Scudo Sports

Cube Attention-D 1285 TL

Scudo
Markası ve parçası kadar tabi bu benim şahsi fikrimdir kimse alınmasın, bisikletin görünümü de önemli. Görünüm olarak da içine sinen modeli almanda fayda var dostum. Hangisi diye sorarsan. Hepsi birbirine yakın bisikletler. Karar vermek zor...

• Beğen
Tepkiler: JoNeST
cube attention u kullanan biri olarak almanı öneririm. çok marka var.ben de alırken deli olmuştum.scott, trek, corratec....scott la trek, isimlerin yüzünden biraz tuzludur.sana söyleyebileceğim en önemli şey kadroları kafaya takmaman üç aşağı beşe yukarı hepsi aynı tayvan da filan üretiliyor.önemli olan komponent.yani üzerinde ki donanım.öle çok atlayıp zıplamayacaksan ,yarışa girmeyeceksen orta karar suntour maşa sana hayli hayli yeter. aktarıcılarını ve frenlerini sakın ufak ayrıntyı olarak görme.inişlerde ne iyi yapmışım diyorum hidrolik disk almakla diyorum.hatta ilerde para biriktirip avid juicy 5 filan yapmayı düşünüyorum.attention da arkada xt var .deore ön aktarıcı da gayet iyi.ilerde ihtiyacına yada zevkine göre xt yaparsın. şimdiden hayılrı olsun.

Arkadaşlar bir süre dediğiniz gibi bekledim bu arada bisiklet firmalarıyla görüştüm Corratec Halcon'u eledim (peşin fiyatıymış taksitli alınca vade farkı koyuyorlar). Scoot Aspect 55 yerine 50 yi tercih ediyorum, sonuçta dağda, bayırda, karda kışta pek fazla kullanmayacağım. Aspect50 6 taksit 775 TL fakat bununda yaşadığım yerde bayisi, yetkili servisi yok, bu da beni oldukça sıkıntıya sokuyor.

Bir arkadaşım Kron XC1000' i öneri, burada bayisi var, gittim gördüm güzel bisilet. 10 taksit-750 TL Artık bu iki bisikletten birini seçmeye karar verdim, sizlerin görüşlerine göre karar vereceğim, bugüne kadar beklediğim yeter nasipse 1-2 güne almayı düşünüyorum.Son olarak iki bisiletinde özelliklerini yazıyorum, görüş belirtirseniz memnun olurum.

Saygı ve sevgilerimle..

(link)

Kadro:Alu 7005 Double-Butted
Maşa:TG
Boğaz Yatağı:VP A41
Arka Vites:Shimano RD-M410
Ön Vites:Shimano FD-M310
Vites Kolları:Shimano ST-EF60
Fren Kolları:Shimano ST-EF60
Frenler:Shimano BR-M422
Ayna Dişli:Shimano FC-M191
Orta Mil:Shimano BB-UN26
Gidon:Uno
Boyun:Uno
Pedal:VP 992
Sele Borusu:Uno
Sele:Vader
Ön Hazne:Shimano HB-RM60
Arka Hazne:Shimano FH-RM60
Zincir:Shimano HG-50
Kaset:Shimano CS-40
Jant Teli:HTI
Jant:Remerx
Lastikler:Maxxis 27TPI
Ölçü :14.5'' - 16'' - 17.5'' - 19,5''

(link)

Kadro : Aspect Hydroformed Alloy 6061 Performance geometry Integrated headtube
Maşa : Suntour XCM-H with Lockout 100mm travel
Arka Vites : Shimano Acera RD-M360 24 Speed
Ön Vites : Shimano FD-TY 10 31.8mm
Vites Kolları : Shimano ST-EF50-8R EZ-fire plus
Fren Kolları : nil.
Fren : Scott Comp V-brake
Zincir : KMC Z-72
Ayna Kol : Shimano FC-M 191 w/CG 42x34x24 T
Orta Mil : Shimano BB-UN 26 Cartridge Type
Jantlar : Rigida Cyber 10 black
Lastikler : Scott OZON 26 x 2.0 27TPI
Furş : Ritchey Logic OE integ.
Arka Hazne : Shimano FH-RM30-8
Ön Hazne : Formula FM-21-FQR.
Pedal : Xerama SP-872N
Gidon : HL MTB-152 / Hi-Ten 620 mm, black 20mm Rise
Gidon Boğazı : Scott Comp JD-ST33 AS
Sele : SCT-10 SL Aspect 09
Sele borusu : Scott SPC-252 / 26.8mm
Ağırlık : 14.00 kg
Dişli : Shimano CS-HG30-8l 11-30T
Jant Telleri : 14 G, stainless

Parçaları arasında çok bi fark olduğunu sanmıyorum. Ama kronun scott dan daha hafif olması lazım. Kadro olarak kron double değil trible buttud diye biliyorum. Tabi scott da ismini kanıtlamıs bi marka. Scott un maşa xcm başlangıc ıcın yeterlı bır maşa ama kronun maşa hakkında yorum yapamayacagım. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada alırken kadro boyuna kesinlikle dikkat etmeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: JoNeST

İlk defa profesyonel anlamda bisiklet alacağımdan ve bu konuda yeterince bilgi sahibi olmadığımdan dolayı bazı konularda kararsız kaldım, bu devrede bana yardım ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Kararımı Scott markadan yana kullandım. Lütfi abiden Scott Aspet 55 siparişini verdim, (50'nin mediumu kalmamış) yanında Blackburn ön-arka lamba seti, scottun park ayağı ve Sigma Bc 906 km saatinide aldım, Cuma günü elime ulaşır büyük ihtimalle.

Allah herkese daha iyilerini nasip etsin, saygı ve sevgilerimle.. :)

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
@JoNeST

Hayırlı olsun. Güzel bir başlangıç seçimi. İyi günlerde kullanın.

@JoNeST

Hayırlı olsun guzel seçim yapmışsın iyi pedallamalar :in:

iyi bir seçim yapmışsın Scott Aspet iyi bir bisikletdir. kazasıp bol pedallamalar dilerim:):D

Çok saçma bişi söylemişim abicim çok özür dilerim 2 veya 3. sayfalarda Kron XC1000 düşündüğünü gördüm öle bi hata yapma yeterki ! Çektim biliyorum Attention u sen al ben beklemeyede razıyım.. Bu arada bnm görüşüm Attention dan yanadır (Y)

Geri