@omertopaldemir
Bana Almanya'lardan bisiklet taşıyacak bir eşim olmadığı için 2004 Kasım'ında Düsseldorf'taki bir fuarı bahane ederek gittim, Bonn'daki H&S'ten (bike-discount.de) kendim aldım

Orada bulamadığım aksesuarlar ve özellikle de taşıma çantası için üç tren aktarması ile Bocholt'taki Rose Versand'a gittim, Düsseldorf havaalanına dönüş yolunda trende bisikleti söküp çantaya yerleştirdim, sonra uçak ile ver elini İstanbul. Günümüz şartlarında yapmaya değecek bir iş değil ama, 2004'te tek alternatif Trek 6500'dü, ona da hiç içim ısınmamıştı.
http://i214.photobucket.com/albums/cc184/erhana/CubeLTD.jpg
Benimki H&S'in sitesinde Cube LTD Sondermodell diye geçen bir modeldi. Sanırım sezon sonu konfigürasyonlarından biri idi. Cube LTD kadro, XT V-fren donanım ve Axel Super maşa, Ritchey Comp, ZAC19+DT Swiss Champion+Racing Ralph tekerler. Sonradan XT donanımı Kırmızı Kron'uma aktardım, Cube'u Alivio ile donatıp Urla'da annemlerin yazlığına koydum. Babam senede 100km falan yapıyordur.
Axel Super, fiyatı kadar bir maşa. Uzun zamandır kullanmadığım için pek hatırlamıyorum ama şimdi kullanıyor olduğum Duke Race kesinlikle daha iyi. Dart 3 de herhalde parası kadar maşadır. Bir markanın en alt modelinden fazla birşey beklenemeyeceği aşikar.
tekrar hayırlı olsun derim.