Scudo Sports

CUBE Nature Pro Kutusundan çıkıp yollara düşmesi

isamorgil

Daimi Üye
Tepki
595
İsim
isa morgil
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba geçen hafta aldığım CUBE min kurulum esnasında fotoğraflarını çektim buradan paylaşıyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

yollardaki resimlerini de yakın zamanda eklemeye başlarım. herkese iyi pedellamalar...

Scudo
İlk hayırlı olsun benden gelsin o zaman:D Güle güle binin.

hayırlı olsun iyi pedallamalar :) rengi çok hoş bu arada nazar değmesin :)

Güle güle kullan. Çok güzel bisikletin, gidon harika görünüyor.

Kitap! Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin, vermediği kaza bela kadar keyifli sürüşler nasip etsin :)) Ne dua patlattım akşam akşam hadi iyisin İsa hocam..

Hayırlı olsun şahsen bu modelin beyazını daha çok beğeniyorum ama siyah da zarif durmuş. :)
Yollardayken de görürüz inşallah. :)

Hayırlı uğurlu olsun.Kurulumunu izlemek sorular sormak bambaşka bir keyif.Kazasız belasız sürüşler diliyorum...

çok güzel bi bisiklet. uzun yollara çıkma niyetin varsa trekking gidonla da desteklemeni öneririm, çok yakışacak ;)

Bu hafta sonu erdoğanlar da bende cube lara baktım. Touring, travel, katmandu çok güzel bisikletler. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...

iyi pedallamalar

@Mustafa T.

Teşekkür ederim Mustafa T. iş gereği 8 aydır yurt dışında olduğumdan ilk biniş biraz ağlaya ağlaya oldu :D ama çabuk alıştım

@ceyhunözkan

Teşekkürler ceyhunözkan siyah renk her zaman favorimdir. vallahi millet yolda çevirip model soruyor nazar boncuğu arıyorum :)

@Gürkan Ç.

Teşekkürler Gürkan Ç. Birkaç aksesuar ile daha hoş olacak :(

@Ali Minyum

Allah razı olsun Ali Minyum inşallah kazasız belasız devam ederiz. hoş İstanbul'umda bir hayli zor mesele. daha dün önüme kıran arabadaki bayan şöföre o ayna makyaj yapasın diye konmadı diye bağırıyordum :(

@ekren gökhan

Teşekkürler ekren gökhan inşallah başıma bir iş gelmeden kullanacağım bu güzelliği :)

@Berke Kazankaya

Teşekkürler Berke Kazankaya beyaz rengi gerçekten şahane ama siyaha karşı benim zafiyetim var :)

@orhan bural

Teşekkür ederim orhan bural

@Kemal Yılmam

Sağolasın Kemal Yılmam kurulum için pazar sabahı sözleşmiştik servis ile. tabii ben olayın heyecanı ile daha dükkan açılmadan orada olmuştum :) ustamın daha afyonu tam patlamadan kuruluma geçtik birde bende kamera :D sorulara boğasım vardı ama içimde kaldı bazıları.

@uğur incesu

Teşekkürler uğur incesu en kısa sürede sizide aramızda görmek isteriz.

@ibrahim topaloğlu

Teşekkürler ibrahim topaloğlu vakit darlığı yüzünden uzun tur yapma şansı bulamam ama ay sonu kadıköy çıkış yalova varış (dönüş arabalı vapur ile) planlıyorum. aklıma girdiniz bir trekking gidon bakayım :)

@mehmet c. uzak

Teşekkür ederim mehmet c. Biz erdoğanlar bisikletin ancak resimlerinden gezebildik. kıymetini bilin çok güzel bir mağazası var ve ilgili hoş sohbet biri.

Kazasız sürüşler dilerim .Hayırlı olsun.

Lütfi abi 'Cube'lere bindirmeye devam ediyor :D hayırlı olsun , kazasız pedallamalar :D

Lütfi abi 'Cube'lere bindirmeye devam ediyor hayırlı olsun , kazasız pedallamalar

Güle güle kullanın.güzel bisiklet. Tabi aksesuar dan önce kask eldiven alınmalı ;-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun kardeşim cube den memnun olacağına eminim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun, gördüğüm kadarıyla ileri bisiklet'den satın almışsınız. Güle güle kullanın. :)

Geri