@samuelbeckettBacak boyunuz nedir? Benim boyum 181 bacak boyum 83 5 cm olcu cetveline gore 58 oluyor ama bana bir tik buyuk gibi geldi. Henuz fazla surus yapamadim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Motorola
ben de 906$ a almıştım.Kredi kartınız yurtdışına açık olduğu taktirde hiç sorun olmuyor.Deneme için tutar öncesi iade edilmek üzere bir ücret çekiliyor.Sonrasında iade ediliyor.
Bisikleti bugün kurdurdum çıkıp deneme şansım olmadı kullandıkça ufak tefek ayarlarla sorunsuz bir sürüşü yakalarım diye düşünüyorum.Yakın zamanda fotoğraf paylaşırım.
@samuelbeckett Bisikletimiz geldi sorun yok ben sadece yanında 3-5 sipariş daha verince biraz fazla bekledim eski posta ulaşmak için bu konunun en başına gidip sayfaları incelemenizi tavsiye ederim Şu an 6.sayfadayız .
Cube Yol bisikletlerinin kadro ölçüleriyle ilgili de paylaşımım olmuştu.Bacak iç boyum 85cm boyum 185 cm.Sizin bacak iç boyunuz da benimki kadarsa düşünülebilir ancak daha kısa gidon boğazı taktırma ihtiyacınız olabilir.
@Motorola Abdullah abi seleyi mümkün olan en öne pozisyona alıp tekrar denersin.Olmazsa 11cm'lik orjinal gidon boğazını duruma göre 10cm yada 9cm'lik gidon boğazı ile değiştirirsin.Muhtemelen sorun çözülür.
@The 69 Eyes teşekkür ederim.. benim boy 1.78 bacak boyum eğer yanlış ölçmediysem 75 cm gibi.. sanırım 56 kadro almam gerekiyor! tüm ayrıntıları okudum.. tek kafama takılan konu şu: herhangi bir riski var mıdır.. güvenilir bir site midir.. gümrük de sorun çıkar mı.. yani kısacası param yanar mı.. teşekkür ederim..
@The 69 Eyes
Seleyi öne almak kadro ayarı için değil; dizin pozisyonunu ayarlamak içindir. Uzanma mesafesi değişecekse gidon boğazı ile değişir. Hala küçük ya da büyükse aşırı hatalı bir seçim yapılmıştır, o bisikletten kurtulmak gerekir.
@samuelbeckett Bence sana 56 kadro da büyük gelebilir 54 kadro tam uyar gibi görünüyor.Paran kesinlikle yanmaz sünnetsizler diye tabir ettiğimiz yabancılar bu hususlarda inanılmaz dürüstler.Bu siteden Cube bisiklet alan, alışveriş yapan benim bildiğim 3 kişi var.Kimse sıkıntı yaşamadı.Gümrük vergisi TR ye geldiğinde belli oluyor benimki 689TL tuttu.50$'lık aksesuar almıştım.Şöyle söyliyeyim Bisiklet 906$ Kargo 67$ Aksesuar 50$ indirim kuponu 5 sterlin toplam 1019$ tuttu.689TL de gümrük vergisi.Yani 4500TL gibi bir fiyata sıfır karbon kadrolu bisiklete sahip oldum.Bu fiyata TR de 105 set karbon kadro yerine alüminyum kadrolu tiagra set satılıyor.Bu modelde %39 indirim olduğundan epey fiyat uygundu diyebilirim.Şubat ayında farklı bir model indirime girebilir bence sipariş düşünüyorsanız acele etmeyin sitelerdeki indirimleri takip edin derim.Her türlü buradaki fiyatlardan ucuza yakalamak mümkün.Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.
@Mustafa Zeybek Haklı olabilirsin ben kendi düşüncemi söyledim bu tarz ufak dokunuşlarla bilek ağrılarından ve karıncalanmalardan kurtulduğum için tavsiyede bulundum tabiiki imkan varsa bike fit yapılarak hatta bizzat deniyerek alınması daha doğru olacaktır.Postür diye tabir edilen omurgamız herkes için biraz farklı olabilir bu doğrultuda ergonomik sıkıntısız sürüş için tavsiyede bulundum.Bu doğrudur diye bir iddiam yoktur bizimkisi biraz beyin fırtınası yaratmak...
@The 69 Eyes Hakan merhaba, doğru karar verecek kadar sürme şansım olmadı, sele ileri geri ayarı, dizin ayak ayası ile hizalanması için kullanılıyor. göz kararı ayarlamıştım ama ince ayar yapmak gerekecek sanırım. En kötü dediğin gibi bikefit yaptırıp gidon boğazı ile oynarız
@samuelbeckett yaklaşık bir ay içinde bildiğim 3 kişinin bisikleti sorunsuz geldi.
@The 69 Eyes çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.. bir ihtimal yazın rusya ya gitme ihtimalim var.. belki oradan gelirken getiririm.. o zaman vergi iadesi de oluyor sanırım öyle değil mi ?