Cube candır güzel tasarım can alıcı renkler ve uyum.
2012 yılından beri Cube kullanıcısı olarak çok memnunum.
Sırasıyla 2012 Analog 26 inç 16 kadro olarak
2014 Agree gtc pro 52 cm halen kullanıyorum. Değişenleri ön dişli tiagra ile arka dişli 12-27 105 ile sele prologo nago evo tr ile sele borusu Focus İzalcodan alınma
Ağırlığı dert değil eksik veya fazla bazen yarışa bazen tura bazen dağa her şartta beraberiz Cube ile fotoğraflar ile devam edelim.
Ikiside cok iy secim olmus, kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim, allah olmayanlarada versin.
WLS deki sele hic yakismamis, bayanlar icin daha güzel ve daha rahat seleler var onlardan takmanizi öneririm. Yanlis anlamayin sadece benim görüsümce yakismamis.
Teşekkür ederim abi. Allah herkese birgün cube kullanmayı nasip etsin.
Selenin görünüşü konusunda sizinle hemfikirim ancak bunu tercih etti bende aldim gayet rahat kullaniyor şuan memnunuz. Malum TR de heryer çukur o nedenle yaylı ve bunun gibi çift hareketli seleler darbeleri absorbe ederken daha rahat oluyor. Dikkat ettiyseniz bende önceki fotolarda buna benzer bir modeki SKY versiyonunu takmıştım ilk aldığımda ancak ertesi gün Acid modelinde kaba durduğunu farkettim şimdi viper modeli ile değiştirdim onun kadar olmasada rahat bir sele ama memleketin yollarinda yayli sele malesef daha rahat oluyor.
@mehmet.ali çekinerek yazdım 8 ay önce belimden amaliyat oldum halen tam anlamıyla düzelemedim adranalin den uzak durmaya çalışıyorum onun için asvaltta binmeyi planlıyorum bi şansımı deneyim dedim.
@Kürşat Tanır Geçmiş olsun. En fazla yol lastiği takarsınız, zaten üzerindeki kilitli maşa. Yani çok oynamaktansa satıp şehir yada yol bisikleti alabilirsiniz.
@Kürşat Tanır Hocam deneyimli arkadaşlar daha iyi bilgi vereceklerdir mutlaka. Belinizdeki rahatsızlığı bilmiyorum, doktorla buna karar vermek daha doğru olur fakat mtb darbe emiciliği bakımından yol bisikletinden iyicedir. Yol bisikletinin oturma şekli daha öne yatıktır(dik mi zararlı yoksa yatık mı bunu doktora danışın derim) Yol bisikletinde bele binen yük daha az diye biliyorum yanılmış olabilirim dediğim gibi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Karar verirseniz ikinci el takas düşünebilirsiniz forumda mutlaka çıkacaktır karşınıza.