Scudo Sports

Cube Acid 2013

Scudo
Hayırlı olsun , gercekten güzel bisiklet :)

Bisikletiniz hayirli olsun, oldukca güzel ve kesinlikle Cube dogru secim. Allah kazasiz belasiz sürmek nasip eder insallah.

Cubenizi bu linke de yüklerseniz cok iyi olur. Bir de biraz daha fazla detayli bilgi verirseniz cok iyi olur.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=114884&highlight=

NOT: Bisikletini en son resimdeki gibi durdurmasan cok iyi olur 1. masa duvara sürtüyor, cizilme tehlikesi cok ve arka aktarici da duvara gelmis, ayari bozulur veya kullagi yamulur.

@murat cömez

5-10 dk dinlenmek için durmuştum ama doğrudur çizilme olayı var.Linke tıklayamadım bir sorun var galiba birdaha atın elimden geldiği kadar yazarım buraya bisiklet hakkında

@Süleyman Eminbeyli

Link de sorun yok, linki eklemeye unutmusum :) Simdi ekledim bakabilirsin.

Hayırlı olsun.Güle güle pedallayın

bisikletiniz hayırlı olsun.

kadronun yapısı farklıymış baya. yukardan aşağıya doğru bir geometrisi var. bu sizi rahatsız ediyor mu acaba? sadece görüntü olarak beni rahatsız etti.

Anaam bir cube daha haa :D hayırlı uğurlu olsun kazasız kullanımlar dilerim. Murat abininkilere kardeş geldi :D

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Bayılıyorum bu acid modeline :)

renk uyumu gercekten goz alıcı sakın bı parcasını degıstırmeyın bu halde super bı goruntusu var acıkcası kıskırtıcı cok hosuma gıttı :D

çok güzel hayırlı olsun :)

Çok güzel bir kadro, Cube kalitesi de ortada. Almanlar bu işleri biliyorlar. Güle güle kullanın.

Geri