Scudo Sports

Cube Agree C:62 Race ve Brooks B17

Boran Selçuk

Daimi Üye
Tepki
326
Bisiklet
Cube
Çok net ve kesin dalacağım.

Bu aşağıda fotoğrafı görülen bisiklete Brooks B17 takacağım.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1bf.jpg
Neden mi?

Selle Italia X1 Road selesinin 30.km de geri dönüşünün oldukça acı verici olması nedeniyle. (tuhaftır, ilk kez bu kadar kısa kilometrede abandı.) Bu ızdırabı çekerek sürmenin, sürmem gerektiğinin bana mantıklı izahını yapacak varsa buyursun.(nezaketle). Tayt, ped vs hepsi tamam.

Küfür edecek olanlar lütfen kendisine saklasın. Ve varsa nezaketli yorumlarınız okumak isterim.

Duyar gibiyim, madem öyle git şehir sür bilmem ne..Hayır arkadaşım ben yol süreceğim.

UNUTMAYIN !

Tabular yıkılır, bu bisikleti sürerken kendimize dayattığımız ergonomi, kimbilir, 10 yıl sonra fıkralara konu olacak belki de...

Bu arada B17 dışında Brooks'un yol seleleride var, unutmayın.

Scudo
Kimseye düşmez tabi neden taktın demek. Amaç bisiklet sürmekse en uzun sürebileceğimiz rahatlığı yakalamaktır tabi. İzlemelik bisiklet alınmaz :)
Naçizane tavsiyem aşağıdaki fotoğraftadır :) ( bende x1 kullandım rahat edemediğim için mtb üzerindr gelen seleyi yol bisikletime aktardım sonuç baya iyi)

Screenshot_20170630-213400.png

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
Bir arkadaşım cube cyclocross bisikletinde b17 klasik kullanıyor. Çok memnun. Ben de brooks kullanıyorum ama tur bisikletimde. Henüz yol bisikletime takmadım. Ben de tur bisikletimde çok memnunum.

• Beğen
@mehmet.ali Şu görüntü gerçekten güzel. Beğendim.

Bu arada merak ettim, pompa, alyan, yedek iç lastik vs, nereye koyuyorsunuz? Sırt çantasımı taşıyorsunuz?

@Boran Selçuk Onun için şu pro yazan arkadaş imdada yetişiyor :)

Levye seti, alyan, iç lastik ev anahtarı sığıyor içine. Pompa kendi aparatıyla o suluğun altına bağlı(bu fotoyu çekerken pompa yoktu)

Screenshot_20170630-223406.png

• Beğen
birçok kişinin yaptığı bir şey kötü de durmuyor. sadece b17 üstünde her ne kadar kullananların %90'ı rahat etse de sizin rahat edeceğiniz kesin değil. ayrıca seleyi kırma süresi var. eğer rahat ederseniz neden olmasın. siyah modeli gayet de güzel durur hatta.

• Beğen
@Datcan B17 yi bir başka yol bisikletimde kullanıyorum. Gevşeme ve yayılma süresine girmişti, derken bu fotoğrafdakini aldım. Bu tabii oldukça pahalı. Bir kaç hafta önce şöyle tuhaf bir şey oldu. İn cin top oynayan Köy yollarında tek kulağımda bluetooth müzik dinleyerek aheste sürerken birden arkamda 2 bisikletli belirdi. E malum, dağ başında karşılaşınca hele de bisiklet kullanıyorsa, durur sohbet edersin. Arkadaşlar TBF master'larındanmış. B17 yi görünce yaklaşık 45 dakika anlamsız bir sohbete girmek zorunda kaldım. Detayı anlatmıyorum çünkü bunun işkenceyle yapılmasının ne denli anlamsız olduğu tezime karşı, alışmam gerektiği gibi bana anlamsız gelen bir konuşma. Zaten iletinin başındaki şartlanışda buna istinaden idi.

2017 yılında insanlar neden ön yargılı anlamıyorum. Dünya yok olmak üzere yahu !

Geri