Scudo Sports

Cube Aerium HPA TT pro 2014

:)Ebubekir o camurlu halini gördün o gece cukurların suyla dolmasından dolayı farkedemedim yani kazılmış bir yol ve kaçınılmaz sag tarafa yatış.Neyseki ucuz atlattım arkadan gelen arac 2 metre kala durabildi.Aero barı cıkardım ilk gunden sonra onu yazın kısa prformans utrlarımda kullanırım.Tranier lastiği için ise sipariş verdim henüz ulaşmadı elime deneme amaclı taktım o sekilde.Direk lastiği aşındırmaya başladı ve kapattım tranier lastiğini bekliyorum.

Scudo
Hayırlı olsun Cube' nin kalitesi ben buradayım diyor. İyi günlerde ve kazasız kullanın...

• Beğen
Tepkiler: fatihtemizer
@C.Öz

Teşekkürler C.Öz ..ilk kazamı yaptım malesef fakat sadece sag gidon sargım yırtıldı az biraz.İnşallah bir ikincisini yaşamam:)

@fatihtemizer

Fatih bey bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
Ben de bir htc one kullanıcısıyım. Aynı sorun bende de var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Garantiye vermek çözüm mü?

• Beğen
:)heehe valla 4.4.3 den sonra oldu ben bu olay.Yeni yazılımla belki çözülebilir.Şimdilik bekliyorum bende:)bu arada teşekkür ederim sağolun..

@fatihtemizer

Geçmiş olsun sağlığınızla ilgili can sıkıcı bir durum yoksa önemli değil. Yeni gidon sargısıyla eskisinden daha iyi olur. Kaza bisiklet üzerinde olası bir risk inşallah bir daha yaşamazsınız ;)

• Beğen
Geçmiş olsun size geliceğine sargıya gelsin,
:rolleyes:
Temizlik ve Bakımlarını nekadar sürede ne şekilde yapıyorsunuz ?.

• Beğen
@r.ezk

Her yola cıkıp geldiğimde temizliğini en ince ayrıntısına kadar yapıyorum.Yani fabrikadan yeni gelmiş gibi görmezsem sogurum:)temizlikten sonra zincirini temizleyip yağlıyorum ve tekrar o yagıda bezle silip askıya kaldırıyorum.Bir dahaki seferden önce bir kat daha yag cekip yola cıkıyorum.Bunu her seferde yapıyorum cunku en azından cıktıgım yollar 100 km ve üstü oluyor.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
@fatihtemizer

@ömer faruk erdoğan

bende de htc m7 vardı. Bu pembeleşme sorunu kafamı bozmuştu m8 alıp hanıma vermiştim telefonu. Kvk da 10 gun kaldı. geri geldğinde düzelmişti. Telefon soğuk ortamda bekleyince pembeleşme olmuyordu( mutfak tezgahında bekletince ). Bir süre sonra tekrar ısınınca aynı oluyordu. bence yazılımla alakalı değil. Telefonda kamera civarındaki isi yalıtımı yapan parça ile alakalı.

• Beğen
@Murat D.

Pembe fotoğraf sorunu fabrikasyon. Kamera sensörü çok ısınıyor, o nedenle değişmesi gerekiyor.
Garantiden değiştiriyorlar. Hatta bu sorundan dolayı HTC o firma ile anlaşmasını sonlandırdı, vs.

S-OFF yapmıştım ben telefonumu, S-ON'a geçirmem gerekiyor. Hemen arkasından vereceğim servise.
Garantisi bitmeden verin siz de değişim için.

@Murat D.

@Gökhan Toros
Hımm ok o zaman ben kvk ya bırakayım telefonu bende yazılımdandır diye düşünüyordum.teşekkürler uyarılarınız için.

Geri