Scudo Sports

Cube AMS PRO 100 WLS (Esimin yeni projesi bitti)

Sagol abi yol gösteren sen olunca sıkıntı yok:) yaptığın işler ortada. Bu arada maşa ve jant modelini bekliyorum abi...

Scudo
@Engin YAĞIZ
Özelden yaziyorumya, dün gece sana detayli bilgi vermistim devami özelden gelecek.:)

NOT: Dedigim gibi önce kaliteli bir masa sonra jantlar.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Murat hocam elinize sağlık. Kızmazsan eğer yazı fontu hakkında yorum yapıyorum. Cube yazısına ait font bence eski haliyle kalmalıydı. :D Bunun dışında harika olmuş. :)

@Erdal YILMAZ

Ekrem neden kizayimki, tüm yorumlara ve düsüncelere saygim var ki sen kizilcak bir sey yazmamissin. Yaziyi anladimda font ne oluyor :utn: onu anlamadim (Biliyorsun benim türkcem biraz zayif). Eger cube yazisini diyorsan yapacak bir sey yok, esim kesin böyle ince elyazisi gibi sade olmasini istedi.
Biliyorsun bayanlar biz erkekler gibi düsünmüyor, onlarin istekleri bizimkine göre daha degsik oluyor. Bana kalsaydi ben orjinal hali ile toplardim ama bu sekli de cok güzel oldu. Resimler de gercek de göründügü gibi görünmüyor. :) Insallah yakinda kaliteli fotograflar cekilecek.

• Beğen
mükemmel bir makine olmuş.

bu arada keşke hidroliklere takmışken 4lü piston taksaydın

shimano saint m820
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/06/8f13fa326166e7da80ff9a685a3cbb08.jpg

veya ödüllü shimano zee gibi
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/06/4bbea2c2d8b1fd8206b5b2cf8d853f39.jpg

Hayranlıkla okudum baktım, eline sağlık abi çok iyi olmuş, hanımınıza keyifle sürmesi kalmış :)

Mükemmel olmuş Murat abi. Ellerine sağlık. Kazasız belasız güle güle kullanın.. :)

ön farı çok ilginç ama bir o kadar güzel yere bağlamışsın

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/06/c3978b534d83a0467f2ec0f3e4ee137b.jpg

@halil ibrahim duran

Halil, inan cok isterdim dedigin saint yada zee'yi takmayi ama o fren sistemleri malesef bu kadroya uygun degil. Sonucta baglanti yerleri ayni ama o frensistemleri bu kadro icin cok sert ve o yüzeden de arka cataldan kirilma tehlikesi %80. Dedigin fren sistemleri sadece Downhill kadrolarina uygun.
Cogu kisi hd frenler arka fren baglantisindan kadroyu kiriyor diye laflar söylüyor ve hd'yi kötülüyor, ama arka baglantidan kadroyu kiran hd fren degil, kadronun kirilmasina sebep olan yanlis fren sistemini kullanarak kullanicinin kendisidir. Her kadroya her fren sistemi yada her rotor büyüklügü uygun degildir.

Önceden Downhill icin shimano hone vardi, hone üretimi durdu ve yerine mtb icin slx'i cikdi. Saint den sonra hone geliyordu ve simdi hone artik slx oldu ve yerini Downhill kategorisin de zee aldi.

• Beğen
Ön far çok güzel yerde ama maşaya çarpar sert inişlerde,test etmişsinizdir belki eğer çarpmıyorsa saklı bir yerde hoş olmuş.

@Abdülsamed AKBULUT
Tesekkürler Abdülsamet, begendigine sevindim.:)

@Serkan HODANCI
Tesekkürler serkan.:)

@halil ibrahim duran
Halil evet aslinda yeri cok güzel ama orada durma sansi yok, inisler masa yaylandikca fara zarar vererek fardan eser kalmaz daha. :D Inan o fari fotograf cekerken yere koymamak icin o an oraya öylesine takmistim ve oradada takili unuttum, yoksa bilincli takma degil. :)

NOT: Demek far cok ilginc ve hosuna gitdi. Iyi aklimda bulusun.... :)

• Beğen
@Murat Cömez

Evet abi bende aynen o cümleyi kullanacaktım. Far çok ilginç ve çok güzel.. :):)

@halil ibrahim duran

Benim her ikiside hoşuma gitt.. [emoji2]

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Keşke bir hanımefendi olsaydım da size varsaydım :))))

Geri