Scudo Sports

Cube bisiklet hakkında öneriler ve satış noktaları

@Deniz Gökhan Tezcan

Evet acidi yanlis yazmisim pardon. 2014lerde dogrudur, ben arkadasin 2015 baktigini sanmistim. Internete bakmama gerek yok, cube üzerine yeterince bilgim var.:)

Scudo
Baktığım modeller 2015 ( internet sitesindekiler 2015 ise (link))

Geçen hafta muratoğlu bisiklete gittiğimde 2000tl üzerindeki modellerde peşin alımda %25 indirim vardı (Ghost,lapierre,carraro,whistle modellerindeydi sanırım)
Bende ordan Cube Aim sl29 modelini alacağım fakat bir türlü alamadım.
Yalnız cube ve scott modellerini artık getirmeyeceklerini söylediler.
Benim alacağım cube 1675tl civarındaydı ilk almayı düşündüğümde, tekrar eski fiyatına geri dönmüş 2010 tl gibi bir fiyat olmuş.
%25 indirimi görünce, eski fiyatına geri dönen cube için ne kadar indirim olur diye sordum,1675 tl olmaz ama %15 gibi bir indirim olur dedi.
Yani diyeceğim alacağınız cube için %15 civarı bi indirim yaptırabilirsiniz.
Sözü biraz uzattım ama açıklayarak anlatmak istedim. :)

Merhaba arkadaşlar

Cube attention sl 29 (2015) almayı düşünüyorum Türkiyedeki satış fiyatı ne kadardır? nerede nekadara bulabilirim?

Teşekkürler.

Google da çok araştırdım ama hep yabanci siteler de var türk siteleride 2014 modeller var.

2014 modelini bulduysan 2015 modelin de o civarlarda olacağını tahmin etmen lazım.

@Berke K.

Tam yazıyordum yorumu farkettim. Çok yaşa ;)

İbrahim ,

Sen bulamadıysan başkası da bulamaz sonuç olarak arayacak olanda google aracılığı ile bilgi edinecek.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke K.

Cevap cok hosuma gitdi ve suan :D ölüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Murat Cömez

Mantığı anlayamıyorum abi.
2015 Cube bisikletler Türkiye'ye gelmemiş henüz arkadaş fiyat soruyor nerede bulurum diyor biz müneccim miyiz nereden bilebiliriz gelmeyen bisikletin fiyatını?
2. konu da arkadaş 2014 modelleri bulmuş fiyatlarını biliyor ama ona rağmen tekrar fiyat soruyor sanki çok farklı uçuk bir fiyatla gelecek aynı bisikletin 2015 modeli.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@İbrahim Ö.
Mavisini Almayı düşüyorsan zevkini tuttum☺ çünkü uzun zamandr bekledigim bisiklet.. ilerleyen günlerde almanya ya bi arkadasim gidecek bi aksilik olmazsa o gelirken bana getirecek ikna ettim yani..
Fiyat konusuna gelirsen net fiyat için beklemen gerekecek ama ben özellikle bu bisikleti erdoganlar bisiklet e sordum.. şu anda 2014 leri zaten indirimde 2500 civarı falan ama yeniler gümrükten tahminen 1000 küsür euroyla geçer dedi tabi bu tahmin olsa da bu iş kaç senedr yapıyorlar sonuç olarak makul bir yaklasım denebilir
Gelelim ne zaman net fiyat belli olura?
Onu da sordum eğer yılbası kutlamaları nedeniyle kargo ertelenmezse 17 18 aralık ertelenirse de 2 3 ocak gibi bi tarihte dedi.. az daha sabır ☺☺☺

• Beğen
Tepkiler: ibrahim Ö.
İbrahim almanya fiyatlarına bakabilirsin çok farketmiyor..

• Beğen
Tepkiler: ibrahim Ö.
Kardeş herkes bir laf sokma derdinde, bizim gibi az bilenler bir birinin derdinden anlar.

Sanırım distribütör şurasıymış.
Yasmin Spor ve Endüstriyel Ürünler Dış Ticaret A.Ş.
Defterdar Mah. Otakçılar Cad. No: 60
Eyüp, 34050 İstanbul, Türkiye
Tel: +90(212) 613 38 18
Fax: +90(212) 674 11 46
bir ara sor derim.

Beklicez artık :D

(Beni ANLAYIŞLA karşılayan arkadaşlara Teşekkürler. )

@semih s.

Aslında ilk başta sedona 950 ye baktık ama bunun mavisini görünce aklım uçtu:D :D :D .sırf kadrosu için bu bisikleti alabilirim.:)

Bu bisikletin donanımları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Almayı düşünüyorum 2. el olarak sanırım arkadaş tüm donanımıyla oynamış.

Kendimde Cube kullacısıyım.
Cube Tr yetkili dağıtıcı firma YASMİNSPORT tur.
Yasmin sportu internetten inceyebilirsiniz.

@bekirkose

Burada zamanindaki yani 2009 senesindeki orjinal donanimini görebilirsiniz. Umarim yardimci olur size.

Kadro: HPA 7005 Hydroform STK triple butted, (Kadroagirligi 2280g)
Model: 2009
Linksistemi: FSP 4-Link system
Arkasüypansiyon: Manitou radium RL, lockout
Kadroboylari: 41 - 46 - 51 - 56
Masa: Rock Shox REBA SL, 100mm, PopLock, MotionControl
Furjtakimi: FSA No,10 semi-integrated
Gidonbogazi: easton EA30 oversized
Gidon: Easton EA30 lowriser oversized
Arkaaktarici: Shimano XT shadow
Önaktarici: Shimano SLX
Viteskollari: Shimano deore rapidfire plus
Aynakol: Shimano SLX hollowtech II
Frensistemi: Hayes STROKER trail diskler 180 / 160
Jantseti: Göbekler shimano XT, Jemberler RFR ZX24, Teller DT Swiss
Lastikler: Ön schwalbe nobby nic triple compound 2.25 Arka schwalbe racing ralph triple compound 2.25
Selle: RFR natural shape 0.1m
Selleborusu: Easton EA 30
Agirlik: +/- 12,4 kg
2009'daki yeni Fiyati € 1.499,-

Daha önceki konu başlığında bana cevap verenler beni bilir. Benim konu Triathlon için ve bütçeme uygun bisiklet almak. Seneye bu vakit almayı hedefledim.
Daha önce bazı markalar yazdım. Arkadaşlar sağ olsunlar bu markalar çerçevesinde bana öneri ve tavsiyelerde bulundular.

Ancak diğer markaları da araştırmak lazım tabi. Ve araştırırken karşıma bu makine çıktı

(link)

Bu bisiklet hakkında bilgisi olan veya düşüncesi olan var mı?

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Not: Bütçem aşağı yukarı 4000 lira

Yurtdışı sitelerde görülen 2600£ fiyatıyla bütçenizi 4 e katlayan bisiklettir kendisi.

@Sadettin Z. Seneye 2017 modelleri çıktığı zaman 2015-2016 modellerine bakıp alacağım. O zaman fiyatı düşer diye düşünüyorum.

Geri