Scudo Sports

Cube LTD com 2008

evet güzel bisiklet modelleri varmış.Özellikle Sting modelini beğendim.Kadro yapısı çok farklı.Bişey dikkatimi çekti.Senin bisikletindeki frenler U-brake mi?

Scudo
@ondert

sorry , " hidrolik " sozcugunu dogru yazmamisim size cevabimda .

@hash07

tesekurler hashantalya arkadasim . ben de dusundum , dusunmekten ziyade
inceledim , diger marka ve modellerle karsilastirdim .

@tayfur

iyi o zaman , buralara yolun duserse al da bi tur at :D

keske okulda liguistik okumasymisim , sozcuklerin nerde nasil bir araya geldigine bakarak " ha burda bisey bisey " var diyebiliyorum .text cozumlemesi derken biraz supheci oluyorum . zaten cok kompleks olmayan ifadeleri bizim bakkal kazim dayi da sip diye anliyor .

Kadro süpper..Renk,yazılar falan çok hoşuma gitti

@mert fr

siyah anodize boyalisi da cok hosuma gidiyor ama iste milli duygular .:)

arkadaşlar upland marsstar diye bir markada bisiklet bilen varmı varsa lütfen yazsın?birde nasıl bir bisiklet onu çok merak ediyorum.sevgi ve saygılar..

@nevio

ciddi mi soruyorsun ? var arkadasim . rus mali galiba . bak bi internette bulursun .

kadrosu güzelmiş ayrıca benim bildiğim alman malı olması lazım

@omertopaldemir

Bana Almanya'lardan bisiklet taşıyacak bir eşim olmadığı için 2004 Kasım'ında Düsseldorf'taki bir fuarı bahane ederek gittim, Bonn'daki H&S'ten (bike-discount.de) kendim aldım:) Orada bulamadığım aksesuarlar ve özellikle de taşıma çantası için üç tren aktarması ile Bocholt'taki Rose Versand'a gittim, Düsseldorf havaalanına dönüş yolunda trende bisikleti söküp çantaya yerleştirdim, sonra uçak ile ver elini İstanbul. Günümüz şartlarında yapmaya değecek bir iş değil ama, 2004'te tek alternatif Trek 6500'dü, ona da hiç içim ısınmamıştı.

http://i214.photobucket.com/albums/cc184/erhana/CubeLTD.jpg

Benimki H&S'in sitesinde Cube LTD Sondermodell diye geçen bir modeldi. Sanırım sezon sonu konfigürasyonlarından biri idi. Cube LTD kadro, XT V-fren donanım ve Axel Super maşa, Ritchey Comp, ZAC19+DT Swiss Champion+Racing Ralph tekerler. Sonradan XT donanımı Kırmızı Kron'uma aktardım, Cube'u Alivio ile donatıp Urla'da annemlerin yazlığına koydum. Babam senede 100km falan yapıyordur.

Axel Super, fiyatı kadar bir maşa. Uzun zamandır kullanmadığım için pek hatırlamıyorum ama şimdi kullanıyor olduğum Duke Race kesinlikle daha iyi. Dart 3 de herhalde parası kadar maşadır. Bir markanın en alt modelinden fazla birşey beklenemeyeceği aşikar.

tekrar hayırlı olsun derim.

@erhana

tesekkurler verdiginiz bilgiler icin . ben de yeni bir kadroya gecis yapana
kadar ltd comp un amortisor , gidon , sele borusu ve selesini degistirecek gibiyim . magura hs33 rim brake fren takimindan agir olsalarda col memnunum .

@erhana

cube' ye artik binmiyor olmaniz kronun kadro cubunkinden daha ustun diye mi yoksa biktiniz yada ......?

@omertopaldemir

...ikinci bir bisiklete ihtiyacım olmuştu. O sıralarda piyasada kırmızı Kron kadrolar ve Duke Race maşalar mevcuttu. Bende de "Hazır mal da neymiş hocam, kullanacağın şeyi kendin yapacan" zihniyeti hakim olduğu için, bozyap oyunu oynar gibi, XT komponentleri daha iyi maşalı bisiklete aktardım, diğerini de fazla masrafa girmemek için Alivio ile donattım. Sonra da Cube'ün Urla'ya tayini çıktı. Ama ben peşinden yeterli sıklıkta gidemediğim için, şimdi orada pırıl pırıl yatıyor.

Cube'ün kadrosu çok daha güven verici. İstanbul'da Kron'u asfalttan başka bir yerde sürme fırsatım olmuyor, bir şekilde diğerini gelecekteki daha zorlu kullanımlara saklamış oluyorum.

cube markası benimde dikkatimi çekmişti yapı olarak giant kadrolar ile ilgilendiğim için bu kadroyuda biraz giant kadrolara benzetiyorum alman malı olması zaten sağlamlığını ortaya koyuyor,hayırlı olsun fiyat hakkında bilgi verirmisiniz birde sele borusu çapı nedir

Cube gercekten ferrari kivaminda bir makina, nefis bir tasarim.. simdlilik desktoplarimi süslüyor :)... simdilik sadece

@alperen_69

bisikletin fiyati 800 € idi ancak bisikleti aldigimiz Allmountains adli firma (link) 100 € indirim yapti . 700 € ya almis olduk . sele borusu capi ; 31,6 mm .

@alperen_69

bu arada , avatarinizin altinda Bursa yaziyor , konumunuzun olarak . hemseriyiz
o zaman . surekli biniyor musunuz bisiklete , iyi parkurlariniz var mi ?

@gokdaltercume

bilmiyorum , benim cube ltd comp makul fiyatli bir tertip .

Geri