Scudo Sports

Cube vs Canyon

SuatYRDGN

Üye
Tepki
24
Bisiklet
Canyon
Merhabalar,

Daha önce toplama yapacaktım fakat kadro bulamadım. 2-3 kere konu açmıştım.
Hazır bisiklet alacağım. Fakat hangisi daha alınabilinir.
İlk kez fully alacağım için bilemedim.

(link) veya (link)

Fren, arka arttırıcı ve aynakolu bir süre sonra zee ile değiştireceğim.
Son olarak 1500€ geçince ekstra olaylar oluyormuş. Bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: KullanıcıAyı
Scudo
canyon kadro çok hoşuma gitti. ben canyon alırdım.

bende ilerki zamanlarda maddi ve manevi güzelleşince toplama yapıcam.
full sram yapıcam çok güzel bişe yapıcam sonra binmeye kıyamıcam evde öyle duracak

Bisikletlerin ikiside ayni seviyede. Bu durumda hosunuza hangisi gidiyorsa onu almanizi tavsiye ederim.
Ben bir Cube fanatigi oldugum icin Cubeyi alirdim ama ikisi arasinda hangisi daha iyi diye saoracak olursaniz, benim cevabim ikiside ayni kalitede bisikletler diye olur.

XT Arkar aktariciyi ve aynakolu Zee ile degistirmek istediginizi söylemissiniz, ben olsam bir Enduro bisiklete DH komponenti takmazdim ve Zee XT den daha iyi degildir. Zee sadece SLX seviyesindedir. Zee yokken Hone vardi Hone kaldirildi yerine Zee gelgi. Hone ise bugünün Slx'i olarak piyasaya sürüldü.

@Murat Cömez
Teşekkürler yorumlarınız için.
Fakat ben şahsen 3lü aynakolu gereksiz görüyorum ve yok yere ağırlık.
Aynakol olarak zee ile saint arasında ağırlık farkı 20gr. ve 90€ . Sram 175€ dan başlıyor zaten.

Fren olarak ileri düzey olmadan saint ile değiştirmek düşününce gereksiz geldi.
Neyse ilk başta bisikleti alayım sonra düşünürüm.

Ben sadece yardimci olmak istedim. Tabiki zevk sizin, nasil münasip görürseniz öyle yapin.

20 gramdan ne olur ki. :D

bu iki üstün alman bisikletten cube daha iyi olduğunu düşünüyorum, donanım bir yana
advanced twin mold zaten cubenin başarısı, bu teknolojisiyle ağırlık merkezinin aşağıya alarak çok daha iyi hakimiyet kuruyor.
kadro açıları zaten kendine özel, söylenene göre daha yola odaklı agresif sürüşlere izin veriyor...
İkiside güzel hangisini alırsanız alın memnun olursunuz o ayrı :)

Xt ayna kol ile zee aynakol arasinda 100 gr fark var. Bence hic gerek yok .

Geri