Scudo Sports

Cube AMS Race 120 All Mountain Projem

Murat bu projeni daha yeni gördüm cok güzel olmus güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Murat Cömez
Insallah adami meraklandirmiyosunda degil yani,kadronun rengi falan cok hosuma gitti hele fiatinida okuyunca insanin bir MTB cani cekiyor.

MTB toplama isi icin diyorum, fiat konusu sorry yalnis görüp karistirmisim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Olmamis begenmedim

@mariokaldato
Olabilir, bende begenmiyorum ama bisiklet lazim iste. Anliyorsun ya mecburiyetten dolayi.:)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez
DVO ya da FOX la kıyaslabilirmisiniz, gayet memnunsunuz galiba DT lerden, bu arada arkayada DT brain bişey vardı, o gider heralde : )

@Murat Cömez
:koptum::koptum::koptum::koptum::D:D mecburiyete bak deee teee sivis hahahaha

/42
@Tasogare
Fox ile kesin kiyaslaya bilirim ama DVO kullanmadigim icin bir sey diyemem. DT candir ve FOX, RS, Manitou bence karsilastirilamaz. Foxun brain sistemi var ama bu kadroya olmuyor. DT nin yeni masalari ve arka süypansiyonlari ise brain sistemin de yapiliyor. Mesela O.L anlami ise O = Open yani arazide kullanmak icin L = lock yani kilit modu ama brain sisteminde calisiyor, düz yolda kilitli ve süspansiyonun calisacagi yerde kendi kilidi aciyor ve tekrar kilitliyor. arkayada aynisi gelecek insallah.

Cube Ams 120 Hpa Race 29

@shaqovictr

Evet karar verdim ve birtane Rocky Mountain Karbon hardtail kadro aldim onu toplayacagim. Cuben Kadrosunu satiliga cikardim.

Evet geliyor pek yakinda.

2.JPG
3.JPG
4.JPG

Roky Mountainin tamaida böyle görünüyor. Bu arada Cube'nin Kadrosu satilmistir.

1.JPG

Devam ediyoruz..... Bu arada fotograflardaki görülen Rockshox masa satiliktir, bilgilerinize.

DSC_0032.JPG
DSC_0036.JPG
DSC_0037.JPG
DSC_0053.JPG

Geri