Scudo Sports

Cube Peloton Race 2014

Aytuğ Ş.

Daimi Üye
Tepki
119
Bisiklet
Cube
Herkese merhaba öncelikle . Bir aksilik olmazsa bu bisikleti almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim? Veya bana önerebileceğiniz başka model var mı ?
http://www.cube.eu/fileadmin/2014/cccc/bike/road/stages/573200-pelotonracecompactblackredprint_light.jpghttp://www.cube.eu/fileadmin/2014/cccc/bike/road/stages/573201-pelotonracecompactwhitebluered_light.jpg

Sizce hangi renk ben çok kararsız kaldım :)

Frame Aluminium Superlite, AMF, Double Butted, RFR-Geometry, Inner Cable Routing
Size 50, 53, 56, 58, 60, 62, 64 cm semisloping
Fork CUBE CSL Race Carbon, Tapered
Headset CUBE Orbit Z-t, top zero-stack 1 1/8", bottom 1 1/2" integrated
Stem CUBE Performance Pro, 31.8mm
Handlebar CUBE Wing Race Bar, Compact
Handlebar Tape CUBE Grip Control
Rear Derailleur Shimano 105 RD-5701GS, 2x10-Speed
Front Derailleur Shimano 105 FD-5700BLL, Clamp 34.9mm
Shift-brake-levers Shimano 105 ST-5700
Brake Shimano 105 BR-5700
Crankset Shimano 105 FC-5750, Hollowtech II, 50x34T, 170mm (50/53cm), 172,5mm (56/58/60cm), 175mm (62/64cm)
Wheelset MAVIC Aksium S
Tire MAVIC Aksion, 65A Compound, 25-622
Seat Selle Italia X1 Road
Seatpost CUBE Performance Post, 31.6mm
Seatclamp RFR Close 34.9mm
Weight 8,7 kg

Şimdiden herkese teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: apeironur
Scudo
1470 euro fakat erdoğanlar bisiklette 4186 tl . Ama erdoğanlar bisiklet kuru 2.85 e düşürdüğü için böyle. (link)

Cok iyi bisiklet simdiden hayirli olsun. 3000 felan olaydi alirdim bende cok begendim.d

Teşekkür ederim ama kesin karar vermedim :) Burada da güzel şeyler duyarsam bir sonuca bağlayacağım

Bisiklet "ben burdayim diyor" .dd siyah olana asik oldum sanirim. 2 aydir bisikletim yok artik bi gun dayanacak gucum kalmadi.d 6 gune bnde bisiklet aliyorum. 1 ay sabredecegimi bilsem bunu alablirdim.dd

Güzel seyler duymamana engel olmadigi icin sadece güzel seyler duyarsin, cünkü cok güzel bisiklet. :) (siyah-kirmizi-beyaz yol bisikletine bence daha güzel yakisiyor)
Bir sey sormak istiyorum, bu bisiklet almanyadan gelmis olsa gümrük olarak nekadar üzerine ödemek gerekir. Cünkü almanyada bu bisiklet yaklasik 1000TL daha ucuz hatdaha iyi bir anlasmayla 1200-1300 tl'ye kadar daha ucuza gelir. Su anki fiyati 1199€ ama 1000 - 1100€ euro arasi alina bilir.

http://img.tapatalk.com/d/14/03/24/9ujemu2a.jpg

Biraz aceleyle çekmiş olsam da idare eder herhalde :D

Asil soru almanyaya ucak bileti kac para .d bunu alacan orda sure sure getircen.d hem gezmis olursun hemde edirneye gelince gumrukcu abiye bi trakya sivesiyle selam verip bi bira versen bu is tmmdir.dd

@Murat Cömez

Crc fiyatı gümrük ile birlikte neredeyse aynı fiyata geliyor diye hatırlıyorum hatta daha pahalı bile olabilir. Ama Almanya fiyatlarını hiçbir yerde bulamadım. Ama birkaç yerde 999 sterlin gördüm o da gümrüksüz 3600 tl ediyor yanlış hatırlamıyorsam yine :)

@Aytuğ Şenoğlu
http://img822.imageshack.us/img822/8143/dpfu.jpg

@Aytuğ Şenoğlu

Iste almanya fiyatlari...
(link)

Önerilebilecek farklı modeller işine girmek istemiyorum. Bu bisiklet konusunda bence gayet güzel bir bisiklet. Kendi imkanlarım ölçüsünde düşündüğüm için fiyat biraz yüksek gibi geldi bana ama eğer sizin bütçeniz uygunsa alınabilir diye düşünüyorum. Bana kalırsanız Murat abinin de söylediği gibi siyah kırmızı beyaz kombinasyonundaki renk seçeneği daha hoş.

Siyah kırmızı beyaz benim de çok hoşuma gitti. lakin beyazın sadeliği aklımı çeliyor :D Anlaşılan bisikleti kötüleyebilecek biri olmayacak ben de rahat rahat alıcam :D

Tuaf, ben tiklayinca aciliyor...

Belki kendi oturumunuz ile açtığınız için açılmıyor olabilir . Google her ayarı ıpye özel veriyordur belki (Şu anda sallıyorum büyük ihtimalle) :)

Bunun beyazi sadece eksi olan tarafi 105 degil de sora donanimli 799€...
(link)

Murat abi bende denedim link i açmayı Google sayfasında böyle bir sonuçla karşılaşılıyor.
*
*
Cube Peloton Race 2014 şeklindeki aramanız istenen arama seçenekleriyle tamamlanamadı.
Arama araçlarını sıfırla
*
Arama araçlarını sıfırla ibaresine tıkladığımda da www.google.tr adresine bağlanıyor ve Türkiye uzantılı Google da arıyor.

Geri