@Mustafa T.
Teşekkür ederim Mustafa T. iş gereği 8 aydır yurt dışında olduğumdan ilk biniş biraz ağlaya ağlaya oldu

ama çabuk alıştım
@ceyhunözkan
Teşekkürler ceyhunözkan siyah renk her zaman favorimdir. vallahi millet yolda çevirip model soruyor nazar boncuğu arıyorum
@Gürkan Ç.
Teşekkürler Gürkan Ç. Birkaç aksesuar ile daha hoş olacak
@Ali Minyum
Allah razı olsun Ali Minyum inşallah kazasız belasız devam ederiz. hoş İstanbul'umda bir hayli zor mesele. daha dün önüme kıran arabadaki bayan şöföre o ayna makyaj yapasın diye konmadı diye bağırıyordum
@ekren gökhan
Teşekkürler ekren gökhan inşallah başıma bir iş gelmeden kullanacağım bu güzelliği
@Berke Kazankaya
Teşekkürler Berke Kazankaya beyaz rengi gerçekten şahane ama siyaha karşı benim zafiyetim var
@orhan bural
Teşekkür ederim orhan bural
@Kemal Yılmam
Sağolasın Kemal Yılmam kurulum için pazar sabahı sözleşmiştik servis ile. tabii ben olayın heyecanı ile daha dükkan açılmadan orada olmuştum

ustamın daha afyonu tam patlamadan kuruluma geçtik birde bende kamera

sorulara boğasım vardı ama içimde kaldı bazıları.
@uğur incesu
Teşekkürler uğur incesu en kısa sürede sizide aramızda görmek isteriz.
@ibrahim topaloğlu
Teşekkürler ibrahim topaloğlu vakit darlığı yüzünden uzun tur yapma şansı bulamam ama ay sonu kadıköy çıkış yalova varış (dönüş arabalı vapur ile) planlıyorum. aklıma girdiniz bir trekking gidon bakayım
@mehmet c. uzak
Teşekkür ederim mehmet c. Biz erdoğanlar bisikletin ancak resimlerinden gezebildik. kıymetini bilin çok güzel bir mağazası var ve ilgili hoş sohbet biri.