Scudo Sports

Cube attention sl 29 2016 Scott scale 770 2016 mı?

Tepki
0
Değerli formdaşlar bu iki bisikletten birini almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi pedallamalar.

(link)

(link)

Yada bu ayarda başka bir tavsiyenizi bekliyorum.

Lütfen karar vermeme yardımcı olun.

Scudo
@ÖMER ATAŞ cok yakin bisiklet ikisi de. 29 mu 27.5 mu konusuna gore secim yapsaniz daha iyi olur. Cube'nin arka aktarici ve masa az daha iyi.

13.2 kg 3500TLlik bisikletler icin biraz fazla geldi bana ama.

• Beğen
Tepkiler: ÖMER ATAŞ
Zamanında bu 3 bisiklet hakkında çok fazla araştırma yapıp sonuç olarak yol bisikleti almıştım (iyi ki de almışım) :D:D:D ,eğer almasaydım direk Cube Attention'ı alırdım, Kadro kalitesi olarak 3 markada kendini dünya çapında kanıtlamış markalar olduğundan dolayı donanımı daha üst olan Cube'u almak bana daha mantıklı geliyor , şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
bence hangisi hoşuna gidiyorsa bedeni uygunsa onu al.cube ve ghost donanım olarak kafa kafayada scott geri kalmış bunlardan.en pahalısı da cube.mantık ghost diyor.antalyadaysan bike house a bi uğra derim.netten alıcağına görerek alabilirsin.

• Beğen
Merhaba scott daha agresif bi geometriye sahip. Alçak gidon yüksekliği (sportif sürüş pozisyonu) 69 derece kafa açısı ile arazidede diğer iki bisikletten daha tölaranslıdır. Ama daha çok tur gezi tarzı kullanacaksanız 29 lara bakın derim. Ben scale 760 kullandım çok da memnun kaldım.

• Beğen
@Saikou
Aynı kadroları derken, kadrolar birebir aynı mı yani? Ben başlığınızı ve bisikletinizi gördüm. Güzel günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim. Bende scott'ı değiştirsem mi diye düşünüyorum ama ben 29 inch teker ve 16 inch kadro toplamak istiyorum. Şuanki kadro 26 inch teker 16 inch kadro, yine aynı şekilde 16 inch düşünüyorum. Daha doğrusu değer mi bilmiyorum. maksat değişiklik olsun diye. Kadromda hiçbir sıkıntıda yok.

Geri