurt

Bu da SPD Pedal Shimano PD-T420

(link)

@Murat Cömez

Murat merhaba,

Kornwestheim'da oturuyorum. Sen ?

Ben de zuffenhausen (sana 5km) ve metzingen. Yani iki yerde de evim var. Istersen bulusur ve tanisiriz.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Murat merhaba,

Zuffenhausen isyerine (RB Feuerbach) gidip gelirken hergün gectigim yer. Mutlaka tanismak isterim. Metzingen ise yilda en az 3-4 kez alisverise gittigimiz yer, tesadüf gibi ama daha dün ordaydik. Özel mesajdan telefon numarami gecerim. Konusuruz.

@Bozkurt

Tamam özelden ben de sana gönderirim tel. numarami. Esim de Robert Bosch da calisiyor ama feuerbach degil reutlingen de reinraumda. Tanismak dilegile hoscakal.
Tel.nr. bitte nicht vergessen. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Geri