Merhaba arkadaslar yeni Cube agree shimano ultegra 6800 setle birlikte bisiklet topladim. Bazi ayrintilari da gostererek bir video yaptim. Umarim isinize yarar.
Ellerinize sağlık, ben de Cube kullanıcısıyım. Pedala uyguladığınız kuvvetin az bir kayıpla yola aktarıldığını hissedebiliyorsunuz. güle güle kazsız, belasız kullanın.
Ben de bu bisikleti satmak icin topladim. 2 tane daha yol bisikletim var. butun parcalari sifir kadronun garantisi var cube nin almanya fabrikasindan aldim. Turkiye'de bu bisikletin sifir fiyati nedir bilen var mi?
@Furkan TK cok fazla fark olmamis bana da 2000 kusur dolar civarina geldi neyse satmaktan vazgectim ozaman kendin toplayinca daha cok guveniyorsun, butun vidalarina ayri bir ozen gosteriyorsun, en kucuk olculeri bile tam almaya calisiyorsun bence en guzeli bu
@Gurkan Ortamevzi Karbon pastası,karbon gresi denilen malzeme galiba.
1)Bu karbon pastasını nerelerde kullanmalıyım nerelerde kullanmamalıyım?
2)Kesinlikle karbon kadroda normal gres sürülmemesi gereken yerler nelerdir?
Bu sorularımda yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
karbon gresini sadece karbonun karbona değdiği yerlerde
karbon kadro + karbon sele borusu
karbon maşa + karbon gidon boğazı
karbon gidon boğazı + karbon gidon larda birleşim yerlerine sadece bolca sürmenize gerek yok ince bir tabaka yeterlidir karbonun zamanla birbirine kaynamasını önlemek için
(link)
ürün bu büyüğünü almaya gerek yok o küçük yeterli olur
büyük boy olanı : (link)
( çok karbon dedim daha demek isteyen varsa aşağıya alalım )
@Yağız Gökmen arkadasimiz guzel cevaplamis, yalniz bazi eksikler var. onlari tamamlayim.
normal mavi gres metal birlesmelerinde
beyaz gres (karbon gresi bu) metal karbon birlesiminde
karbon pastasi ise hareket etmesi istenmeyen karbon karbon birlesiminde kullanilmalidir.
ornegin karbon icine gomulen bir furc takimin bilyasinin, karbon kadyoyla temas eden dis yuzeyi beyaz karbon gresiyle, aluminyum masa ile kontakt olan ic yuzeyi ise mavi gresle yaglanmalidir.
karbon sele borusu ile karbon kadronun arasi kaydirmaz karbon pastasi ile monte edilmelidir.