Scudo Sports

Cube Agree GTC Pro 2013 - Yeni yol arkadaşım

@Erdal YILMAZ
Sorun vücudun dönme hareketi ile alakali. Belden yukari asagiya indikce gidon bogazi kisalir. Yukariya dogru kalktikca gidon bogazi uzar. Belirli bir yüksekligi astiktan sonra tekrar kisalmaya baslar. Yani dairesel bir cizgi üzerinde gibi. Simdi gidonu yüksaltmeden ileriye uzatinca, omurga bel kisminda daha cok kirilacak. Umarim mutsuz olmazsiniz! :(

Scudo
@ihtiyar

Demek istediğinizi anladım üstadım. Sorun olacağını sanmıyorum. Olursa da ucunda ölüm yok maşayı değişirim. Bunların hepsini satın alırken aldığım yer ile konuştum. Kafam rahat, gidon boğazı da değişince her şey düzene girecektir diye düşünüyorum.

Benim Cube Agree'nin yaşı ilerliyor yavaş yavaş ama yine de cazibesi aynı.
Sizin Cube da hayırlı olsun.

@ihtiyar

Üstadım merhaba, mevcut 100 mm. gidon boğazını 110 mm. ile birebir değiştirdim. 120 mm. denedim ancak uzun geldi ve kullanırken çok zorlandığım için 110 mm. de karar kıldım. Sele ve gidon ayarını tekrar gözden geçirdim ve yaklaşık 1 haftadır fazlasıyla rahatım. Tavsiyeniz ve yardımlarınız için size tekrar teşekkür etmek istedim.

Teşekkürler. :)

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/IMG_1679_zps5c4e3965.jpg

@Erdal YILMAZ

Forumun amaclarindan birisi de bu zaten! Fikir alisverisi, bilen bilmeyen meselesi degil, tecrübelerin kiyaslanmasi ....gibi bilgi birikimi ile " herkesin kendi dogrusu" nu bulabilmesi! Ben tesekkür ederim!

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Güle güle kullanın. Bisikleti nereden aldınız acaba?

@Sezer İmamoğlu
Evet cube candir.... katiliyorum sana.:in:

@KaanG

Satın aldığım yere ait bilgiler aşağıdaki adreste yer almaktadır.

İleri Bisiklet
(link)

Herkese tekrardan teşekkür ediyorum. :)

Kadronun renkleri çok güzel hayırlı olsun

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/IMG_2011_zps9e658716.jpg

Erdal bey hayırlı olsun . kazasız pedallamak nasip olur işallh.

Sanirim hiz bilgisayariniz Sigma marka. Hangi modelini kullaniyorsunuz? Memnun musunuz? Sapitma falan yapiyor mu kablosuz baglantisi?

@oktay arabacı

Teşekkür ederim Oktay Bey. :)

@M.Ersun

Sigma 1009 STS modeli. Doğru ayarları girdiğiniz sürece herhangi bir sapma sorunu yaşamıyorsunuz. Kablosuz da en ufak sorun yaşamadım ve fazlasıyla memnun kaldım.

@Erdal YILMAZ Bandın lınkı ıcın teşekkuru borc bilirim. :) Bisikletin son halini de paylasmanız da guzel olmus. Şaşırtıcı olan ise bandın Yurtıcı fıyatı daha ucuz :D

Öncleikle hayırlı olsun.

Bende cube kullanıcısıyım ama mtb kulvarında. Yol da almayı düşünmekteyim.
Gövde karbon mu? Rijitliği nasıldır bisikletinizin?

Geri