Scudo Sports

Cube - fox - sram - crank brothers

oy harika birşeymi doğuyor?
Kadro çok güzel aeçimlerde iyi duruyor..

• Beğen
Tepkiler: Engin YAĞIZ
Scudo
Teşekkür ederim arkadaşlar maddi manevi baya yordu ama çok güzel bi alet oldu :) inşallah daha iyileri sizlerin olur...

çok yakışıklı bir bisiklet, özellikle jantlara bayıldım walla :) güle güle kullanın diyor, kazasız ve keyifli bol pedallar diliyorum... yalnız 2 sorum olacak: fox bildiğim kadarı ile hafifliğiyle tanınan, motorsiklet ve bisiklet maşalarıyla ünlü bir Amerikan markası, peki sizin bisikletinizde kullandığınız maşa, gidondan kilitlemeli değil mi? değilse neden böyle bir tercihte bulundunuz? 2. sorum ise, son eklediğiniz fotolarda görüldüğü haliyle ağırlığı ne kadar acaba? alıntı yaparak cevaplarsanız hem bilgilenirim, hem de sevinirim :) hoşça kalınız...

• Beğen
@erphan

Teşekkür ederim kardeşim. Benim maşaya gidondan kilit takılıyordu sanırım ama ben aldığımda kilit yoktu bende açıkçası pek gerek duymuyorum o yüzden kilitsiz kullanıcam, bu arada ağırlığını hiç tartmadım yarın tartıp size paylaşırım...

Açıkçası jantlar hariç her şey gözüme hoş geldi. Bu seti görünce çok daha şık jantlar olduğunu düşündüm.

Keyifle kullanın.:islik:

• Beğen
Engin bey öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. En güzel günlerde ve keyifli bir şekilde kullanırsın. En çok merak ettigim ( tabi ki maddi yönü de var ) 1. Bisikleti toplamak ne kadar sürdü. 2. parçaları toplarken herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı. (Bende toplamayı düşünüyorum da ilk deneyimim olacak.) Tekrar söylemek isterim Bisikleti kazasız bir şekilde kullanmanız dileklerimle...

• Beğen
Öncelikle herkese iyi dileklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim. Gelelim cevaplara ; ben bisiklete evlilik hazırlıklarında dolayı bi süre ara verdim daha sonra yaklaşık 4 ay önce tekrar bisiklet toplamaya koyuldum ( tabi Hanımı ikna etmesi biraz zor oldu [emoji4] )
İlk iş olarak kadroyu ebay Almanya'dan ihale usulü ile aldım yaklaşık 15 gün içinde ptt ile kapıma kadar geldi vergisini memura verdim kutuyu kontrol edip aldım. Daha sonra diğer parçaları orta ve ön amortisörü Amerika'dan aldım tabi yine ebay'dan vites setini burdan arkadaşdan aldım jantları yine yurt dışından aldım, bisikleti toplarken bazı sorunlar olmadı degil mesela frenin kablo uzunluğuna bakmadan aldım ve kablo kısa geldi beni uğraştırdı 15 gün kablo aradım [emoji20] onun dışında aldığınız parçaları teker teker araştırarak almak gerekiyor furş ve Göbek ölçüleri son derece önemli çünkü çok çeşit var uyumluluğu iyi araştırılmalı yoksa Parçalar montaj olmaz. Maddi kısmına gelecek olursak yaklaşık 7bin TL'nin üzerine patladı tam hesaplamadım [emoji39]

Elinize saglik! Bastan cikarici gorunuyor ;) Keyifli ve kazasiz, bol camurlu surusler :p
Bu arada arka fren kablosunu bence kaplamayin! Bu haliyle oldukca guzel ve gorsel bir renk kompozisyonu katiyor bisiklete. Gidon barindaki kirmizi race yazisi, kirmizi spacer, pedaldaki kirmizi X'ler, kirmizi sele kelepcesi ve kirmizi tel uclari ile guzel bir uyum yaratmis ;)
Elbette sahibi sizsiniz! Nasil hosunuza giderse oyle yapin... Ancak kisisel gorusum baglanti ve boyunu ayarlayinca bir daha bakip oyle karar verin :)

• Beğen
@suat akman

Tavsiyen için çok Sağol aklımın bi köşesine yazdım şimdilik siyah kullanıcam Bi zaman sonra kaplamayı söker kırmızı olarak kullanırım :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Çok çekici bir bisiklet olmuş, iyi füblerde kullanın, nekadar maloldu acaba?

Geri