Scudo Sports

Cube Litening Super HPC Race Double teamline

sonalp

Üye
Tepki
22
(link)
linkdeki bisikleti almayı planlıyorum, türkiye ye direkt göndermiyorlar, almanya da bir arkadaşım alacak ve bana gönderecek, yurtdışından bisiklet alan arkadaşlar tecrübelerin ve fiyat / performans görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. ilgisini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler. mutlu yıllar...
Configuration:
Frame SUPER HPC Monocoque Advanced Twin Mold Technology
Fork CUBE CSL EVO Vollcarbon, 1 1/8"- 1 1/2"
Wheelset DT Swiss CSW RA 2.0 Race
Brakes Sram RED
Crankset Sram RED 53x39T
Bottom Bracket Press-Fit BB
Gear Shifters Sram RED Double Tap
Rear Derailleur Sram RED
Front Derailleur Sram RED double
Tyres Schwalbe Ultremo ZX Kevlar 23x622
Stem Syntace F109 Oversized
Handlebar Syntace Racelite Carbon Oversized
Seatpost Syntace P6 Carbon RaceFlex 27.2mm
Headset Cane Creek AER Ceramic
Saddle Fi'zi:k Antares Carbon braided
Pedals -
Weight 6,7 kg
Colour TeamLine
Miscellaneous RFR Close SL 31.8mm
http://www.cube-bikes.cz/img/zbozi/1700/1700-100390-maloobchod_big.jpg

Scudo
bisiklet çok iyi. özellikle donanımı sram red kesinlikle alın .
ama almanyadan gelecekse canyon markasınada bakın derim

şahsi not: bu bisikleti hakediyorsanız alın bence çünkü çok üstün bir bisiklet hakkını veremeyecekseniz almamanızı öneririm

canyon markasına baktım, lakin fiyat aralığı benim bütçemin üstünde, bu bisikleti ilk gördüğüm andan itibaren rengine, donanımına vuruldum, 15 yıldır bisiklet kullanıyorum, 6 ay önce ilk yol bisikleti olarak carraro cr022 aldım, yol bisikletinden keyif alacağımdan emin olamadım şimdi ise daha önce neden denemediğim için kendime kızıyorum. günde ortalama 50 km yol yapıyorum ortalama 30 - 35 km hızla, şu anki bisiklete çok güvenemediğimden uzun yol yapmadım. ilginize ve yorumunuza teşekkür ederim...

Bu Bisiklet toplu haliyle zaten birçok pro tarafından kullanılan bir makine. Cube bu karbon kadro da değil aynı zamanda alü kadrolardan iyi anlıyor, yani tümüyle iyi ürünler çıkartıyorlar. Geometri skalası biraz farklı sanırım, ama muhteşem bir extreme road bike. :)

Bisiklet çok çok iyi. Fakat indirimdeki bisikletlerde genelde çok küçük ve çok büyük kadro boyları bulunuyor.
Eğer sitede boyunuza uygun kadro varsa, gayet güzel bir seçim olur sizin için.

Eğer yarışmayacaksanız bence son derece gereksiz.Çok güzel orası tartışılmaz bile :)

@Ümit CAN

Bir diğer arkadaş ise hakkını vermekten bahsetmiş, evet yarışmayacağım ve merak ediyorum neden gereksiz veya gerekli olan nedir ? bu bisiklet çok high end bir model değil böyle bir bisiklete sahip olmak için illa profesyonel olmak mı lazım ?

@Gökhan Toros

Boy 1.88 kilo 67, haliyle ince ve zayıfım, bacak boyum 87 cm, kaba bir hesapla 58 veya 60 kadro alacağım 58 daha ideal gibi görünüyor ve 58 kadro stok... ilginize teşekkürler.

1.88 için 60cm büyük olacaktır. Üst gövde ve kol boyu da etkiler bu seçimi biraz ama, yine de 58 daha uygun görünüyor
56 da düşünülebilir fakat Cube kadrolarda üst boru daha kısa oluyor kadro boyuna göre. O nedenle 58 uygundur :)

Hakkını verme konusu da biraz şöyle. Paranız varsa, bu paraya daha kötü bir bisiklet alacağınıza bunu alın. Bisikletin size fazla gelmesi gibi bir durum yok.
Sadece yarışmayan kişiler için yüksek profil karbon jant, Red donanım ekstra masraf olarak görülüyor. Nedeni ise herhangi bir kaza durumunda vs. bisikletçiye çıkacak masraf çok fazla oluyor.
Zaten o jantları günlük kullanmazsınız. Yerine daha ucuz bir set alıp antrenman seti yaparsınız. O jantlar sadece özel günlerde ortaya çıkar :)

jant seti görselde ki değil, görselde ki x.0 ama bisikletle gelen cube 'e özel üretilmiş 2.0, araştırdığım kadarıyla RR1800 ayarında bir set...

@sonalp

Evet, şimdi gördüm onu. Dikkat etmemiştim o kadar listeye, daha çok görsel üzerinden gitmiştim.
O zaman zaten herhangi bir sorun yok. O bisiklette dediğim gibi tek ekstra, karbon jant setiydi. O da yoksa, güle güle kullanın şimdiden

Geri