Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

İleri Bisiklet (Kızıltoprak\Kadıköy)

Scudo
ankarada Erdoğanlar satıyor. biliyorum siz İstanbul demişsiniz ama Erdoğanlarda şuan çok uygun fiyatlarda satılıyor bilginiz olsun

Mayıs 2016 sonunda aldığım Cube bisiklet arka lastiği sorunlu çıktı.
Ve menisküs yırtılmasında rol oynadı.
2.5 aylık bisiklette böyle bir sorun olması normal değil. Lastik 100 kg taşıması gerekiyor. Halbuki ben 60 kg civarıyım.
:mad::mad:
Yandan görünüm:
(link)

Profilden görünüm kısmen aşınan bölge:
(link)

Profilden tamamen aşınan kabak bölge..yaklaşık 15-20 cm lik kısım.

(link)

(link)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: onur tuna
@anti panik talihsizlik.. hiç zaman kaybetmeden aldığız yerle görüşün bence sanki üretim hatası gibi bu kadar kaliteli bi lastik bu kadar kısa zamanda sorun cıkarmaması lazım.

@buhari altıntaş
Aynen öyle yaptım hocam.
Lastikleri aldığım bayide söküp İstanbula gönderdik.
Arka lastik garantiden değişti.
Ön lastiği de piyasa fiyatından uyguna ben ödedim. Takımı da yenilemiş oldum.:)
Cube bu konuda ciddi çalışıyor. İçim rahat..:harika::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@anti panik bende 6 ay araştırdım sonunda CUBE tonapah pro tur bisikleti aldım..kalite konusunda şüpheniz olmasın. dikek almanya üretimi çünkü çin taivan kore vs. değil tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş.

@mertgulkokan

Hayırlı olsun.
Çok güzel bir şehir ve tur bisikleti seçmişsiniz.
Kadroya kaynaklı özel bagajı ile arkaya ağırlık 25 kg sınırı yok.:)
Evladiyelik cinsten.
Fotoğrafta tam görünmüyor ama ..renk siyah sanırım.
Güle güle kullanın.:)

@mertgulkokan
siyah renk hoş durur.:)

Ancak temizlik konusunda biraz titizlik ister.
Arabam siyah renk ve her hafta yıkarım.
Ancak bisikleti nemli bezle silmek bile yetiyor.
Güle güle kullanın.:)

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
Cube Town City Bike 2016 ve Cube 2016 Curve Bisiklet arasında bir seçim yapmaya çalışıyorum, kullanım alanı olarak hafta içi şehir hafta sonları ise ırmak,göl, deniz kenarları vs. yani bol çamurlu ve topraklı, kumlu bölgeler, buralarda genelde balık avı amaçlı kamplar yapıyorm, sizce hangi bisiklet daha uygundur, cube town nexus sistemli olduğu için çok ilgimi çekiyor + bagaj sistemi ve çamurluklar dahili, curve model için sorun yok ona da bagaj vs. eklentiler yapabilirim.

merhaba arkadaşlar, CUBE TOWN PRO hakkında fikirlerinizi almak isterim , forumda araştırdım ama pek kullanıcısına rastlamadım, ben bu bisikleti Çukurova bölgesinde Mersin, Adana,Tarsus arasında kullanmayı planlıyorum genel olarak kamplı balık avı yapıyorum ve yaz kış deniz, ırmak vs. kenarlarında dolaşıyor buralarda avlanıyorum, yani tarlası , kumu , çamuru bol ortamlar, arasıra şehrler arası tur gezilerimde olacak elbette , sizce bu bisiklet bu işlere ne kadar uygundur ve fiyat performans sizce nasıldır? bu arada bisiklet özellikle nexus 8 vites kapalı sistem olduğundan ilgimi çok çekti, ayrıca araştırmalarım doğrultusunda vites sisteminin çok stabil ve sağlam olduğu kanısına ulaştım, şimdi söz sizde, teşekkürler.

(link)

Merhaba Arkadaşlar öncelikle cevap vermenizi umuyorum çünkü bilgi lazım bu konuda :) bugün ÂLLAH IN izniyle bisikletimi Aldım specialized rockhopper comp 29" almak için çıkmıştık ailemle fiyatı 2300 dü sonra bir mağaza vardı yol üstünde oraya girdik ve Cube attetion gösterdi elinde 1 tane kalmış normal fiyatı 3000 tl dedi firma indirim yapın demiş son ürün için aynı şekilde 2300 e düşmüş Cube yi aldım şimdi doğru seçimmi yaptım seçimlerim arasında ghost tacana 4 ve salcano ıgman da vardı bu arada bisiklet kadrosu sağlam mı aksamları kalitelimi bana ön fren hidrolik olmasına rağmen biraz yumuşak geldi yani sıktığım gibi yere yapışacak kadar güçlü gelmedi ama arka daha güçlü gibiydi mağazanın eve kadar sürdüm Ortalama 25 dakika bunları düşündüm şimdi size sordum umarım yanıt verirsiniz Teşekkürler :) ÂLLAH A EMANET :)

Cube markasına artık mesafeli bakmaya başladım. Nedenmi,
1-Alamanyanın salcanosu. Ciddi takımların bu bisikleti kullandığı görmedim.
2-Kadroları çok çıtkırıldım. Bu bisiklet ile trans turlara çıkılmaz.
3-Ortalama bisikletlerinde sora gibi çabuk aşınan kötü komponentler kullanıyor.
4-Üzerine farklı parçalar takmaya kalksan uyum sorunu yaşanıyor, bol miktarda trim sesi mevcut.

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
@mehmetsunu

bisey sorcam cube almayi dusunuyordum. Cube bisikletiniz vardi kadro mu kirildi. Farkli parcalar takarken hangi parcalarda sikinti yasadiniz. Bisikletiniz allroad mtb mi yoksa yol bisikletimi ?

@Aerocycle

Bisikletim fitness. Hd fren balata ile rotor değiştirdim boşluk oluştu. Jant seti değiştirdim istediğim verimi alamadım. Sora set 1.5 yılda sizlere ömür esneme sesi geliyor.

@mehmetsunu

Mehmet sunu bey konularinizi ve yorumlarinizi takip ederim ama bu yorumunuz gercekten biraz sacma ve markayi kötüler gibi olmus. Senelerdir kullandigim cube de hic böyle sorunlarla karsilasmadim, sadece seneler önce bir defa kadro catlamisti.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Selam aleykum arkadaslar.Cube nature 2014 model satilik bisiklet var.tek sorun resimdeki yerin kirilmis olmasi baska bir sorunu yok.yeni gibi.900tl fiyat diyor.sizce alinirmi?kirilmis olan yer sorun yaparmi?

Dosyalar

• IMG-20160925-WA0015.jpg
    IMG-20160925-WA0015.jpg
    110,6 KB · Okunma: 51
Geri