Scudo Sports

Cube, S-Works, Focus derken Sonunda GIANT TCR SL1!

@Hüseyin Kara
Hüseyin Bey bence kalleri almadan önce pedalların gelmesini bekleyin. Çünkü sıfır pedalların içinde her zaman kal gelir. Tam bir İngilizcem yok ama metne falan göz attım kal ile ilgili hiç bir şey söylenmemiş. ( Pek güvenmiyorum İngilizceme baştan söyleyeyim) Ben olup olmadığına dair herhangi bir ibare göremedim. Belirtilmediyse bende büyük ihtimalle vardır. Boşuna masraf yapmayın derim. Eğer içinden çıkmazsa da kal alırsınız.
o dereceler kallerin pedal içinde hareket edebilme derecelerini gösteriyor. viraj dönüşlerinde yatışlarda vs durumlarda denge sağlamak için o dereceler işe yarıyor. Açı ne kadar büyürse kal dolayısıyla ayağınız o kadar hareketli olur. Ama kalin pedaldan kurtulması da değişiyor haliyle. Ben shimano 5700 pedallarımda 0 derece kal kullanıyorum 6 ve 12 derecelere göre daha kolay çıkıyor ama kal pedal içinde pek hareket etmiyor. Denge sıkıntısı yaşanmasına neden olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Scudo
@Ömer KARAN Firmaya konu ile ilgili soru sordum ve paketin içinde kal mevcutmuş ;) Ama gelecek olan kaç derecedir hiç bir fikrim yok. Bilgi kısmında da belirtilmemiş zaten. Artık geldiğinde göreceğiz :)
Bir önceki sipariş 10 gün içinde gelmişti. Bu da öyle olursa kısa zamanda deneyip görmüş olacağım.

@Hüseyin Kara
Maalesef içinde kaç derece kal geliyor onu bende bilmiyorum ama sıfır derece gelmez diye düşünüyorum. Look da 4.5 ve 9 derece var. ikisinden biri gelir. Shimano da 6 derece geliyor. Bence look lar da da 4.5 derece gelir diye tahmin ediyorum.

Pedallar 1 hafta önce elime ulaştı, @Berk Karaca 'nın da dediği gibi 4.5 derece kaller geldi. Bugün ilk sürüşümü yaptım ve evin önünde çuval gibi ilk düşüşümü yaşadım. O kadar hazırlanıp, kask, gözlük, tayt derken, olduğum yerde yere düşünce ben bile kendi halime güldüm. Şimdilik bir güvensizlik var acaba ayağımdan çıkar mı diye. Ama kısa sürede geçer diye umuyorum.
Bu arada Look pedalların ne kadar hafif olduğundan bahsetmeden edemeyeceğim. Ayaktan da çok rahat çıkıyorlar. Belki almayı düşünen arkadaşlar olursa referans olabilir.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Geri