Scudo Sports

Cube sl touring 2016 hakkinda dusunceleriniz

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Cube sl touring hakkinda bilgisi tecrubesi olan varmi benim baktigim 2016 fakat 2015de aynisi bu modeli tecrube eden varmi bu modelle ilgili dusunceleriniz nedir?bu model alinirmi yada buna emsal olabilecek onerileriniz varmi?touringler biraz kilo olarak agir aslinda ama tarz olarakda hosuma gidiyo
740300_zoom.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Yokmu bu bu bisikletten kullanan?

Hazır konusu açılmışken yeni konu acmayayım. Bu bisikletden kullanan varmı? Sizce alınır mı? Şehir içinde kullanacağım.uzun turlarimda olabilir.

HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları siz de düşünmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum.Kullanmadım ama şehir bisikleti kullanıcısı ve tur hayalleri olan biri olarak görüşlerimi paylaşacağım.

Alet tam konforlu tur bisikleti. Adamlar en ince ayrıntıya kadar düşünmüşler. Dünya turu yapmayacaksanız maşa ve disk frenle ilgili düşünceniz pek olmamalı. İleride bakımının yapılması gerekenler bu iki nokta olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: hella
@Kerem Groims
Maşa ve diskler hakkında bilgim ve fikrim yok. Sana maşa kilitlenmeyen eski tiplerden. Bisiklet asil duruyor...

@hella Türkiye içi turlarda rahatlıkla kullanılabilir. Offroad araziye girebilir, Yağmur çamurda sıkıntı çıkarmaz. Gidonu ilerde değiştirebilirsiniz kelebek ile. Taşıma alanları arkada verilmiş ek yatırım yapmaya gerek yok. Öne bir çanta, iki matara alanı alırsanız bu bisiklet ile ciddi güzel seyahatler yapılır.

Şehir içi zevk kullanımlarında da kullanılır. Piknik eşyalarını arka heybelere koyabilirsiniz. Eğer işyerine gitmek için de kullanmayı planlarsanız yine ihtiyacınızı karşılayacaktır. 2015 ve sonrası en güncel şehir/tur bisikleti.

Bknz. Benzer https://www.bisikletforum.com/dosyalar/2017-02-26_14-06-05_o-jpg.107335/

• Beğen
Tepkiler: hella
Arkadaşlar alınır mı? model yılı 2018 dendi ama değil gibi..takas düşünülüyor...
IMG-20200512-WA0006.jpgIMG-20200512-WA0001.jpgIMG-20200512-WA0005.jpgIMG-20200512-WA0004.jpgIMG-20200512-WA0003.jpgIMG-20200512-WA0002.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
merhaba,
eke foto koydum.
46 kadro 2016 shimano deore full, lastikleri vs. herşeyi orijinal bir arkadaştan aldım 2019 yılında fazla kullanamadım sakatlık hastalık vs.
son derece güzel alman bisikleti 30 vites görselleri karşılaştırabilirsiniz
ek birşey yapmadım. görseller pek aynıya benzemiyor gibi

(link)

Dosyalar

• IMG_20190601_181022.jpg
    IMG_20190601_181022.jpg
    1,5 MB · Okunma: 31
  • IMG_20190601_181039.jpg
    IMG_20190601_181039.jpg
    1 MB · Okunma: 33
  • IMG_20190601_181110.jpg
    IMG_20190601_181110.jpg
    791,8 KB · Okunma: 33
@jettthasan sizinki çok temiz, ondandır..peki memnunmusunuz?

yukarı bir 2016 görsel adres de ekledim.
ben son derece memnunum, hızlı bir kullanıcı olmadığımdan ve olmayacağımdan ağırlık 16 kg kadar beni etkilemiyor, şehir içi ve köy yolları için son derece güzel keyifli sürüş sağlıyor, swable kaliteli lastikleri var. kullanımı da görseli de kadrosu da kaliteli bir bisiklet. keyif amaçlı kullanımın en iyilerinden. yol-sürat-dağ gibi kullananlar varsa bilemem. aldığım arkadaş şehir turu atan bir arkadaştı. kadro kendisine küçük geldiğinden ben ondan aldım. kozmetik görüntüsü iyi bakımlı duruyor benim bisiklet ama sizin görselde ki temizlenip bakım yapılınca aynı duruma gelir. bisiklet bilgim pek yok ama 2016 sl touring 30 vites ya da sizde ki görsel gibi birkaç 2016 üretilmiş olabilir.
27 vites de olsa sorun değil. ben buradan çok bilgi sahibi olarak araştırıp aldım. cube alman ürünü ve kadrosu iyi bir ürün olarak geçiyor. full deore sistemi varsa onlarda iyi
yakınınızda iyi bir bisiklet satış-tamir bilgili bir yer var ise götürüp değerlendirme yapabilirsiniz. ben ankara öner bisiklet üzerinden böyle bir sonuca ulaştım. yardımcı oldular.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@jettthasan peki sizce sizin bisiklet ne kadar eder...ilginize çok teşekkür ediyorum bu arada..

