Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Yasminsportun fiyat listesine gore Turkiye fiyati 1449 euro. Tabi odeme sekline gore %10 civari bir indirim alinabilir.

Scudo
@Eibec
Yani 250€ kadar bir fark var, az degil. Bu durumda almanyada yasadiginiz akrabaniz yada tanidiginiz varsa 1199€ alip ucakla getirmsi daha mantikli bence.

Murat Bey,

Sizce o parayi hak ediyor mu? O fiyat bandinda daha iyisi bulunur mu? Dis gorunus olarak cok hosuma gitti gerci bu model. Birde agree c:62 ler var ve al beni diye bagiriyor model ama fiyat olarak benim bisiklet butcemin disinda.

@Eibec
Size sadece kalite olara evet diye bilirim ama hic kullanmadigimdan dolayi pek bilgim yok malesef. Kalitesi haric diger tercübeler sadece kullanarak edinir.

Sormak istedigim daha cok sehirici kullanmak icin cube touring sl yanlis bir secimmi olur,fitnes tarzi bir bisiklette alsam camurluk ve bagaji koymayi dusunuyorum o acidan touringlere baktim cube touring sl cok hosuma gitti,ayrica marka olarak gianttan sizce marka olarak dahami iyidir,baska model fikirlerinizde varsa paylasirmisiniz

Merhaba arkadaşlar. Bikediscount.de den verdiğim cube touring one 62 cm kadrom geldi ve hemen bugün topladım bisikletimi ve ilk gezintimi yaptım. İlk izlenimlerim gayet iyi özellikle ağırlık konusunda. Kadrom 2.340 kg geldi. Düz kron marka alüminyum maşa ile kullanacağım.
(link)
Henüz eksikleri olduğu için fotoğraflarını birkaç gün sonra paylaşacağım.
Sizlere bir iki sorum olacaktı.
1- üstten tek vidalı cube marka park ayağını nerden alabilirim?
2- orta göbeğin altından geçen vites telleri için kablo yönlendirici kullanmak zorunda mıyım? Nerden bulabilirim?

park ayağını erdoğanlarda bulabilirsin. ellerinde stokta yok isede en azından ilgilenirler

Merhaba arkadaşlar. Bikediscount.de den satın aldığım touring kadroyla aranıza katılmış bulunuyorum. Bisikletimi toplama esnasında bir sıkıntı ile karşılaştım ve sizlerin yardımına ihtiyacım var. Kadromun içinde geçen vites tellerinin orta göbeğin altından çıktığı noktada tellere yön verici plastik parçam yok. erdoğanlardan görüştüğüm arkadaşa universal bir tel yön vericiyi sormak için aradığımda vites geçişlerinizde problem yoksa gerek yok dedi. fakat bu arada teller orta göbeğin altında kadroyu çiziyor. birkaç sitede araştırdım ama bulamadım parçayı. ürün resmini yine forumdaki foto paylaşımlarından buldum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@idrisarici selamlar, yedek parça konusunda bisiklet tamiriyle haşır neşir olan bir yere danışırsanız daha rahat bulabilirsiniz. Büyük firmalarda ufak parçaları bulmak bazen sorun yaratabiliyor.

Bisikletiniz hayirli olsun. O parca olmadan sakin kullanmayin, cünkü teller kadroya sürtünmeden dolayi zara verir. Cizilmesini gectim alu yumsak materiyal oldugu icin teller sürtündügü yeri kesecektir ve buda kadronun kirilmasina sebep verecektir. O parca heryerde bulunur ve erdoganlarin verdigi cevap ise büyük sacmalik.

Hayırlı olsun. Güle güle pedallayın.

orjinal parçayı cube dışında başka bir yerden bulamazsın. erdoğanlar ilgilenir cube den doğrudan isterler. Bir üretim hatasımı sözkonusu yoksa kaybettinizmi. Her durumdada yardımcı olurlar. Bir benzerini bulamadığım kadro kulağını alamanyadan istemişlerdi oradan biliyorum. Bisiklet hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bike Discounttan Nasıl Aldınız Acaba Türkiyeye Kadro Yollamıyor O site?

Erdoğanlar'daki arkadaşın cevabı düşündürücü :) O parçayı mutlaka bulmanız lazım. Birebir aynısı olmasa bile, benzer şekilde iş görecek birşey uydurma ihtimali var. İzmir'de iseniz Seda, Sundu veya Parkur Bisiklet gibi yerlere bir danışın. Yoksa kadroya zarar vermesi bir yana vites tellerine de zarar verir o parçanın olmaması.

Parça kadroyla beraber gelmedi. Benzerini sipariş verdim. Onu uyduracağım. Ama kadrodan çıkmaması da ilginç.

Hayirli olsun.....email atin aldiniz yere.Belki gönderirler

Onu da deneyim. Haklısınız...

Herkese merhaba,

Üst düzey parçalarla donatılmış, dağda iken altımda parçalanmayacak bir bisiklet arayışına girdim. Ay içerisinde İstanbula yerleşeceğim ve yerleştikten sonra ilk hedefim mtb almak olacak. Cube modellerinin renkleri çok hoşuma gidiyor. Şu iki modeli beğendim. Fiyat aralığı soracaksanız kafamda bir fiyat yok. Freeride/Enduro isteğimde var. Bisiklete göre fiyat değişkenlik gösterecek.

@Murat Cömez Murat abi cube gördüm mü direk sen geliyorsun aklıma :), bilgilerinle beni aydınlatabilirsen sevinirim.

Not: Tek yaprak aynakol, fox/rs/manitou air maşalar tercihtir. Kesinlikle Karbon kadro istemiyorum.
Not2: Attension SL 29 30 vites fakat renkleri çok hoşuma gitti. :)

Geri