Öncelikle herkese iyi dileklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim. Gelelim cevaplara ; ben bisiklete evlilik hazırlıklarında dolayı bi süre ara verdim daha sonra yaklaşık 4 ay önce tekrar bisiklet toplamaya koyuldum ( tabi Hanımı ikna etmesi biraz zor oldu [emoji4] )
İlk iş olarak kadroyu ebay Almanya'dan ihale usulü ile aldım yaklaşık 15 gün içinde ptt ile kapıma kadar geldi vergisini memura verdim kutuyu kontrol edip aldım. Daha sonra diğer parçaları orta ve ön amortisörü Amerika'dan aldım tabi yine ebay'dan vites setini burdan arkadaşdan aldım jantları yine yurt dışından aldım, bisikleti toplarken bazı sorunlar olmadı degil mesela frenin kablo uzunluğuna bakmadan aldım ve kablo kısa geldi beni uğraştırdı 15 gün kablo aradım [emoji20] onun dışında aldığınız parçaları teker teker araştırarak almak gerekiyor furş ve Göbek ölçüleri son derece önemli çünkü çok çeşit var uyumluluğu iyi araştırılmalı yoksa Parçalar montaj olmaz. Maddi kısmına gelecek olursak yaklaşık 7bin TL'nin üzerine patladı tam hesaplamadım [emoji39]