piyasa bilgim pek yok, kendi bisikletim için de değer biçme yapamam. satış 2.el varsa oradan kıyaslanabilir. çanakkale biga satış var sahibinden
2018 model gözüküyor 6000 tl fiyat belirlemiş

• Beğen
@jettthasan aynı bisiklet hocam...yazıştığımız arkadaş..pek yok piyasada..bilgide az...satışı zor görünüyor...🙁

(link)
burada bilgi var,
pek satışının olmaması değerli bir bisiklet, kadro yapısı özellikleri vs. sağlam bir bisiklet, araştırıp bilgi sahibi olan ya da zaten bilgi sahibi olan alıyor, satan ise genelde ya kadro boyu seçenekleri ya da zorunlu bir durum(bisikletten kaynaklanmayan) olarak piyasada az bulunur.
fiyat aralığı baktığımda sıkıntılı değil ise 2500-4500 arası olabiliyor güncel ekonomik değerler
benim önerim bir bisiklet satıcısının bisikleti tam anlamı ile incelemesi ve yaklaşık değeri belirlemesidir

@HakanAydn merhaba.
Letgoda bir tane görmüştüm.Bir bakın isterseniz.Fiyatı uygun.Sahibi ile konuşmadım ama, hala satılık gözüküyor site verilerine göre..Kolay gelsin.
(link)

• Beğen
@HakanAydn merhaba.Letgoda bir tane görmüştüm.Bir bakın isterseniz.Fiyatı uygun.Hala satılık gözüküyor site verilerine göre..Kolay gelsin.
(link)
letgo zaman tarih bilgisi göremedim, güncel ise ve foto aynı ise değeri düşük sayabiliriz, alınabilir ama ben yine de bisiklet satış yeri uzmanı bir kişinin bisikleti incelemesini öneririm. sonuçta emeğinizin karşılığı olan bir para harcayacaksınız.
ben alırken o bisiklete bakım yapan bisiklet firmasına gittim, tüm detayları anlattı bilgili olarak paylaştı, satan arkadaş da aynı bilgileri eksiksiz söyledi, satış sonrası bile haberleşmelerimiz oldu. ben şu fikri benimsemediğim için titiz davrandım.
fikir şu: alırsın olmaz ise satarsın
ben de alacaksam ve durumum ne ise onun en iyi en düzgününü birkez alıp kullanmalıyım, al-sat olmadı ticaret vs. bana göre olmadığından.

siz de birkez alıp sağlıklı ve keyifli bineyim diyorsanız mutlaka bisikleti görün ve gösterin, kocaeli-derince satıcı, önce yazışın sonra konuşun bilgiler ışığında imkanlarınız gitme gelme ya da oradan bir tanıdıkla bisikleti inceletme durumları varsa bisiklet alınabilir. benim bisikletin aynısı

@jettthasan hocam takas olacak, nakit alsam fuji vs bakardım sanırım...bendeki giant tcr ile takas planlıyorduk..pek sıcak bakmamaya başladım...sizinki gibi tertemiz olsa olabilirdi..arkadaş çanakkalede ve karşılıklı göremiyoruz bisikletleri ve dediğiniz gibi görmeden almamalı..mesela aynakol sizinkinden farklı ve eski duruyor, ayrıca ruble çok iyi durumda değil gibi..zaten bu ikisi 1000 tutar, benim bisiklette herşey yeni..arkadaş karşılıklı kargo yapalım dedi ama paketi açıp hüsran yaşamak insanı soğutur bisikletten. ayrıca 6000 yazmış, etmez bence, hoş benimki 5750 eder mi bu dönemde oda ayrı mesele.. bakalım hayırlısı olsun..
@Kuzbass sanki aktif değil ilan..yazdım..bakalım cevap gelecek mi..

@HakanAydn
(link)
geçen sene bunu 2350 ye almıştım. gördüğüm kadarıyla donanım aynı aksesuar farkı var. fikir verebilir diye yazdım

• Beğen
@a.erkan ikinci el değil mi?
carraro parasına..neden bu kadar ucuzlar?

Geri