Cube Town City Bike 2016 ve Cube 2016 Curve Bisiklet arasında bir seçim yapmaya çalışıyorum, kullanım alanı olarak hafta içi şehir hafta sonları ise ırmak,göl, deniz kenarları vs. yani bol çamurlu ve topraklı, kumlu bölgeler, buralarda genelde balık avı amaçlı kamplar yapıyorm, sizce hangi bisiklet daha uygundur, cube town nexus sistemli olduğu için çok ilgimi çekiyor + bagaj sistemi ve çamurluklar dahili, curve model için sorun yok ona da bagaj vs. eklentiler yapabilirim.
merhaba arkadaşlar, CUBE TOWN PRO hakkında fikirlerinizi almak isterim , forumda araştırdım ama pek kullanıcısına rastlamadım, ben bu bisikleti Çukurova bölgesinde Mersin, Adana,Tarsus arasında kullanmayı planlıyorum genel olarak kamplı balık avı yapıyorum ve yaz kış deniz, ırmak vs. kenarlarında dolaşıyor buralarda avlanıyorum, yani tarlası , kumu , çamuru bol ortamlar, arasıra şehrler arası tur gezilerimde olacak elbette , sizce bu bisiklet bu işlere ne kadar uygundur ve fiyat performans sizce nasıldır? bu arada bisiklet özellikle nexus 8 vites kapalı sistem olduğundan ilgimi çok çekti, ayrıca araştırmalarım doğrultusunda vites sisteminin çok stabil ve sağlam olduğu kanısına ulaştım, şimdi söz sizde, teşekkürler.
(link)