Scudo Sports

Cube LTD com 2008

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
kadro;Alu Superlite 7005 double butted
fren;Magura HS33, hydr
amortisor;Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc
arka attirici;Shimano Deore XT Shadow
on attirici;Shimano Deore LX
gidon;Easton EA30
(link)

bundan sonra edinmek istedigim bisiklet de cube AMS 125 in K18 versiyonu;
(link)

Scudo
İyi hoş güzel bisiklet de, size ait resimler neden koymadınız?

denedim ve hala deniyorum , tekrar bir duzenleme denemekteyim .

Güzel bisiklet.Sizin bisikletinizin fotoğrafını bekliyoruz.

@KoraY1459

tesekkur ederim bilmem boyle oluyor mu?
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Şaane. Hayırlı olsun. Benim Cube LTD 2004'e kardeş geldi demektir.

Cube görünce yüreğim hopladı bir anda. hayırlı olsun, çok güzel bisiklet. üç gün önce Cube reaction ( (link) ) alayazdım, malesef kargo ve alım zamanı ile ilgili sorunlar nedeniyle olmadı, bisikletinizi görünce içim gitti... iyi günlerde kullanın, nazar değmesin.

Kadroya bayıldım, renkleri, yazıları çok güzel. Kırmızısı da ateş gibi maşallah. :D Güle güle binin.

@tayfur

bir ironi yok di mi "ates gibi masallah" derken ? :rolleyes:

@erhana

saolun . nasil memnun musunuz comp tan ? sizin amortisor nasil ? ben dart 3 ten pek memnun degilim , bilmem ne iyi giderdi . baska comp suren oldugunu duyunca sevindim hakikaten . sizinkini nerden temin ettiniz ? benimkini , esim saolsun , yurtdisindan tuttu getirdi .

bu cubeler hangi ülkenin biraz kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz yeni duyuyorum bu markayı güzel bisikletletler fiyatları ne kadar

Hayırlı olsun, çok güzel bir bisiklet almışsınız. Güle güle kullanın :)

@jordansero

Cube Alman malı, gerçekten kaliteli ve Almanya'da çok tutulan bir marka. Scott gibi bir markayla karşılaştırıldığında fiyat/performans oranı gerçekten daha iyi... Kadro tasarımları, renk uyumları vs. de çok hoş, sanırım iyi tasarımcılar çalıştırıyorlar.

Birkaç Cube modelini yakından inceleme şansı buldum, alacağım diye de bayağı araştırdım ancak aceleye gelince Scott aldım - ve açıkçası keşke Cube almış olsam diyorum. Bu kesinlikle Scott'un veya diğer markaların kötü olduğu anlamına gelmez, ancak Cube da onlar kadar iyi ve bisikletine göre değişse de fiyatları daha cazip...

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Hayırlısı olsun.Cube görmek ne kadar güzel:)1yıl kadar AMS PRO modelini kullanmıştım gerçekten çok başarılıydı.Eminim seninkide öyledir.tekrar hayırlısı olsun güle güle kullan...

Bu Cube ların Türkiye de ithalatçısı varmı? Burdan mı aldınız yoksa bavul ticareti hesabımı geldi? :):)

Turkiye'de bir dist. yok ve neden yok anlamiyorum :) Hem fiyat bakimindan iyi bir firma, hem de kadrolarinin tasarimlari 2006'dan bu yana ozellikle cok carpici, cok guzel bisikletler uretiyorlar. Alman'yada kesinlikle cok tutuluyor, onden suspansiyonlu ve tam suspansiyonlu modellerini gun icerisinde defalarca gormek mumkun.

iyi bir makineye benziyor;)...yani aslında çok güzel, yeni gördüm desem ayıp olmaz umarım..
kıskandım valla :lick3:
kazasız sürüşler, hayırlı olsun

@Aytaç Biber

alman stevens ve cube bisikletler arasinda uc ay dusundukten sonra butcemize
uygun ve simdilik surus niyetlerimize uygun gordugumuz cube ltd compta karar kildik . esim saolsun almanya ' ya gittiginde tuttu getirdi benim icin .

bir sonraki alisveris icin de cube ams 125 e karar verdik .
http://img146.imageshack.us/img146/7781/cubeams125fullscreenshauq6.jpg
(link)
umarim bu sefer foto yuklemeyi becerebilmisimdir .

ams 125 in dort versiyonu var ve her birini uzerindeki fren sisteminin ismiyle adlandirmislar . k18 versiyonu 2000 euro civarinda ve muhtemelen o versiyonunu ismarlicaz .
(link)

Abi tek kelime ile süper uzun zaman bakıp düşünmüştüm cube bisiklet almayı ama bir türlü nasip olmadı sizde görünce tekrar aklıma geldi gülegüle kazasız belasız günlerde kulanın:):)

Geri